Jelenlegi hely

Jutai úti Tagóvoda

Cím: 7400 Kaposvár, Jutai út 24.
Telefon: 82/433-720
E-mail: jutaiutiovi24@gmail.com
Web: 

Nyitvatartás: 6.30 – 17.30

Központi óvodavezető: dr. Gyeneseiné Kaszás Hajnalka
Tagóvoda vezető: Valkó Klára

Fenntartó: Kaposvár Megyei Jogú Város Önkormányzata
A Jutai úti Tagóvoda a Kaposvári Bajycsy-Zsilinszky Utcai Központi Óvoda egyik Tagintézménye

 

A Kaposvárimami 2012 őszi "A mi óvodánk" című pályázata keretében 480 szülő osztotta meg gyermeke óvodájával kapcsolatos tapasztalatait. Az akkor beküldött véleményeket ITT OLVASHATOD.

 

Hozzászólások

A Kaposvárimami 2012 őszi és 2015/16. évi "A mi óvodánk" című pályázatában több száz szülő osztotta meg gyermeke óvodájával kapcsolatos tapasztalatait. A 2012. évi véleményeket ITT OLVASHATOD, 2015/16-ban erről az óvodáról az alábbiakat írták:

 

A Jutai úti oviban mindig a gyerek az első, épp megfelelő mennyiségű program van, ami alátámasztja, elősegíti a megfelelő értékrend kialakítását a gyerekekben. A hagyományainkra épülő programok által a gyerekek megismerik a gyökereinket, ami szerintem nagyon fontos. Az óvónők, dadusok olyan nevelési elveket követnek, amely a gyerekek egészséges szellemi-lelki fejlődését szolgálja, és nagyon fontos, hogy mindezt a szülőkkel együttműködve teszik. Családi bográcsozások, közös ádventi készülődés, szülők-nevelők bálja mind nagyon népszerű programok, amik a közös "munka" alapjait is megerősítik. A gyerekek imádnak ide járni, természetes, közvetlen a hangulat és nagyon jól kijönnek egymással, sok kis barátjuk van, a csoport tagjai láthatóan szeretik egymást és összetartanak. Ez a pedagógusok érdeme és nagyon sokban rajtuk múlik. Türelemmel, következetesen segítik át a gyerekeinket a kisgyermekkor nehézségein. 

Imádjuk. Szerintem a legjobb ovi Kaposváron. Mi magánból jöttünk át és sokkal jobb. A gyermekem szereti, boldogan megy minden nap és ajánljuk akivel csak találkozunk. Minden dolgozó kedves, magas szakértelemmel rendelkezik, szeretik a gyerekeket és a gyerekek is őket.

Nagyon fontos szempont volt számunkra, hogy a gyermekünk olyan helyre járjon közösségbe ami családias, ahol nyugodt szívvel engedjük el a kezét reggelente. A Jutai úti óvoda pont ilyen. A pedagógusok munkájának köszönhetően a kicsik kiegyensúlyozottak, boldogok, játékosan tanulnak meg mindent a világról úgy, hogy közben gyerekek maradhatnak. Nagyon tetszik, hogy semmit nem siettetnek, maximálisan figyelembe veszik az egyéni igényeket. A csoportszobákba lépve "tapintható" a szeretet, van ennek a helynek valami varázsa, amit az ott dolgozók teremtenek meg nap mint nap. :)

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Amikor jön a kérdés: Tényleg van Mikulás?

Amikor jön a kérdés: Tényleg van Mikulás?

Mindannyian szembetaláltuk már magunkat ezzel a kérdéssel. Első alkalommal, mikor mi magunk szerettük volna tudni, most meg a ló másik oldalán állva. Amennyire gyerekként szerettük volna tudni, épp annyira szeretnénk most elkerülni a válaszadást.
Szeretethiányban felnőni

Szeretethiányban felnőni

Amikor anyává válunk, minden megváltozik. Lelkünk egy része „testünkön kívülre” kerül, megtapasztaljuk, hogy a szeretetünk sosem fogy el, hanem egyre nagyobb és több lesz. Szülőként az élet legtermészetesebb dolga, hogy bármit megtennénk a gyermekünkért, ő számunkra a legfontosabb, születésétől kezdve úgy próbálunk élni, cselekedni, hogy neki majd jobb és könnyebb élete legyen, mint a miénk volt.
Csomagolj zölden karácsonykor!

Csomagolj zölden karácsonykor!

Még bőven van idő felkészülni az ajándékok csomagolására. Miért ne lehetne ezt megtenni környezettudatosan? Ehhez hoztam otthon vagy a természetben is fellelhető alapanyagokat.
20+1 karácsonyi idézet: ajándékkártyára is tökéletes!

20+1 karácsonyi idézet: ajándékkártyára is tökéletes!

Ha Te is szereted idézettel ellátni az ajánddékkártyákat, üdvözlőlapokat, és gondot okoz egy-egy érzés, gondolat megfogalmazása, használd ezeket!
Ugrás az oldal tetejére