Jelenlegi hely

Kaposfüredi Tagóvoda

Cím: 7400 Kaposvár, Kaposfüredi u.181.
Telefon: 82/425-293
E-mail: kaposfured.ovoda@gmail.com
Web: www.nemzetorovi.hu/index.php/bemutatkozunk-kaposfuredi-tagovoda

Nyitvatartás: 6.30 – 17.30

Óvodavezető: Hegedüs Mária Katalin
Tagóvoda vezető: Szentgyörgyiné Lőrincz Aranka Katalin

Fenntartó: Kaposvár Megyei Jogú Város Önkormányzata
A Kaposfüredi Tagóvoda a Kaposvári Nemzetőr sori Központi Óvoda egyik Tagintézménye


 

 

A Kaposvárimami 2012 őszi "A mi óvodánk" című pályázata keretében 480 szülő osztotta meg gyermeke óvodájával kapcsolatos tapasztalatait. Az akkor beküldött véleményeket ITT OLVASHATOD

Hozzászólások

A Kaposvárimami 2012 őszi és 2015/16. évi "A mi óvodánk" című pályázatában több száz szülő osztotta meg gyermeke óvodájával kapcsolatos tapasztalatait. A 2012. évi véleményeket ITT OLVASHATOD, 2015/16-ban erről az óvodáról az alábbiakat írták:

 

Kaposfürediként nem is volt kérdés,hogy ide iratom a kislànyomat,hisz már én is ide jártam kisgyerekként,így a legtöbb óvonénit dadust már nagyon rég ismertem,nyugodt szívvel bíztam rájuk gyermekemet.A szép nagy füves-fás udvar,és a tiszta levegő sem utolsó szempont.Örülök,hogy a Manócska csoportba járhatunk!

Az ovóda jól felszerelt,nagyon sok program várja a gyerekeket délutánonként. A jó idő beköszöntével pedig a hatalmas udvar is a gyerekek kedvence.

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Amikor jön a kérdés: Tényleg van Mikulás?

Amikor jön a kérdés: Tényleg van Mikulás?

Mindannyian szembetaláltuk már magunkat ezzel a kérdéssel. Első alkalommal, mikor mi magunk szerettük volna tudni, most meg a ló másik oldalán állva. Amennyire gyerekként szerettük volna tudni, épp annyira szeretnénk most elkerülni a válaszadást.
Szeretethiányban felnőni

Szeretethiányban felnőni

Amikor anyává válunk, minden megváltozik. Lelkünk egy része „testünkön kívülre” kerül, megtapasztaljuk, hogy a szeretetünk sosem fogy el, hanem egyre nagyobb és több lesz. Szülőként az élet legtermészetesebb dolga, hogy bármit megtennénk a gyermekünkért, ő számunkra a legfontosabb, születésétől kezdve úgy próbálunk élni, cselekedni, hogy neki majd jobb és könnyebb élete legyen, mint a miénk volt.
Csomagolj zölden karácsonykor!

Csomagolj zölden karácsonykor!

Még bőven van idő felkészülni az ajándékok csomagolására. Miért ne lehetne ezt megtenni környezettudatosan? Ehhez hoztam otthon vagy a természetben is fellelhető alapanyagokat.
20+1 karácsonyi idézet: ajándékkártyára is tökéletes!

20+1 karácsonyi idézet: ajándékkártyára is tökéletes!

Ha Te is szereted idézettel ellátni az ajánddékkártyákat, üdvözlőlapokat, és gondot okoz egy-egy érzés, gondolat megfogalmazása, használd ezeket!
Ugrás az oldal tetejére