Jelenlegi hely

A fejbőr betegségeit a megrendülő immunitás is okozhatja!

A hajhullás akár népbetegségnek is tekinthető, ám ezen kívül is bőven akadnak még a témában releváns problémák, amik megoldásra várnak. S olykor megdöbbentő, hogy ez, a megfelelő készítmény segítségével mennyire könnyen orvosolható, kellő türelemmel és kitartással.

Nem minden allergia, ami annak látszik!

A sokak által rettegett seborrhea látványra kísértetiesen hasonlít a pikkelysömörre vagy az ekcémára. Olyan, mintha a bőr valamilyen allergiás reakcióval hívná fel a figyelmet arra: valami nincs rendben. Nemcsak a fejbőrön tűnhet fel a furcsa jelenség, a test számtalan részén sebek, pirosodás jelezheti a felbukkanását.

A foltok ráadásul viszketéssel és érintés hatására fájdalommal tudathatják cseppet sem megnyugtató jelenlétüket. A tapasztalatok szerint hosszútávú problémáról van szó, aminek a kezelése ugyan lehetséges, de időt vesz igénybe. Általában az újszülötteket és a 30-60 év közötti felnőtteket érinti a leggyakrabban. Viszont a kialakulása hátterében húzódó okok a mai napig nem tisztázottak. Szinte biztos, hogy az életvitellel összefüggő tényezők, a káros szokások, a túlságosan stresszes mindennapok, az alváshiány és a szennyezett környezet egyaránt hozzájárulhatnak a feltűnéséhez. Sokan a genetikában, valamint az immunrendszer meggyengülésében látják a kiváltó okokat.

Ami, azonban biztos, hogy a probléma megoldás után kiált. S ezen a ponton lépnek a képbe azok a készítmények, melyek a szervezet roborálását, s ezen keresztül a hajhullás megakadályozását, illetve az egyéb, fejbőrt is érintő betegségek megszüntetését hivatottak szolgálni.

Hogy kerül előtérbe az immunrendszer erősítése?

Úgy, hogy minden testi működésnek az alfája és az ómegája az immunrendszer. Ha a védekező mechanizmus meggyengül, akkor minden borulhat. Baktériumok, vírusok és gombák juthatnak a testbe, az egyensúly megingásával együtt betegségek bukkanhatnak fel stb.

A minőségi hajhullás elleni vitamin, tehát elsősorban a szervezet roborálásában játszik főszerepet. Hiszen ha az alapvető funkciók jól működnek, és az immunitás rendben van, akkor ezzel együtt számtalan betegség kialakulása akadályozható meg, illetve a jelenlévő gócok nagy része is eredményesen kezelhető.

A vitaminok nem olyanok, mint a fájdalomcsillapítók például, amik azonnal, érezhetően hatnak. Ahhoz, hogy kifejtsék hatásukat időre, és folyamatos szedésre van szükség. Ám a türelem minden esetben meghozza a gyümölcsét!

A fotó forrása:

Small Fish / Shutterstock.com

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Már látogatható a Vörsi Betlehem

Idén újra látogatható a Vörsi Betlehem

Tudtad, hogy egy Balaton melletti kis faluban látható Közép-Európa legnagyobb betleheme? Idén 72. alkalommal építette fel Vörsön a falu apraja-nagyja Jézus születésének pillanatát megörökítő bibliai jelenetet, aminek csodájára járnak a világ minden részéről.
„Hagyj el egy mikulás csomagot” és csalj mosolyt egy kisgyermek arcára

„Hagyj el egy mikulás csomagot” és csalj mosolyt egy kisgyermek arcára

Ha felerősödik a vágy, hogy segíts másokon, akkor itt egy remek lehetőség, amivel bizony nagy mosolyt csalhatsz egy gyermek arcára! Nincs más dolgod, csak egyszerűen december 6-ára készíts egy mikulás csomagot, és rakd le egy padra, egy párkányra, bárhová, ahol egy kisgyermek megtalálhatja.
Fénylő ablakok nyílnak – Világító adventi kalendárium

Fénylő ablakok nyílnak – Világító adventi kalendárium

Élő adventi naptárrá változnak azok a települések, ahol a házak ablakait ünnepi fénybe és díszbe öltöztetik, számmal jelölve a napokat december elsejétől karácsonyig. A várakozás izgalma igazi közösségi élménnyé válik. Testi-lelki egészséget szolgáló program lehet ilyenkor az esti séta lakóhelyünk utcáin.
Sorozatfüggő, gasztromán, kirakós vagy kitalálós... adventi kalendárium ötletek

Sorozatfüggő, gasztromán, kirakós vagy kitalálós... adventi kalendárium ötletek

Avagy last minute adventi kalendáriumok. Míg határidők léteznek, a last minute kifejezés örök szóhasználatban marad. Percek alatt kell megoldanunk 24 egyformát és a belevalókat. Hidd el, nem olyan nagy ördöngősség, már ha van inspiráció.
Ugrás az oldal tetejére