Jelenlegi hely

Kaposvári Rét utcai Központi Óvoda

Cím: 7400 Kaposvár, Rét u. 4.
Telefon: 82/512-978, 82/512 979
E-mail: retovoda@gmail.com
Web: retutcaiovi.hu
OM azonosító: 033760

Nyitvatartás: 6.30 – 17.30

Óvodaigazgató: Rónai Ágota

Fenntartó: Kaposvár Megyei Jogú Város Önkormányzata

A Kaposvárimami 2012 őszi "A mi óvodánk" című pályázata keretében 480 szülő osztotta meg gyermeke óvodájával kapcsolatos tapasztalatait. Az akkor beküldött véleményeket ITT OLVASHATOD
 

Hozzászólások

A Kaposvárimami 2012 őszi és 2015/16. évi "A mi óvodánk" című pályázatában több száz szülő osztotta meg gyermeke óvodájával kapcsolatos tapasztalatait. A 2012. évi véleményeket ITT OLVASHATOD, 2015/16-ban erről az óvodáról az alábbiakat írták:

 

Rendezett és tiszta a környezet, a csoportszoba nagyon hangulatos, az óvónénik gyönyörű dekorációkat készítenek. A vegyes csoportban minden kisgyerek megtalálja a helyét, egymást segítik, szeretik.Az egész csoportban és az óvodában is nagyon családias, szeretetteljes légkör uralkodik.

Baratsagos ovonok,es dadusok. Mar uj,megujult ovodai kulso. Modern belso ter es jatekok,amik mind a gyerekeket szolgaljak.

Nagyon szeretjük a Rétutcai ovit, mert az óvónénik, Kati néni és Györgyi néni tapasztaltak, türelmesek, a gyerekekkel sokat foglalkoznak. Dadusunk, Judit pedig igazi dédelgető, kedves személyiség, aki isfiam szerint olan szép, amikor mosolyog :). Az óvodaudvar hatalmas, a csoportszoba is hangulatos.

Nagyon aranyosak és ügyesek az óvonénik és a dadus is.Változatos programok és feladatok vannak.Környezet is szép .Nefelejcs csoport

Nagyon jó óvoda!!! Az óvónénik lelkiismeretesek, kedvesek, aktívak! (Ja, és a dadus is! :) ) Gyermekem szeret oda járni, kedves, barátságoss a légkör. Számos külön foglalkozás közül lehet választani és az óvónénik külön  programokat is "bevállalnak". Az ovi jól felszerelt, nagy az udvar, és sokat játszanak kint! :) (Pipitér csoport)

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Miért nem tudsz fogyni? Dr Gyöngy Andrea belgyógyász, diabetológus tanácsai

Miért nem tudsz fogyni? Dr Gyöngy Andrea belgyógyász, diabetológus tanácsai

"Miért nem tudok fogyni?" Nézzük, van-e jó válasz, szakértői válasz a kérdésre!
Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Igyekezz már, hol a cipőd, el fogunk késni, miért most jut eszedbe, hogy pisilni kell, jajj kell az úszás cucc, megőőőőrülöööök hogy minden reggel ez megy! Na tegye a szívére a kezét, akinél még nem hangzottak el ezek vagy ennél változatosabb, neaggyisten cifrább napindító mondatok. Ugyhogy ugye? Szerintem bátran és általánosan kijelenthetjük: a reggeli készülődés, és intézménybe-munkahelyre kerülés a nap egyik legstresszesebb része – minden résztvevőnek! No de, tudjuk-e hogy miért? Kis-Kovácsné Vancsa Barbi írása.
Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Itt a Vágatlan Május! Na ez igazán tetszeni fog a családnak, akárki is vágja a füvet nálatok! A nemzetközi kezdeményezés még 2019-ben Angliából indult, célja, hogy felhívja a beporzóbarát kertek jelentőségére a figyelmet.
Az Édesanya teremtése

Az Édesanya teremtése

Azt tudjuk, hogy 6 pár keze és 3 pár szeme van, gyógyítani is tud, de ki teremtette a könnycseppet?
Ugrás az oldal tetejére