Jelenlegi hely

Íme az Év Női Példaképe Somogy vármegyében 2024 pályázat döntősei - Szavazz te is március 3-ig!

A Kaposvárimami által immár harmadik alkalommal kiírt pályázattal olyan Somogy vármegyei nőket szeretnénk Nektek bemutatni és elismerni, akik a munkában és a családi életben is ügyesen megállják a helyüket. El is mesélik, hogyan tudják összeegyeztetni a különböző szerepeiket, ezzel erőt adva másoknak és inspirálva nőtársaikat. A zsűri az összes benyújtott pályázatból nyolcat juttatott a döntőbe, most a közönségen a sor, hogy eldöntse: ki lesz 2024-ben az Év női példaképe Somogy vármegyében.

Díjak:

Fődíj: Az Év Női Példaképe Somogy vármegyében pályázat 2024. évi nyertesének díja:

További díjak:

Az ünnepélyes díjátadóra a virágokat a hölgyeknek Dr. Pintér Rómeó, Kaposvár Megyei Jogú Város alpolgármestere biztosítja és adja át.  
 

Kiemelt támogatónk:

 

Bokorné Pintér Anita

Zseniális, csupaszív óvónéni és édesanya, aki sosem fáradt. Mindig mosolyog, képes a lehető legnagyobb nyugalommal, derűsen sorba állítani 26 kiscsoportost.

Anitának minden egy álommal kezdődött, gyerekekkel szeretett volna foglalkozni... és történetéből kiderül, hogy bizony nincs lehetetlen! 

"Célom a szemeim előtt lebegett és tudtam, hogy bármennyire nehéz is de ha törik, ha szakad, én akkor is óvónéni leszek!"

Anitáról itt olvashatsz bővebben!

KATTINTS IDE A SZAVAZÁSHOZ!

Csoszó Dia

Dia hihetetlen energiával és szervezőkészséggel rendelkezik. Nehezített pályán mozog, mert 3 gyermekéből kettő különleges ápolást, figyelmet igényel, ráadásul férje is gyakran van távol a munka miatt. 

Elsősorban a hasonló sorsú édesanyák példaképe szeretnék lenni!

Mindezek mellett Dia sikeres vállalkozónő, egyedi női pénztárcákat és táskákat készít, „negyedik gyermeke" lett a Dina's.


Diáról itt olvashatsz bővebben!

KATTINTS IDE A SZAVAZÁSHOZ!

Jóföldiné Ambrus Ildikó

Mindene a család és a gyerekek. Nemcsak a 4 saját gyermeke, hiszen Ildi óvónő, a Békevár ovi elkötelezett vezetője. 

Fontos számomra, hogy a Békevár ovi egy olyan szeretetteljes, inspiráló és bátorító közeg legyen, ahonnan életre szóló kincseket meríthetnek a gyerekek, ahol mindenki a tudása, szíve legjavát adja, ahol kicsi és nagy egymást egyre jobban megismerve, megértve formálódik, fejlődik nap mint nap.

A gyermekek iránti szeretete, odafigyelése és munkája iránti lelkesedése példaértékű. Mindig is nagy családot szeretett volna, és ez az álma teljesült is. Ami viszont kihívás volt számára, megfelelő időt találni mindenre. Mára viszont logisztikából akár könyvet is írhatna, írásából kiderül, hogy mindezt hogyan csinálja. 

Ildikóról itt olvashatsz bővebben!

KATTINTS IDE A SZAVAZÁSHOZ!

Kárpáti Tímea

Dinamikus, határozott, tettrekész nő, aki mindig tudja mit akar. Nemcsak a családja számíthat rá nap, mint nap, hanem bárki más is, aki hozzá fordul segítségért. 

Arra törekszem, hogy amit éppen csinálok, abban 100%-ban jelen legyek!

Munkája mellett önkormányzati képviselő. Úgy jellemzik: "Ízig-vérig a közösségért dolgozó ember. Mindenhol ott van, mindenkinek segít. Az ötletei, a kitartása és a tenniakarása másokért, tiszteletet és elismerést követel."

Tímeáról itt olvashatsz bővebben!

KATTINTS IDE A SZAVAZÁSHOZ!

Dr. Költő Gyöngyvér

A szívek elhivatott doktora, kardiológus orvos és a lovak szerelmese.

A mozgó szív látványa még mindig elragad sok-sok év után is.

