Jelenlegi hely

Eláruljuk, hogyan töltheted fel olcsón a trendi ruhatáradat

Új ruhák beszerzésére rendszeresen szükség van, egyrészt azért, mert a régebbi darabok elhasználódnak, emellett az is fontos szempont, hogy a trendeket is illik követni időnként, ha valaki szeretne divatosan megjelenni. De megoldható mindez költséghatékonyan? Hát persze, mutatjuk is, hogyan!

A trükk nem bonyolult, nem is trükk, hanem egy észszerű eljárás. A titok ennyi: akkor kell vásárolni, amikor a legjobb áron elérhető a termék. Hogy ez mit jelent? Mutatunk egy példát!

Érdemes előre gondolkozni

Most éppen az ősz közepén járunk, közeleg a tél, így sokan kezdenek el például téli kabátot keresni az üzletekben. Ennél azonban okosabb megoldás, hogy már előre gondolkozunk, és a tavaszi férfi rövidnadrágok között keresgélünk a leárazott termékeknél. Gondoljunk csak bele: az év vége felé a rövidnadrágok mindig nyomott áron találhatók meg a polcokon, hiszen a gyártók attól tartanak, hogy kimennek a divatból, jövőre pedig senki nem veszi meg azokat. De ha az olyan alapdarabokról beszélünk, mint egy férfi rövidnadrág, ez nem valós veszély, hiszen például egy farmerből készült modell divatos most, de az lesz három év múlva is. Éppen ezért ha vásárolni indulunk, az ősz végén érdemes megnézni a tavaszi, nyári kollekciót, ami éppen kifut az adott üzletben –lehet, hogy találunk olyan darabot, ami főnyeremény, mégis beszerezhető az eredeti ár töredékéért.

Keressük az időtálló darabokat

A vásárlási technika tehát már adott, viszont azt is jól át kell gondolni, melyik darabok illenek bele. Amiket mindenképp ide sorolnánk, azok az egyszerű férfi pólók, leginkább az egyszínű változatok, hiszen ezek ugyancsak időtálló megoldások. Gondold át, hány póló lapul a szekrényedben, nézd meg, megvan-e a kötelező fekete és fehér egyszínű modell, és ha megvan, nem nyúlt-e ki, nem lyukas-e. Ha valamelyik már nem tökéletes, és nem is javítható, most, ősszel kell beszerezni a jövő tavasszal használt darabot! Hogy télen is kell pólót hordani? Ez igaz, de egy pulóver alá nem feltétlenül ajánljuk az új modelleket, hiszen csak kopnak, használódnak, eközben senki nem látja azokat. A pulcsi és a kabát alá megfelelnek a régebbi darabok, az újakat pedig érdemes elrakni, hogy olcsón beszerezett, mégis minőségi pólókban kezdhessük meg a tavaszt!

A fotó forrása:
Africa Studio / Shutterstock.com

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Te mit viszel a játszótérre? Hasznos tippek és vélemények anyukáktól.

Te mit viszel a játszótérre? Hasznos tippek és vélemények anyukáktól

Kezdő anyukák első játszóterezéseik előtt gyakori kérdés: - Ti mit vesztek fel? Mit visztek magatokkal? Mi kérdeztünk, ti meséltetek. Néhány hasznos tipp gyakorlott játszóteres anyukáktól.
A játszótér ingyenes képességfejlesztő, tudtad?

A játszótér ingyenes képességfejlesztő, tudtad?

Játszótér, fejlesztés, iskolaérettség... Gondolnád, hogy ezek a szavak szoros összefüggésben vannak egymással?
A játszótér ingyenes képességfejlesztő - és melyik játék miben fejleszt?

A játszótér ingyenes képességfejlesztő - és melyik játék miben fejleszt?

Játszótér, fejlesztés, iskolaérettség... Hol az összefüggés? Nézzük meg, melyik játék miben fejleszt!
Zöldséges tócsni - mert nem csak krumpliból lehet

Zöldséges tócsni - mert nem csak krumpliból lehet

Zöldséges tócsni (neve tájegységenként változik): úgy készül, hogy a krumpliból készült tócsnitól eltérően a krumpli helyett különféle zöldségeket használunk. Felhasználás egyik feltétele, hogy a zöldség reszelhető legyen
Ugrás az oldal tetejére