Jelenlegi hely

Madár utcai Tagóvoda

Cím: 7400 Kaposvár, Madár u. 14.
Telefon: 82/526-011
E-mail: madarutcaitagovoda@gmail.com
Web: www.facebook.com/madarutcai.tagovoda

Nyitvatartás: 6.30 – 17.30

Óvodaigazgató: Rónai Ágota
Tagóvoda igazgató: Hartner-Kalota Adrienn

Fenntartó: Kaposvár Megyei Jogú Város Önkormányzata
A Madár utcai Tagóvoda a Kaposvári Rét utcai Központi Óvoda egyik Tagintézménye

A Kaposvárimami 2012 őszi "A mi óvodánk" című pályázata keretében 480 szülő osztotta meg gyermeke óvodájával kapcsolatos tapasztalatait. Az akkor beküldött véleményeket ITT OLVASHATOD

Hozzászólások

Sokan le akartak beszélni erről az óvodáról, mert állítólag rossz környéken van. Örülök, hogy nem hallgattam senkire, mert a Madár ovi a legjobb a városban. Az óvó nénik mindenkire oda figyelnek, a gyerekeim pótanyukái lettek, hiszen a kislányom után a fiam is a Cinke csoportba jár és imádják! Ibolya néni, Kriszti néni és Jutka néni teljes szívükből a gyerekekért dolgoznak. Minden nap új és új élmény várja az ovisokat, hisz mesélnek, énekelnek, kézműveskednek, tornáznak, báboznak, könyvtárba járnak és részt vesznek a városi programokon. A csoportszobánk gyönyörű és az ovinak jó nagy udvara van, ahol a hatalmas fák között biztosan jó levegőn játszhatnak a gyerekek. A kiruccanások a Cseri parkba pedig felérnek egy kirándulással. Külön hálás vagyok, hogy a téli overálos időszakban is veszik a fáradságot és felöltözetik a 28 gyereket, hogy tudjanak egyet szaladgálni az udvaron. Sajnos ez nincs minden oviban így. Csupa okos és lelkes kisgyerek jár a csoportunkba és a szülői csapat is összetartó, amit mi sem bizonyít jobban, mint az ovin kívüli közös szánkózások, piknikezések, szalonnasütések.

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Nőnap idézetek: Rólunk szól

Nőnap idézetek: Rólunk szól

A nemzetközi nőnapot először 1911-ben ünnepelték meg Clara Zetkin javaslatára, majd rá 2 évre március 8. lett a napja. Hazánkban 1914 óta emlékeznek meg hivatalosan is a nőkről. Virág, bombon, apró ajándékok helyett álljon itt néhány idézet, ami rólunk, nőkről szól.
Víz Világnapja 2024 - Rajz, versíró és fotópályázat gyerekenek!

Víz Világnapja 2024 - Rajz, versíró és fotópályázat gyerekenek!

Pályázat típusa:  rajz, versíró és fotópályázatBeküldési határidő: 2024. március 8.Korcsoport: általános és középiskolás diákok, akik az EDUVIZIG területén tanulnak (Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom Vármegye valamint Vas és Veszprém Vármegye egy része)
„Ha nagy leszek, Bohócdoktor leszek!”

„Ha nagy leszek, Bohócdoktor leszek!”

Pályázat típusa: rajzpályázatBeküldési határidő: 2024. április 15.Korcsoport: 8 - 15 év közötti általános iskolás diákok 2 kategóriában
Az egyszülős család - nehézségek és segítség

Az egyszülős család - nehézségek és segítség

A KSH jelentése szerint jelenleg közel félmillió olyan szülő van Magyarországon, akik egyedül nevelnek körülbelül 700 ezer gyermeket, akik naponta számos kihívással néznek szembe. Sokszor még most is láthatatlanok a magyar társadalom számára.
Ugrás az oldal tetejére