Jelenlegi hely

Trollok – a világ körül premier előtt a KULTIK moziban

Október 22-én egy héttel a hivatalos hazai bemutató előtt érkezik a KULTIK Kaposvár moziba az év legvidámabb és legszínesebb filmje a Trollok a világ körül. 

A Shrek és a Bébiúr stúdiója, úgy készítette el mindenki kedvenc Trolljainak folytatását, hogy egy egész estés, színes, pompázatos, családi filmben összehozza a különféle zenei műfajokat. A poptól a countryn át a hip-hopig; a kemény rocktól a funkon át a K-popig, az elektronikus tánczenéről nem is beszélve!

Minden csupa csillám és boldogság!

A történet szerint ugyanis: Minden csupa csillám és boldogság Trollvárosban, amíg Pipacs királynő és Ágas meglepő felfedezést nem tesznek – vannak más troll világok is az övéken túl, és mindegyikben más zenei irányzat az úr. Amikor egy titokzatos fenyegetés az ország összes trollját veszélybe sodorja, Pipacs, Ágas és a barátok bandája nekivág a nagyszabású expedíciónak az ismeretlen tájakon át, hogy végrehajtsák a lehetetlent, és harmóniát hozzanak létre a különféle trollok között, hogy együtt nézhessenek szembe a végzettel.

A 2016-os nagysikerű animációs film karaktereinek olyan sztárok adták hangjukat, mint: Justin Timberlake, Anna Kendrick, James Corden, Ozzy Osbourne, Mary J. Blige, hozzájuk csatlakozott a második részben az amerikai tehetségkutató győztese: Kelly Clarkson, aki saját dallal járult hozzá a filmhez.  

A magyar változathoz pedig olyan hazai sztárok adják a hangjukat, mint: Bereczki Zoltán, Király Linda, Szulák Andrea, Nagy Feró, Elek Ferenc, Csuha Bori, Gubik Petra, Simon Kornél.
A filmhez sok-sok meglepetéssel készül a KULTIK Kaposvár mozi. Ha részt veszel a játékban, és online előre megveszed mozijegyedet a filmre, akkor Trollok Legót nyerhetsz, a LEGO Hungary Kft.
jóvoltából. De lesz sok tánc és zene, az öröm pedig garantált! 

Irány a mozi!

Kaposvárimami

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Mától ellenőriznek és büntethetnek a hálapénz miatt, ha adsz, ha kapsz

Mától ellenőriznek és büntethetnek a hálapénz miatt, ha adsz, ha kapsz

Mától elköszönünk egy újabb több évtizedes megkövesedett rendszertől, a hálapénztől. Jól gondold meg, hogy mától mivel köszönöd meg orvosodnak, szülésznődnek vagy éppen a család egyik tagját ápoló egészségügyi dolgozónak a segítségét.
Rajzpályázat - 2021 év madara a cigánycsuk

Rajzpályázat - 2021 év madara a cigánycsuk

Pályázat típusa: rajzpályázatKorosztály: 3 évestől felnőtt korigBeküldési határidő: 2021. március 15.
Miért nem vagyunk mi szuperanyuk? - Bebetonozott hagyomány, vagy instant anyaság?

Miért nem vagyunk mi szuperanyuk? - Bebetonozott hagyomány, vagy instant anyaság?

Hogy miért kapjuk sokszor meg a „bezzeg az én időmben, mindig rendben volt a ház, finom főtt étellel az asztalon, pedig még ennyi elektromos csodánk sem volt?”. Hogy a mai lányok miért nincsenek felkészítve az életre? Van erre egy teóriám.
A tornaszőnyegről a digitális térbe avagy miért jó az online mozgás

A tornaszőnyegről a digitális térbe avagy miért jó az online mozgás

A bezártság és a beszűkült mozgási lehetőségek alaposan átalakították az edzőtermi kínálatot. Gyakorlatilag mindenki az online térben próbál érvényesülni, ami hatalmas választékot eredményezett. Válogatásunkban a kicsiktől a 60+os tornáig, a jógától a pilates-en át az intimtornáig végigvesszük a kínálatot.
Ugrás az oldal tetejére