Jelenlegi hely

Szakértőink

Markó Viktória - Lakberendező

Lakberendező - Markó Viktória

Az ingyenes online tanácsadás szünetel!

Blaskó Anna

HR és munkaügyi szakértő, coach - Blaskó Anna

Közel 15 év multinacionális vállalatoknál szerzett tapasztalatom van különböző humánerőforrás menedzsment területeken: toborzásban, kiválasztásban, munkajogi kérdésekben, kompenzációban, szervezeti átalakításokban, belső tréneri és moderátori tevékenységekben, szervezetfejlesztésben, változásmenedzselésben, munkavállalói motivációban és tudásmenedzsmentben.

Fürész-Mayernik Melinda

Gyermek angol oktató - Fürész-Mayernik Melinda

Fürész-Mayernik Melinda vagyok, baba- és gyermek angol oktató, tanácsadó, az Angol Kalauz program alapítója.

Dévai Gabriella

DSGM-szakgyógytornász - Dévai Gabriella

A PTE-EFK gyógytornász szakát Zalaegerszegen végeztem. A négy év alatt nemcsak a várost, hanem a szakmát is megszerettem. Erős oktatóktól tanulhattam és színvonalas szakmai gyakorlóterületeken tudtam kipróbálni a frissen szerzett elméleti tudást.

Dr. Kovacsics Ákos ügyvéd

Ügyvéd - Dr. Kovacsics Ákos

Családjogi kérdések, (gyerek elhelyezés, gyerektartás, kapcsolattartás, házasság felbontása, házassági vagyonjog, származás megállapítása iránti ügyek stb.) terhes, illetve kisgyermeket nevelő nők munkajogi ügyei, örökösödési ügyek, gyermekek vagyoni ügyei, illetve egyéb, az oldalon található témákkal kapcsolatos ügyekben várom a kérdéseket.

Harag Kornélia

Gyógypedagógus - Harag Kornélia

Harag Kornélia vagyok, szociálpedagógus, gyógypedagógus-terapeuta. Ha gyermekük fejlődésében, magatartásában, iskolai előmenetelében elakadást, problémát tapasztalnak - várom kérdéseiket.

Nagyné Somlai Gyöngyi

Hajápolás - Nagyné Somlai Gyöngyi

Három gyermek édesanyja vagyok. 10 éve dolgozom fodrászként. Az ápolt, csinos megjelenéshez hozzátartozik az egészséges haj, a rendezett frizura. Hajápolással, hajjal - fejbőrrel kapcsolatos problémákkal várom a kérdéseket.

Bertók Gabriella

Mentálhigiénés szakember - Bertók Gabriella

Bertók Gabriella vagyok, 24 éve élek Kaposváron - az egyetem elvégzése óta. Fogorvosként dolgozom, az idő nagyobbik részében gyerekek a betegeim, gyermekfogászatból szakvizsgáztam.  5 évvel ezelőtt végeztem a Semmelweis Egyetemen mint mentálhigiénés szakember. Azóta pszichoterapeuta képzésben vagyok, most éppen családterápiát tanulok. Az emberi lélekkel, kapcsolatokkal, érzésekkel, életvezetéssel kapcsolatban várom a kérdéseket.

 

Óvodapedagógus - Maráczi Kata

Maráczi Kata vagyok, a kaposvári Nemzetőr sori Központi Óvoda óvodapedagógusa, néptánc-pedagógus. Az óvodáskorú gyermekekkel és nevelésükkel kapcsolatban várom a kérdéseket.

Bölcsődepedagógus - Várkonyi Éva

Várkonyi Éva, nyugdíjas bölcsődevezető vagyok. Kaposváron a Nemzetőr sori bölcsődében dolgoztam, 1969. szeptember 1.-től, 2008. szeptember végéig - csaknem 40 éven át. Várom a kisgyermekneveléssel, - gondozással, a bölcsődei és egyéb napközbeni ellátással kapcsolatos kérdéseket.

