Jelenlegi hely

Kaposvári Rét utcai Központi Óvoda

Cím: 7400 Kaposvár, Rét u. 4.
Telefon: 82/512-978, 82/512 979
E-mail: retovoda@gmail.com
Web: retutcaiovi.hu
OM azonosító: 033760

Nyitvatartás: 6.30 – 17.30

Óvodavezető: Rónai Ágota

Fenntartó: Kaposvár Megyei Jogú Város Önkormányzata

A Kaposvárimami 2012 őszi "A mi óvodánk" című pályázata keretében 480 szülő osztotta meg gyermeke óvodájával kapcsolatos tapasztalatait. Az akkor beküldött véleményeket ITT OLVASHATOD
 

Hozzászólások

A Kaposvárimami 2012 őszi és 2015/16. évi "A mi óvodánk" című pályázatában több száz szülő osztotta meg gyermeke óvodájával kapcsolatos tapasztalatait. A 2012. évi véleményeket ITT OLVASHATOD, 2015/16-ban erről az óvodáról az alábbiakat írták:

 

Rendezett és tiszta a környezet, a csoportszoba nagyon hangulatos, az óvónénik gyönyörű dekorációkat készítenek. A vegyes csoportban minden kisgyerek megtalálja a helyét, egymást segítik, szeretik.Az egész csoportban és az óvodában is nagyon családias, szeretetteljes légkör uralkodik.

Baratsagos ovonok,es dadusok. Mar uj,megujult ovodai kulso. Modern belso ter es jatekok,amik mind a gyerekeket szolgaljak.

Nagyon szeretjük a Rétutcai ovit, mert az óvónénik, Kati néni és Györgyi néni tapasztaltak, türelmesek, a gyerekekkel sokat foglalkoznak. Dadusunk, Judit pedig igazi dédelgető, kedves személyiség, aki isfiam szerint olan szép, amikor mosolyog :). Az óvodaudvar hatalmas, a csoportszoba is hangulatos.

Nagyon aranyosak és ügyesek az óvonénik és a dadus is.Változatos programok és feladatok vannak.Környezet is szép .Nefelejcs csoport

Nagyon jó óvoda!!! Az óvónénik lelkiismeretesek, kedvesek, aktívak! (Ja, és a dadus is! :) ) Gyermekem szeret oda járni, kedves, barátságoss a légkör. Számos külön foglalkozás közül lehet választani és az óvónénik külön  programokat is "bevállalnak". Az ovi jól felszerelt, nagy az udvar, és sokat játszanak kint! :) (Pipitér csoport)

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Amikor jön a kérdés: Tényleg van Mikulás?

Amikor jön a kérdés: Tényleg van Mikulás?

Mindannyian szembetaláltuk már magunkat ezzel a kérdéssel. Első alkalommal, mikor mi magunk szerettük volna tudni, most meg a ló másik oldalán állva. Amennyire gyerekként szerettük volna tudni, épp annyira szeretnénk most elkerülni a válaszadást.
Szeretethiányban felnőni

Szeretethiányban felnőni

Amikor anyává válunk, minden megváltozik. Lelkünk egy része „testünkön kívülre” kerül, megtapasztaljuk, hogy a szeretetünk sosem fogy el, hanem egyre nagyobb és több lesz. Szülőként az élet legtermészetesebb dolga, hogy bármit megtennénk a gyermekünkért, ő számunkra a legfontosabb, születésétől kezdve úgy próbálunk élni, cselekedni, hogy neki majd jobb és könnyebb élete legyen, mint a miénk volt.
Csomagolj zölden karácsonykor!

Csomagolj zölden karácsonykor!

Még bőven van idő felkészülni az ajándékok csomagolására. Miért ne lehetne ezt megtenni környezettudatosan? Ehhez hoztam otthon vagy a természetben is fellelhető alapanyagokat.
20+1 karácsonyi idézet: ajándékkártyára is tökéletes!

20+1 karácsonyi idézet: ajándékkártyára is tökéletes!

Ha Te is szereted idézettel ellátni az ajánddékkártyákat, üdvözlőlapokat, és gondot okoz egy-egy érzés, gondolat megfogalmazása, használd ezeket!
Ugrás az oldal tetejére