Jelenlegi hely

Hogyan használjuk a testpermetet a mindennapi életben?

Nyár, forróság, izzadság. Ekkor minden pillanatban jól jön a felfrissülés. De mégsem állhat folyton be a zuhany alá az ember, pláne, ha még zuhanyozója sincsen. Szóval kell lennie valamilyen más megoldásnak, és a jó hír az, hogy van is!

Üdítően tápláló! 

A testpermetek a testápolás speciális tagjai, amiért a világon több százmillióan rajonganak, nem véletlenül. Egyrészt illatosak. Mégpedig nem is akármennyire. Intenzív, impulzív hatásuk elvitathatatlan. Sokan úgy tartják, hogy ha permetet alkalmaznak, akkor parfümre már nincs is szükség. Tény, hogy ezek a termékek hosszan tartó vonzó illatkaraktert biztosítanak, amihez nem feltétlenül passzol bármilyen egyéb illat. Természetesen, ha maguk az illatjegyek hasonlóak, akkor egészen ütős összhatás érhető el, de mindenképpen megéri odafigyelni arra, hogy a kevesebb néha több. Amikor valakiből megállíthatatlanul áradnak az aromák, az nem mindig ellenállhatatlan, sőt olykor határozottan idegesítő, zavaró. Ettől függetlenül sohasem az a döntő, hogy a környezet mit szól, hanem az a fő, hogy mi a személyes tapasztalás, hol húzódnak azok a bizonyos határvonalak. Másrészt van itt még valami, amitől a permetek kiemelkednek a tömegből, és amiért nem emlegetik őket egy lapon a parfümökkel, ez pedig az a megmásíthatatlan tény, hogy nemcsak illatoznak, hanem táplálnak is. Vagyis a bőrre permetezve a cseppek nem pusztán felfrissülést hoznak magukkal, ami eleve aranyat ér, főleg akkor, amikor támad a kánikula, hanem ehhez még táplálás is társul, így minden adott az elégedettséghez. Harmadrészt, ami még mellettük szól, az a könnyű kezelhetőség. Nincs ragadó, tapadó, kellemetlen bőrérzet, nincsen foltképződés például a ruhákon, és nincsen bőrirritáció sem. Azért ez kétségtelenül jól hangzik!

Mikor és hogyan célszerű használni a kiszemelt típust?

A testpermet alkalmazása pofonegyszerű. Akkor érik meg rá az idő, amikor az személyesen, a saját bőrön érezhető. Amikor már nagyon zavaró az izzadság, a verejtékezés, amikor már nagyon kijárna egy kis felfrissülés. Hozzátartozik az igazsághoz, hogy bár sokan nyáron fújják be magukat előszeretettel, ez nem törvényszerűség. Ősszel, télen és tavasszal is pazar döntés a testpermet, amennyiben a cél a felüdülés, meg persze a táplálás.

A permet bárhova szórható tulajdonképpen, nyilván a kényes bőrfelületeket, az intim tájakat azért érdemes elkerülni, mert ezeken a területeken még akkor is irritáció jöhet létre, ha amúgy máshol semmiféle mellékhatás nem tapasztalható. A mennyiség szintén egyénileg dől el, nyilván nem feltétlenül jó ötlet túlzásokba esni, mert a hatás így sem tart tovább, de a környezet tűrőképessége könnyedén túlszárnyalható, ami együttélésnél valóban problémássá válhat.

Sokan kérdezik, hogy a testre specializált permetek fújhatóak-e hajra? Azok a termékek, amik kizárólag testre valóak, nem. Ellenben akadnak olyan variációk, amik bátran alkalmazhatóak hajkoronára is. Vagyis még az automatikus mozdulatok előtt célszerű alaposan megnézni, hogy a kézben tartott készítmény pontosan melyik kategóriába is tartozik.

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Anyai bűntudat, meg amit akartok

Anyai bűntudat, meg amit akartok

Van az úgy, hogy a szakember is csetlik-botlik... ;-) Elrontja, elfelejti, elbizonytalanodik, megkérdőjelezi magát, sőt segítséget is kér. Kis-Kovácsné Vancsa Barbara írása.
A lelkét is tápláld! – 30 megerősítő szülői mondat

A lelkét is tápláld! – 30 megerősítő szülői mondat

A pozitív megerősítések, dicsérő szavak a felnőtteknek is fontosak, de a gyerekeknek szárnyakat adnak, növelik az önbizalmukat. Néhány egyszerű szó, mondat, amit érdemes kipróbálni. A szokásos kérések, fegyelmezések után íme a pozitív lista:
Színes Állatvilág Rajzpályázat

Színes Állatvilág Rajzpályázat

Pályázat típusa: alkotópályázatBeküldési határidő: 2023. október 1.Korcsoport: 4 - 12 éves gyerekeknek
Ásd bele magad!

Ásd bele magad!

Pályázat típusa: alkotópályázatBeküldési határidő: 2023. október 15.Korcsoport: 9. - 12. osztályos diákoknak
Ugrás az oldal tetejére