Jelenlegi hely

Íme az Év Női Példaképe Somogy vármegyében 2023 pályázat döntősei - Szavazz te is március 3-ig!

A második alkalommal kiírt pályázattal olyan Somogy vármegyei nőket szeretnénk bemutatni és elismerni, akik a munkában és a családi életben is ügyesen megállják a helyüket. El is mesélik, hogyan tudják összeegyeztetni a különböző szerepeiket, ezzel erőt adva másoknak és inspirálva nőtársaikat. 

Díjak:

Fődíj: Az Év Női Példaképe Somogy vármegyében pályázat 2023. évi nyertesének díja:

További díjak:

Az ünnepélyes díjátadóra a virágokat a Skandi virág-ajándék édesség biztosítja. A virágokat a hölgyeknek átadja: Dr. Pintér Rómeó, Kaposvár Megyei Jogú Város alpolgármestere. 

 

Dr. Antalicz-Gergelics Natália

Titkárhelyettesként dolgozik a Katasztrófavédelemnél, tűzoltó őrnagy rendfokozatban. Munkája elismeréséül 2021. októberében átvehette a "Somogy megye védelméért" emlékplakettet. Férjével és 4 gyermekével rendkívül lendületes családot alkotnak. Számára a munka és a család összeegyeztetésében a koordináció, a logisztika a legnehezebb, hogy mindenki időben odaérjen mindenhova.

Felelős beosztásban dolgozik. Mindezek mellett sportol és gyermekeit is ebbe az irányba tereli. A Kaposvári Nagycsaládos Egyesület tagja. Igazi közösségi ember.

Natáliáról itt olvashatsz bővebben!

KATTINTS IDE A SZAVAZÁSHOZ!

Antalné Béládi Ildikó

Főállásban logisztikus, másodállásban mindenmentes csodatorták megálmodója, nem csak a formák, de a receptek tekintetében is. Férjével 3 örökbefogadott gyermekkel érzik teljesnek az életüket. A legnagyobb kihívás számára, hogy összelogisztikázza a gyerekeket és a munkát/ munkákat. A férje rettentően sokat segít neki.

Rengeteg hullámvölgyünk van, de mindig felül tudunk kerekedni, mert Isten az igazi támaszunk!


Ildikóról itt olvashatsz bővebben!

KATTINTS IDE A SZAVAZÁSHOZ!

Balogh Veronika

Csurgón testnevelőtanár, kézilabdaedző, gyógytestnevelő, aki 5 gyermekének nem csak a sport szeretetét adta át. Családjukat a sport teszi különlegessé, ez határozza meg a mindennapjaikat, és ez az, ami extra kihívást jelent Veronika számára, hogy a munka mellett mindent össze tudjon egyeztetni.

A sok munka mellett számára a gyerekei a legfontosabbak. Ha teheti a testvéreim összes kézilabda mérkőzését megnézi és a pálya szélén, vagy éppen a televízió, számítógép előtt szurkol.
Nekem Ő a világ legjobb anyukája és ha egyszer gyermekem születik, szeretném azt a szeretet és odaadást átadni, amit én kaptam tőle.

Veronikáról itt olvashatsz bővebben!

KATTINTS IDE A SZAVAZÁSHOZ!

Erdei-Vigh Éva

"Hivatali forgószél". Mindig szervezett, szervez. Általában vezetők munkáját igyekszik megkönnyíteni, bármerre is vitt az útja, a háttérből mozgatta a szálakat.

Sokcsücskös szívének közepe a családja. Férjével igazi támaszai egymásnak, első gyermeküket sajnos elveszítették. Ezután hozta el Kaposvárra a Csillagtestvérek éjszakáját. Második fiuk ma 13 éves, mellettük két iker fiút fogadtak örökbe. Ő úgy mondja, nem a pocakjából, hanem a szívükből születtek.

Tud mosolyogni a mindenkori problémák ellenére is, tud segíteni másoknak, s minden reggel úgy kezdi a napot, hogy újra és újra hisz a jóságban, az újrakezdésben az emberekben.

Éviről itt olvashatsz bővebben!

KATTINTS IDE A SZAVAZÁSHOZ!

Felde Rebeka

Edző, edzőterem tulajdonos, életmódtanácsadó, Kaposvár "életmód nagykövete", de sokan énekhangját is ismeritek. Elsősorban azonban Zsiga anyukája, az anyává válással lett kerek az élete. Férjével nem csak társai, hanem üzlettársai is egymásnak. Nehézségei az idő-logisztika-pihenés tengelyen vannak, gyakorlatilag minden perce ki van számolva.

Kismamákat és anyukákat segítek a kezdetek óta, így az anyai megélésem-hivatásom kéz a kézben együtt van jelen az életemben.

Rebiről itt olvashatsz bővebben! 

KATTINTS IDE A SZAVAZÁSHOZ!

Harasztia Judit 

Főállásban hátrányos helyzetű kisgyermekes családokat segít, másodállásban gimnáziumban tanít. 3 gyermekkel zsonglőrködnek napi szinten, nem csak időben, hanem Barcs-Kaposvár távolságban is. A legnagyobb kihívás számára az idő, hogy minőségi időt tudjon ráfordítani családtagjaira és persze magára is.

Sokszor ez nagyon nehéz, de megéri...hiszen ők most kicsik és most van rám szükségük, majd pihenek akkor, ha kirepültek :)

Juditról itt olvashatsz bővebben!

KATTINTS IDE A SZAVAZÁSHOZ!

