Jelenlegi hely

Várkonyi Éva

Várkonyi Éva, nyugdíjas bölcsődevezető vagyok. Kaposváron a Nemzetőr sori bölcsődében dolgoztam, 1969. szeptember 1.-től, 2008. szeptember végéig - csaknem 40 éven át. Várom a kisgyermekneveléssel, - gondozással, a bölcsődei és egyéb napközbeni ellátással kapcsolatos kérdéseket.

Egészségügyi szakközépiskolában érettségiztem a Munkácsy Gimnáziumban, később bölcsődei szakgondozónői végzettséget szereztem ami a szakmánkban felsőfokú végzettséget jelent.
Mivel bölcsődénk volt a megye módszertani bölcsődéje, mondhatom többé kevésbé ismerem, inkább már ismertem a megye többi bölcsődéjét.
Fogalmazhatok úgy, hogy a véletlen, vagy a "sors" vezetett a szakmához, csak hálás lehetek mert megtaláltam önmagam.

Egy fiam és egy lányom van, a lányomnál két unokám, szintén egy lány és egy fiú.
Így a gyakorlatban ugyancsak kamatoztatni tudtam és tudom a szakmai ismereteimet.
Nem tudok és nem is akarok elszakadni attól, ami negyven évig kitöltötte az életemet, ezért is ajánlottam fel segítségemet a Kaposvárimami olvasóinak.

Blogot írok, amiben kreatív ötleteimet (pl. játékok készítése), gondolataimat, kedvenc receptjeimet osztom meg azokkal, akiket érdekel és természetesen a szakmámat sem hagyom ki belőle.
http://nyinyinagyi.blogspot.com

5 munkanapon belül szívesen válaszolok a kisgyermekneveléssel, gondozással, a bölcsődei és egyéb napközbeni ellátással kapcsolatos kérdésekre.

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Ugrás az oldal tetejére