Jelenlegi hely

Déli ASzC Kinizsi Pál Élelmiszeripari Technikum és Szakképző Iskola

Cím: 7400 Kaposvár, Baross u. 19.
Tel.: 82/312-177
E-mail: kinizsisuli@kinizsi-kap.edu.hu
Web: https://da-kinizsi.www.intezmeny.edir.hu

Iskolánk az élelmiszeripari szakképzés megbecsült intézménye 1951 óta a Dél-Dunántúlon. Több mint hat évtizedes fennállása óta számos kiváló szakembert adott a cukor-, a sütő-, a hús-, a tej-, a malom- és a cukrász szakmáknak.

Meghatározó a szakközépiskolai képzés, mely érettségire készít fel, és lehetőséget teremt az élelmiszeripar, a környezetvédelem-vízgazdálkodás terén technikus képzettség megszerzésére. Népszerű a felnőttoktatás keretében történő érettségire felkészülés.

Az oktatáshoz kapcsolódó húsipari, sütő- és cukrásztanműhelyek, továbbá az üzemi háttér biztosítja a jó szakmai feltételeket az országos szakmai versenyek jó eredményeihez, valamint a szakmai vizsgákhoz.

Szakközépiskolai képzések: élelmiszeripar szakmacsoportban (élelmiszeripari analitikus technikus, élelmiszeripari technikus, élelmiszeripari gépésztechnikus), környezetvédelem-vízgazdálkodás szakmacsoportban (környezetvédelmi technikus, vízügyi technikus).

Szakiskolai képzésben: édesipari termékgyártó, élelmiszeripari szakmunkás, húsipari termékgyártó, pék, valamint víz- és csatornaműkezelő szakképesítések megszerzésére nyújt lehetőséget.

Forrás: www.nakvi.hu

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Amikor jön a kérdés: Tényleg van Mikulás?

Amikor jön a kérdés: Tényleg van Mikulás?

Mindannyian szembetaláltuk már magunkat ezzel a kérdéssel. Első alkalommal, mikor mi magunk szerettük volna tudni, most meg a ló másik oldalán állva. Amennyire gyerekként szerettük volna tudni, épp annyira szeretnénk most elkerülni a válaszadást.
Szeretethiányban felnőni

Szeretethiányban felnőni

Amikor anyává válunk, minden megváltozik. Lelkünk egy része „testünkön kívülre” kerül, megtapasztaljuk, hogy a szeretetünk sosem fogy el, hanem egyre nagyobb és több lesz. Szülőként az élet legtermészetesebb dolga, hogy bármit megtennénk a gyermekünkért, ő számunkra a legfontosabb, születésétől kezdve úgy próbálunk élni, cselekedni, hogy neki majd jobb és könnyebb élete legyen, mint a miénk volt.
Csomagolj zölden karácsonykor!

Csomagolj zölden karácsonykor!

Még bőven van idő felkészülni az ajándékok csomagolására. Miért ne lehetne ezt megtenni környezettudatosan? Ehhez hoztam otthon vagy a természetben is fellelhető alapanyagokat.
20+1 karácsonyi idézet: ajándékkártyára is tökéletes!

20+1 karácsonyi idézet: ajándékkártyára is tökéletes!

Ha Te is szereted idézettel ellátni az ajánddékkártyákat, üdvözlőlapokat, és gondot okoz egy-egy érzés, gondolat megfogalmazása, használd ezeket!
Ugrás az oldal tetejére