Jelenlegi hely

Honvéd utcai Tagóvoda

Cím: 7400 Kaposvár, Honvéd u. 24/b
Telefon: 82/321-674
E-mail: honvedtagovoda@gmail.com
Web: www.nemzetorovi.hu/index.php/honved-utcai-tagovoda

Nyitvatartás: 6.30 – 17.00

Óvodavezető: Hegedüs Mária Katalin
Tagóvoda vezető: Nyári Lászlóné

Fenntartó: Kaposvár Megyei Jogú Város Önkormányzata
A Honvéd utcai Tagóvoda a Kaposvári Nemzetőr sori Központi Óvoda egyik Tagintézménye

A Kaposvárimami 2012 őszi "A mi óvodánk" című pályázata keretében 480 szülő osztotta meg gyermeke óvodájával kapcsolatos tapasztalatait. Az akkor beküldött véleményeket ITT OLVASHATOD

 

Hozzászólások

A Kaposvárimami 2012 őszi és 2015/16. évi "A mi óvodánk" című pályázatában több száz szülő osztotta meg gyermeke óvodájával kapcsolatos tapasztalatait. A 2012. évi véleményeket ITT OLVASHATOD, 2015/16-ban erről az óvodáról az alábbiakat írták:

 

A Honvéd Utcai Tagóvoda egy kisebb létszámú ovi. Mindenki mindenkit ismer, név szerint is, és figyelünk is egymásra. A gyermekekről megosztják a tapasztalataikat a velük foglalkozó szakemberek a szülőkkel. Gyermekeinkkel nagyon figyelmesen, megértően viselkednek, szakszerűen foglalkoznak. Rengeteg verset, dalt is elsajátítanak. Az óvodapedagógusok figyelembe veszik a szülők jelzéseit, észrevételeit a gyermekkel kapcsolatban és mindent elkövetnek, hogy a gyermek beilleszkedjen és jól érezze magát az óvodai közösségben. Második éve járunk oviba, de csak pozitív tapasztalatokat gyűjtöttünk. Gyermekem is gyorsan beletanult az óvodai életbe, és nagyon szeret menni. Nagyon szeretjük ezt az ovit, mindenkinek csak ajánlani tudom.

Az én kislányom most kezdte az ovit a Honvéd utcai tagóvodában. Nagyon barátságos és családias hangulatú a pedagógusok kedvesek és a legjobb tudásuk szerint nevelik a gyerekeket. A kislányom is nagyon szereti az ovit és az ott dolgozókat. Ami még nagyon tetszik nekünk hogy nem vegyes csoportok vannak hanem külön kis, középső és nagy csoport. 

Kedves , türelmes óvónők , akiknek mindíg a gyerekek érdeke a legfontosabb. Köszönet érte!!!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Amikor jön a kérdés: Tényleg van Mikulás?

Amikor jön a kérdés: Tényleg van Mikulás?

Mindannyian szembetaláltuk már magunkat ezzel a kérdéssel. Első alkalommal, mikor mi magunk szerettük volna tudni, most meg a ló másik oldalán állva. Amennyire gyerekként szerettük volna tudni, épp annyira szeretnénk most elkerülni a válaszadást.
Szeretethiányban felnőni

Szeretethiányban felnőni

Amikor anyává válunk, minden megváltozik. Lelkünk egy része „testünkön kívülre” kerül, megtapasztaljuk, hogy a szeretetünk sosem fogy el, hanem egyre nagyobb és több lesz. Szülőként az élet legtermészetesebb dolga, hogy bármit megtennénk a gyermekünkért, ő számunkra a legfontosabb, születésétől kezdve úgy próbálunk élni, cselekedni, hogy neki majd jobb és könnyebb élete legyen, mint a miénk volt.
Csomagolj zölden karácsonykor!

Csomagolj zölden karácsonykor!

Még bőven van idő felkészülni az ajándékok csomagolására. Miért ne lehetne ezt megtenni környezettudatosan? Ehhez hoztam otthon vagy a természetben is fellelhető alapanyagokat.
20+1 karácsonyi idézet: ajándékkártyára is tökéletes!

20+1 karácsonyi idézet: ajándékkártyára is tökéletes!

Ha Te is szereted idézettel ellátni az ajánddékkártyákat, üdvözlőlapokat, és gondot okoz egy-egy érzés, gondolat megfogalmazása, használd ezeket!
Ugrás az oldal tetejére