Kis Zsófia baba-és gyermekhordozás

Baba-és gyermekhordozás - Kis Zsófia

Kis Zsófia vagyok, 2009. decembere óta szervezem-vezetem a Kaposvári Babahordozó- és Szoptatást Támogató Baba-mama Klubot. Elvégeztem a hordozo.hu baba-és gyermekhordozási tanácsadói képzését, hogy ne csak saját hordozós tapasztalataimat, hanem bővebb szaktudást is átadhassak a hozzám forduló családoknak.A kötődő neveléssel (hordozással-szoptatással-együttalvással) kapcsolatban várom kérdéseiket.

Keller Orsolya okleveles grafológus és rajzelemző

Okleveles grafológus és rajzelemző - Keller Orsolya

Keller Orsolya, okleveles grafológus és rajzelemző vagyok. Nagyon örülök, hogy megtanulhattam a grafológia tudományát. Szívesen válaszolok gyerekek rajzaival, írásaival, rajzfejlődéssel kapcsolatban!

Boros Kata fogorvos

Fogorvos - Dr. Dombosi-Boros Kata

2006-ban végeztem a PTE fogorvos szakán. 1,5 évig a pécsi Fogászati és Szájsebészeti Klinika rezidens orvosa voltam, majd Kaposváron a Kaposi Mór Oktató Kórház Szájsebészeti osztályán dolgoztam rezidens képzésem részeként. Szájápolással, szájhigiénével, tejfogakkal, fogsérülésekkel kapcsolatban várom a kérdéseket.

Merczel Sára Gyógyszerész

Gyógyszerész - Dr Merczel Sára

Diplomám megszerzése óta gyógyszerészként dolgozom a Kaposi Mór Oktató Kórház Szigethy-Gyula Gyógyszertárában. Emellett a PTE ÁOK Gyógyszerésztudományi Szakának rezidens gyógyszerészhallgatója és PhD hallgatója vagyok, továbbá részt veszek a gyógyszerészdoktorok gyakorlati oktatásában is. Gyógyszerekkel, mellékhatásokkal, hatóanyagokkal kapcsolatban várom kérdéseiket.

Gyermekorvos - Dr. Gyenes Olga

1989-ben végeztem Pécsett az orvosi egyetemen, így 22 éve vagyok gyermekorvos. 1 évig a Mosdósi Tüdőgyógyászaton dolgoztam, majd 10 évig Kaposváron a gyermekosztályon.

Kislányom születése nagyban megváltoztatta életemet és meggyőzött arról, hogy "két úton halad az emberi élet, egyik a gyakorlat, másik az elmélet".

Lányom jelenleg 12 éves, én pedig 7 éve a Toponári Városrészben házi gyermekorvoskodom. Rendelkezem az alternatív therápiák iránti nyitottsággal és némi homeopathiás ismeretanyaggal is.

Gál Mariann logopédus

Logopédus - Gál Mariann

A Somogy Megyei Pedagógiai Szakszolgálat munkatársaként dolgozom négy éve logopédusként. Várom kérdéseiket pöszeséggel, diszlexiával, diszlexia-veszélyeztetettséggel, dadogással, beszédindítással kapcsolatban. 

Horváthné Radics Mónika

TB tanácsadás - Horváthné Radics Mónika

A társadalombiztosítás egy speciális területére: a kismamák, gyermeket tervező családok ellátásaira szakosodtam. 2005 óta tartok tanácsadást kismamáknak, gyermeket tervező családoknak.

Horváth Judit - Montessori szakértő

Montessori szakértő - Horváth Ibolya Judit

A Montessori szellemiségű pedagógia gyermekközpontú, mert önállóságra tanít, mert életre szóló tapasztalati tudást ad, mert minden kisgyermeket saját magához viszonyít, és egyéni ütemben fejleszt. A gyermek szükségleteiből és nem az előzetesen kigondolt követelményekből indul ki.

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Ugrás az oldal tetejére