Jelenlegi hely

Kapcsolat - Kaposvárimami

Elsner-Szentesi Mónika - főszerkesztő kaposvar@imami.hu

Gutheil Gabriella - szerkesztő, hirdetésszervező   hirdetes@kaposvarimami.hu

Egyéb elérhetőségek: Impresszum


Mit nyújt Neked a kaposvar.imami.hu?

Ezen a weboldalon egy helyen megtalálod a bölcsőde-, óvoda-, iskolaválasztást segítő információkat, a védőnők és a házi gyermekorvosok elérhetőségeit. Utánanézhetsz a gyermek szakrendeléseknek, ügyeletes patikáknak és megtudhatod hol és hogyan intézheted csemetéd hivatalos ügyeit.

Ingyenes börzénken adhatsz-vehetsz, és mivel Ti, "Kaposvárimamik" csereberéltek egymás között, megspórolhatjátok a postaköltséget, és talán még egy új barátnőre is szert tesztek.

Böngészhetsz a Kaposvár és környéki programok között, a Hírekben érdekességekről, fontos tudnivalókról és környékbeli eseméyekről olvashatsz. Ha regisztrálsz, mindezekről hírlevélben is értesítünk, hogy ne maradj le semmiről, sőt, szakértőktől is kérhetsz tanácsot.

Akár látogatóként, akár regisztrált felhasználóként jársz nálunk, a „Kaposvárimami” minden szolgáltatása teljesen ingyenes számodra.

Remélem, hogy oldalunkat nemsokára Te is magadénak érzed! 
Regisztrálj most, hogy élvezhesd a honlap minden előnyét és szolgáltatását! És persze iratkozz fel heti hírlevelünkre, fent a jobb oldalsávban, hogy ne maradj le a családokat érintő aktualitásokról!

 

Kedves Látogató! Ha nem idevalósi vagy, akkor sem kell lemondanod az oldal nyújtotta hasznokról. A Kaposvárimami ugyanis a gyorsan növekvő országos "imami" hálózat egyik tagja. Szeretnéd tudni, hogy nálatok van-e már "hely.imami"? Kattints ide: imami hálózat

Kellemes és hasznos időtöltést kívánunk a Kaposvárimamin:

Mónika és Gabi

 

Ui.: Mivel semmi nem tökéletes, a Kaposvárimami is tévedhet, és vannak hiányosságai is. Ha bármi problémát észlelsz, kérlek jelezd felénk az alábbi űrlapon! Örömmel várjuk a javaslatokat és az építő kritikát is. És természetesen nyitottak vagyunk minden olyan együttműködésre, ami az anyukák és kismamák előnyére válhat.

 
Milyen ügyben fordulsz hozzánk?

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Ugrás az oldal tetejére