Dr. Kálmánné Kovács Kata

Szervező, közösségösszefogó, önkéntes. És napi szinten "szervdonor"...  szíveket osztogat... bárkinek, akinek szüksége van szeretetre. Ahogy ő mondja: mindig oda, ahol fázik a szeretet. Férjével az első találkozásuk után érezte, hogy ő a másik fele. Első házasságából született fiát közösen nevelik. Feladatait és elképzeléseit igyekszik a családi élet mellett, illetve azzal összhangban, a lehető legnagyobb egyensúlyban megoldani.

Egy belső erő mindig új ötletekre sarkall. Hálás vagyok...

Katáról itt olvashatsz bővebben! 

KATTINTS IDE A SZAVAZÁSHOZ!

 

Kis-Kovácsné Vancsa Barbara

Gyógypedagógus, "anyaléleksimogató". Talán nem túlzás, hogy minden dolgot tud a kisgyerekekről. 8 kisebb testvérrel ez egyáltalán nem meglepő, hiszen a testközeli tapasztalatai megszerzését a kisgyermekes lét örömeiről és nehézségeiről már saját gyermekei megszületését megelőzően, gyermekkorában elkezdte. Férjével két kisfiút nevelnek, nevelési elveikben a válaszkészség és a pozitív fegyelmezés jelenik meg. Az időfaktor az, ami a legnagyobb kihívás számára, és a számtalan szerep közötti egyensúly megtalálása.

Folyamatos önismereti tanulás, önreflexió és határszabás szükséges ahhoz, hogy minden téren a lehető legtöbbet hozzam ki önmagamból, de egyik se menjen a másik rovására.

Barbiról itt olvashatsz bővebben! 

KATTINTS IDE A SZAVAZÁSHOZ!

 

Szigeti Mónika

Gyógypedagógus, gyermekpszichológus, kutyás terapeuta, a Somogy Megyei Pedagógiai Szakszolgálat főigazgatója. Azt azonban kevesen tudják róla, hogy eredetileg zoológusnak tanult. Férjével és 9 éves kisfiával leginkább otthon, hármasban – vagyis Molly nevű kiskutyájukkal négyesben – szeretnek feltöltődni. A legnagyobb kihívást az jelenti neki, hogy szeretné azt érezni, minden területen a lehető legtöbbet adja a körülötte lévőknek, a családnak és a munkájában is. 

Nagyon fontosnak érzem a családok támogatását, de fontosnak tartom a partnerintézményeinkben dolgozó pedagógusokkal való kapcsolat erősítését is. Kiemelt feladatomként kezelem, hogy az intézményünkben dolgozó több mint 200 szakember a lehető legjobb légkörben végezhesse munkáját.

Mónikáról itt olvashatsz bővebben! 

KATTINTS IDE A SZAVAZÁSHOZ!

 

Völgyesi Anett

Sportedző, táplálkozási tanácsadó, edzőterem tulajdonos, valamint szerető anya és feleség. Igyekszik a családjával minőségi időt tölteni, ami csak róluk szól. Szakmai sikerei mellett nagyon hálás, hogy egy olyan közösség jött létre körülötte, akik támogatják egymást, egy-egy karitatív összefogásban is aktívan segítenek, közösen gyűjtik az adományokat. A legnagyobb kihívás számára az idő, élete egy állandó szervezés. 

Egyik munkakörét se veszi félvállról. Felépített egy sikeresen működő és növekedő céget, egy pici babával. Azóta már kétgyermekes édesanya, viszont sem a gyerekei, sem a cége semmiben nem szenvednek hiányt.

Ancsiról itt olvashatsz bővebben! 

KATTINTS IDE A SZAVAZÁSHOZ!

 

 

Az „Év női példaképe” pályázattal olyan Somogy vármegyei nőket szeretnénk bemutatni és elismerni, akik a munkában és a családi életben is ügyesen megállják a helyüket és elmondják: ők hogyan csinálják!

A zsűri az összes benyújtott pályázatból tízet juttatott a döntőbe, a döntősökre szavazni február 25-től március 3-ig lehet. A szavazó közönség dönti el, hogy ki lesz 2023-ban az Év Női Példaképe Somogy vármegyében.

Egy szavazó 24 óránként 1 szavazatot adhat le.

Eredményhirdetés és díjátadó: 2023. március 8-án, Nőnapon.

Sok sikert kívánunk a résztvevőknek!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Nem akar több gyereket? Akkor "kikapjuk"!

Nem akar több gyereket? Akkor "kikapjuk"!

Már négy éve nem lenne méhem, ha a nőgyógyászom lesújtó mondatai után nem találok rá véletlenül az inteneten a mióma embolizáció lehetőségére.
Min múlik gyermeked sikere?

Min múlik gyermeked sikere?

Saját magunkról alkotott hiedelmeink befolyásolják a személyiségünkről alkotott képünket, illetve, hogy mit akarunk és mit tudunk elérni az életünkben. Gondolkodásmódunk hatással van teljesítményünkre, motiváltságunkra. Sokan azt gondolják, hogy a tehetség, az intelligencia alapvetően garantálja a sikert. Bizonyosan nagy hatása van, de csak ezen múlhat, hogy ki mire viszi az életben?
A jó szó öröme

A jó szó öröme

Hiánycikk. Semmibe sem kerül, mégis nagyon sokat ér. Nélküle nehezen lehetne túlélni a hétköznapokat.
Tippek, hogyan legyen élményekkel teli már az utazás is vonattal, ha gyerekkel indultok el

Tippek, hogyan legyen élményekkel teli már az utazás is vonattal, ha gyerekkel indultok el

Évek óta vonattal megyünk nyaralni. Először csak kettesben a férjemmel, majd csatlakozott a fiúnk 12 éve, 7 éve a lányunk is. Ehhez hoztam jól bevált „praktikákat”, hogy stressz helyett valóban élményekkel legyen teli már az utazás is.
Ugrás az oldal tetejére