Jelenlegi hely

Honvéd utcai Tagóvoda

Cím: 7400 Kaposvár, Honvéd u. 24/b
Telefon: 82/321-674
E-mail: honvedtagovoda@gmail.com
Web: www.nemzetorovi.hu/index.php/honved-utcai-tagovoda

Nyitvatartás: 6.30 – 17.00

Óvodaigazgató: Hegedüs Mária Katalin
Tagóvoda igazgató: Nyári Lászlóné

Fenntartó: Kaposvár Megyei Jogú Város Önkormányzata
A Honvéd utcai Tagóvoda a Kaposvári Nemzetőr sori Központi Óvoda egyik Tagintézménye

A Kaposvárimami 2012 őszi "A mi óvodánk" című pályázata keretében 480 szülő osztotta meg gyermeke óvodájával kapcsolatos tapasztalatait. Az akkor beküldött véleményeket ITT OLVASHATOD

 

Hozzászólások

A Kaposvárimami 2012 őszi és 2015/16. évi "A mi óvodánk" című pályázatában több száz szülő osztotta meg gyermeke óvodájával kapcsolatos tapasztalatait. A 2012. évi véleményeket ITT OLVASHATOD, 2015/16-ban erről az óvodáról az alábbiakat írták:

 

A Honvéd Utcai Tagóvoda egy kisebb létszámú ovi. Mindenki mindenkit ismer, név szerint is, és figyelünk is egymásra. A gyermekekről megosztják a tapasztalataikat a velük foglalkozó szakemberek a szülőkkel. Gyermekeinkkel nagyon figyelmesen, megértően viselkednek, szakszerűen foglalkoznak. Rengeteg verset, dalt is elsajátítanak. Az óvodapedagógusok figyelembe veszik a szülők jelzéseit, észrevételeit a gyermekkel kapcsolatban és mindent elkövetnek, hogy a gyermek beilleszkedjen és jól érezze magát az óvodai közösségben. Második éve járunk oviba, de csak pozitív tapasztalatokat gyűjtöttünk. Gyermekem is gyorsan beletanult az óvodai életbe, és nagyon szeret menni. Nagyon szeretjük ezt az ovit, mindenkinek csak ajánlani tudom.

Az én kislányom most kezdte az ovit a Honvéd utcai tagóvodában. Nagyon barátságos és családias hangulatú a pedagógusok kedvesek és a legjobb tudásuk szerint nevelik a gyerekeket. A kislányom is nagyon szereti az ovit és az ott dolgozókat. Ami még nagyon tetszik nekünk hogy nem vegyes csoportok vannak hanem külön kis, középső és nagy csoport. 

Kedves , türelmes óvónők , akiknek mindíg a gyerekek érdeke a legfontosabb. Köszönet érte!!!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Rázva, keverve... jeges tea és kávé italok forró napokra

Rázva, keverve... jeges tea és kávé italok forró napokra

A nagy nyári melegben gyakran úgy érezzük, hogy könnyebb lenne egy kávéval, vagy teával. Forró helyzetekre jól jön néhány jeges korty akár mindkettőből.
Bolhazsákok és könyvmolyok

Bolhazsákok és könyvmolyok

Emlékszel még gyerekkorodból az összebújós meseolvasásokra? Az első kiböngészett betűkre, mikor végre összeállt egy szó? A takaró alatt zseblámpával olvasott regényekre? A könyvek világába belépés élménye egy életre elkísér bennünket.
Így lesz ügyes kezű gyereked

Így lesz ügyes kezű gyereked

Sok szülő csak az iskolaérettségi vizsgálatok során szembesül azzal, hogy óvodás gyermekének a rajzkészsége, vonalvezetése még nagyon távol áll attól, amilyen készségekre az első osztályban szüksége lesz. Kézenfekvőnek tűnhet ilyenkor színezők és feladatlapok garmadájával elárasztani a gyereket, ám a mozgások finomodásához nem erre van szükség.
Grillszezonban az édességet is együk grillezve!

Grillszezonban az édességet is együk grillezve!

A gyümölcsök magas cukortartalma szinte kiabál a grillezésért. Imádnivaló ízt ad a finom karamellizált réteg mindenféle gyümölcsnek.
Ugrás az oldal tetejére