Férjével két kamaszt és egy kiscsoportos ovist nevelnek, emellett három négylábú, szőrös gyerek is a családjuk része: egy vizsla, egy kölyök tacskó és egy ló. A legnagyobb kihívást a minőségi idő töltése jelenti számára a családdal. 

Gyöngyvérről itt olvashatsz bővebben! 

KATTINTS IDE A SZAVAZÁSHOZ!

Pintér Kata 

"Színház az egész világ"... Katára ez különösen igaz, mert neki minden a színházról szól, a munkája, a családja, a hobbija, a kikapcsolódása és a barátai is ide kötik. Neve szinte egybeforrt a Roxínházzal, ha meghalljuk, hogy Pintér Kata, rögtön a Roxínház ugrik be... És ez így van jól, hisz neki valóban ez az élete! 

„Célozd meg a holdat! Még ha elhibázod is, a csillagok közt landolsz.” (Les Brown)

 

Katáról itt olvashatsz bővebben!

KATTINTS IDE A SZAVAZÁSHOZ!

Simon Erika (Béres Erika)

Kisgyermek- és babasuttogó, igazi varázsló! 

Rendkívüli hatással van a gyerekekre, már az egészen kicsik is feszülten figyelik minden rezdülését. Tűpontos térképe van a gyerekek működéséhez, talán azért, mert már gyermekkorában is tanítósdit játszott. Sikeres és hatékony abban, amit csinál, ízig-vérig gyermekfejlesztő pedagógus. 5 hónapos kortól 7 éves korig várja a gyerekeket a Móka-várban!

Egyedülálló édesanya, 3 gyermekkel. 

 

Erikáról itt olvashatsz bővebben! 

KATTINTS IDE A SZAVAZÁSHOZ!

 

Szabó Dóra Karola

Zenész családból származik, így nem is lehetett más útja - csakis a művészet. A zene az egész életét átszövi. Úgy tűnik ahogy ő is édesapjától, kisfia is örökölte muzikalitását.

A zene, a művészetek az egyik legnagyobb gyógyír az emberiségnek és a világnak. A zene csodákra képes!

Dóri rendkívül sokoldalú, tanít, színházban zenél, zenekarával lép fel, minden tevékenysége a zenéhez köti.

Dóriról itt olvashatsz bővebben! 

KATTINTS IDE A SZAVAZÁSHOZ!

 

 

Az „Év női példaképe” pályázattal olyan Somogy vármegyei nőket szeretnénk bemutatni és elismerni, akik a munkában és a családi életben is ügyesen megállják a helyüket és elmondják: ők hogyan csinálják!

A zsűri az összes benyújtott pályázat alapján nyolc hölgyet juttatott a döntőbe, a döntősökre szavazni február 25-től március 3-ig lehet. A szavazó közönség dönti el, hogy ki lesz 2024-ban az Év Női Példaképe Somogy vármegyében.

Egy szavazó 24 óránként 1 szavazatot adhat le.

Eredményhirdetés és díjátadó: 2024. március 8-án, Nőnapon.

Sok sikert kívánunk a résztvevőknek!A projekt kiemelt támogatója:

               

 

 

További támogatóink:

      

 

 

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Minden gyereknek jár a mese

Minden gyereknek jár a mese

...a lét nagy kérdéseire sokszor találhatunk válaszokat gyógyító, segítő, terápiás mesékben is. A mese tehát nagyon fontos szerepet játszik az életünkben: adjuk meg a módját a gyerekkori mesélésnek és engedjük, hogy felnőttként is elkísérjen bennünket a varázsa, ameddig csak lehet. Pszichológus szakértő gyűjti csokorba gondolatait arról, hogy miért meséljünk, mikor milyen mesére lehet szüksége a gyerekeknek, oviskortól kamaszkorig egyaránt.
Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Gyorsan változó világunkban, ahol a gyerekekre nap mint nap számos kihívás vár és könnyen elfoghatja őket a bizonytalanság érzése, az önbizalom az egyik legnagyobb ajándék, amit egy szülő adhat.
Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Itt a tavasz, vele együtt az egyre több időt is töltünk a szabadban.  Szülőként komoly kihívás, hogy a kamasz gyerkőcök is valóban élvezzék a kinti tartózkodást, és ne állandóan a mobiljukat akarják nyomogatni.
Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Az alvás kulcsfontosságú a test-lelki egészségünk szempontjából. Mégis sokan úgy vélik, hogy nincs szükségük túl sok alvásra.
Ugrás az oldal tetejére