Jelenlegi hely

Napsugár Gyógypedagógiai Módszertani Központ

Cím: 7400 Kaposvár, Béke u 47.
Telefon: 82/ 511-735
E-mail: napsugar@napgyogy.t-online.hu
Web: napsugarkozpont.hu/rolunk/gyermekintezmenyek
OM azonosító: 101852

Az intézménycsoport koordinációs igazgatója: Dr. Hegedüs-Beleznai Csilla
Igazgató: Proszonyák Zsuzsanna
Fejlesztő nevelést-oktatást végző egységvezető: Ferenczi Barbara
Pedagógiai szakszolgálat egységvezető: Ölvetiné Jelinek Beáta
Óvodai csoportvezető: Csikvár Andrea

Fenntartó: Mozgáskorlátozottak Somogy Megyei Egyesülete 

Sajátos nevelési igényű gyerekek óvodai nevelése (mozgás,- látás,-halmozottan sérült, valamint értelmileg akadályozott gyerekek óvodai nevelése).

Hozzászólások

A Kaposvárimami 2012 őszi és 2015/16. évi "A mi óvodánk" című pályázatában több száz szülő osztotta meg gyermeke óvodájával kapcsolatos tapasztalatait. A 2012. évi véleményeket ITT OLVASHATOD, 2015/16-ban erről az óvodáról az alábbiakat írták:

 

A legjobb intézmény a világon! Mi egy nagy család vagyunk. Az itt dolgozók mind példaértékű munkát végeznek, sokan tanulhatnának tőlük. Az a szeretet, törődés, amit nap mint nap adnak a gyerekeknek emberfeletti. Nem csak a gyerekekkel, hanem a szülők lelki világával is foglalkoznak. A kisfiam minden nap futva és örömmel megy a Napsiba! Szeretünk titeket!

Azért szeretem a Napsi óvodáját, mert maximálisan képzett szakemberek foglalkoznak a speciális igènyű gyermekemmel, és nagy hangsúlyt fektetnek a sérült és az ép gyerekek közötti kapcsolat teremtésre, nagyon sok program, kirándulás van nekik, értük.

A kisfiam reggelente még ki sem nyitja a szemét de már mondja, hogy megy Andi nénihez, Kati nénihez, örömmel megy és nem akar délután haza jönni, olyan jól érzi ott magát. Elfogadás és elfogadtatás ❤

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Rázva, keverve... jeges tea és kávé italok forró napokra

Rázva, keverve... jeges tea és kávé italok forró napokra

A nagy nyári melegben gyakran úgy érezzük, hogy könnyebb lenne egy kávéval, vagy teával. Forró helyzetekre jól jön néhány jeges korty akár mindkettőből.
Bolhazsákok és könyvmolyok

Bolhazsákok és könyvmolyok

Emlékszel még gyerekkorodból az összebújós meseolvasásokra? Az első kiböngészett betűkre, mikor végre összeállt egy szó? A takaró alatt zseblámpával olvasott regényekre? A könyvek világába belépés élménye egy életre elkísér bennünket.
Így lesz ügyes kezű gyereked

Így lesz ügyes kezű gyereked

Sok szülő csak az iskolaérettségi vizsgálatok során szembesül azzal, hogy óvodás gyermekének a rajzkészsége, vonalvezetése még nagyon távol áll attól, amilyen készségekre az első osztályban szüksége lesz. Kézenfekvőnek tűnhet ilyenkor színezők és feladatlapok garmadájával elárasztani a gyereket, ám a mozgások finomodásához nem erre van szükség.
Grillszezonban az édességet is együk grillezve!

Grillszezonban az édességet is együk grillezve!

A gyümölcsök magas cukortartalma szinte kiabál a grillezésért. Imádnivaló ízt ad a finom karamellizált réteg mindenféle gyümölcsnek.
Ugrás az oldal tetejére