Jelenlegi hely

MATE Kaposvári Campus, Gyakorló Óvoda

Cím: 7400 Kaposvár, Füredi u. 76.
Telefon: 82/512-254
E-mail: gyakorloovi@ke.hu
Web: gyakovi.ke.hu
OM azonosító: 033748

Nyitvatartás: 7.00-17.00

Óvodavezető: Nagyné Zsilovics Tímea

Fenntartó: Kaposvári Egyetem

Több alkalommal is lehetőséget biztosítunk, hogy leendő óvodásaink és szüleik betekinthessenek mindennapjainkba.Tel: 82/512-255
0620/536-7973
gyakorloovi@ke.hu

A Kaposvárimami 2012 őszi "A mi óvodánk" című pályázata keretében 480 szülő osztotta meg gyermeke óvodájával kapcsolatos tapasztalatait. Az akkor beküldött véleményeket ITT OLVASHATOD

Hozzászólások

A Kaposvárimami 2012 őszi és 2015/16. évi "A mi óvodánk" című pályázatában több száz szülő osztotta meg gyermeke óvodájával kapcsolatos tapasztalatait. A 2012. évi véleményeket ITT OLVASHATOD, 2015/16-ban erről az óvodáról az alábbiakat írták:

 

A legkitűnőbb szakmai tudással rendelkező óvónénik "gyűjteménye". Nagy gondot fordítanak a szeretettel és a szeretetre való nevelésre. Kislányom egyszer arra kért, hogy az összes óvónéni költözzön hozzánk! :) Ez magáért beszél! Ezúton is köszönünk mindent!

Az óvoda jól felszerelt, szép udvarral, biztonságos játékokkal rendelkezik! Az óvónők és a dadus is mindent megtesznek a gyermekekért, családi hangulatú minden nap, ezért szívesen és nyugodtan hagyom ott gyermekem, mert tudom jó kezekben van! Nagyon sokat tanul, jó és változatos minden nap a különféle programokkal együtt! Az óvódának saját konyhája van ahol változatos és egészséges finom ételeket készítenek gyermekeink számára! Ott még azt is megeszi a gyermekem amit itthon nem! Főszakácsunk szívvel főz! Halacska csoport

Az óvónő és a dadusok egytől egyik szakképzettek és barátságos, nyugodt légkört teremtenek. Saját konyhája van az óvodának és az ott dolgozók ízletes, tápláló ételeket készítenek, és ők is részt vesznek az óvoda mindennapi életében. Az óvoda a játékokat mindig megújítja, vagy újakat vásárol.

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Szeretethiányban felnőni

Szeretethiányban felnőni

Amikor anyává válunk, minden megváltozik. Lelkünk egy része „testünkön kívülre” kerül, megtapasztaljuk, hogy a szeretetünk sosem fogy el, hanem egyre nagyobb és több lesz. Szülőként az élet legtermészetesebb dolga, hogy bármit megtennénk a gyermekünkért, ő számunkra a legfontosabb, születésétől kezdve úgy próbálunk élni, cselekedni, hogy neki majd jobb és könnyebb élete legyen, mint a miénk volt.
Csomagolj zölden karácsonykor!

Csomagolj zölden karácsonykor!

Még bőven van idő felkészülni az ajándékok csomagolására. Miért ne lehetne ezt megtenni környezettudatosan? Ehhez hoztam otthon vagy a természetben is fellelhető alapanyagokat.
20+1 karácsonyi idézet: ajándékkártyára is tökéletes!

20+1 karácsonyi idézet: ajándékkártyára is tökéletes!

Ha Te is szereted idézettel ellátni az ajánddékkártyákat, üdvözlőlapokat, és gondot okoz egy-egy érzés, gondolat megfogalmazása, használd ezeket!
Szabad-e büntetni a gyereket?

Szabad-e büntetni a gyereket?

Arra a kérdésre, hogy „Szabad-e büntetni a gyereket?”, a családok többségében a szülők egyenes választ adnak, de ezek három csoportba sorolhatók. Nem is maradunk meg a három jellemző válasznál, hanem inkább megnézzük, mit okoz a büntetés, és mennyire éri el a célját. - Novák Ferenc pedagógiai viselkedéskutató​ írása.
Ugrás az oldal tetejére