Jelenlegi hely

Gál Mariann

A Somogy Megyei Pedagógiai Szakszolgálat munkatársaként dolgozom négy éve logopédusként. Várom kérdéseiket pöszeséggel, diszlexiával, diszlexia-veszélyeztetettséggel, dadogással, beszédindítással kapcsolatban. 

Kaposváron születtem, itt jártam művészeti tagozatos gimnáziumba, majd a tanítói szak elvégzése után rajztanári diplomát szereztem. 
Valahogy mindig arra sodort az élet, ahol nehezebb sorsú gyermekekkel találkoztam. Ezért is kezdtem el a gyógypedagógia szakot itt a Kaposvári Egyetemen. Most olyan sokrétű munkát végzek, amilyet mindig is szerettem volna; dolgozom pösze gyerekekkel, megkésett beszédfejlődésű gyermekekkel, illetve diszlexia prevenciót is tartok. Az idei évtől korai fejlesztésben is részt veszek.
Férjemmel két kislányt nevelünk, 9 és 12 évesek. Hol kisebb, hol nagyobb gondokat éltünk meg együtt, ha kellett, mi is kértük szakemberek segítségét.
Azt gondolom, rossz kérdés nincs. Várom kérdéseiket pöszeséggel, diszlexiával, diszlexia-veszélyeztetettséggel, dadogással, beszédindítással kapcsolatban. 
 

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Ugrás az oldal tetejére