Jelenlegi hely

Bertók Gabriella

Bertók Gabriella vagyok, 24 éve élek Kaposváron - az egyetem elvégzése óta. Fogorvosként dolgozom, az idő nagyobbik részében gyerekek a betegeim, gyermekfogászatból szakvizsgáztam.  5 évvel ezelőtt végeztem a Semmelweis Egyetemen mint mentálhigiénés szakember. Azóta pszichoterapeuta képzésben vagyok, most éppen családterápiát tanulok. Az emberi lélekkel, kapcsolatokkal, érzésekkel, életvezetéssel kapcsolatban várom a kérdéseket.

 
Én magam is tapasztalom a kapcsolatok törékenységét nap, mint nap. 24 év házasság és két egyetemista gyerek "kiröppentése" során sok mindent átéltem.
Régóta érdekel, mi történik az emberi lélek mélyén. Majd 20 éve tapasztaltam először, hogy az őszinte, együttérző emberi kapcsolat egy kis bölcsességgel mennyire gyógyító. Akkoriban túl sok görcsölés és túl kevés öröm volt az életemben. Egy darabig csak élveztem a megtalált életemet, magamat, és hogy megváltozott az élménymódom a világról. Aztán egy évtized múlva elkezdtem kutatni, mi is történt bennem valójában. Mi az, ami egy professzionális segítő kapcsolatban gyógyít, hogyan lehet korrigálni mindazt, ami menet közben, az életben elromlik. Mi az, ami életre kelti az embert, mi az, ami szeretni tanít? Szívesen adok abból, amit eddig tanultam, miközben az életet az utolsó pillanatig tanuljuk- azt gondolom.

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Ugrás az oldal tetejére