Jelenlegi hely

Az orvos-edző is a Perfect Shape alakformálást választotta

Dr. Balogh Orsolya talán sokatoknak ismerős lehet, ő lett az Év Női Példaképe Somogy megyében pályázat nyertese. Orsi radiológus szakorvos és ritmikus gimnasztika vezetőedző. Nagyon meglepődtem, amikor mentem lefaragni a kilóimat a Perfect Shape Alakformáló Szalonba és összetalálkoztam vele. Nagyon kemény edzést nyomott éppen. Egy edző-sportoló mit keres is? Azt hittem csak a gyorsan fogynivágyók és azok választják ezt a mozgásformát, akiknek nagyon kevés az idejük. Megkérdeztem Dr. Balogh Orsolyát, miért a Power Plate edzés mellett tette le a voksát? 

Hogy találkoztál a power plate edzéssel? Miért ezt választottad? 

(nevet) Pont nálatok olvastam a hírlevélben a lehetőségről, kicsit tájékozódtam a Perfect Shape facebook oldalán, és úgy döntöttem, kipróbálom. Már az első alkalom is tetszett, látszott,hogy valami nem megszokott, érdekes, változatos edzésforma.

Mást is sportolsz rendszeresen? 

Igazából jelenleg nem sportolok mást, viszont igyekszem mindenhová biciklivel járni, nagyon ritkán ülök autóba. 

Mivel győzött meg ez az edzés, hogy elköteleződj mellette? Milyen jótékony hatásokat észlelsz magadon mióta ezt a morgásformát választottad?

Nagyon megszerettem ezeket az edzéseket. Úgy érzem, folyamatosan fejlődök, javul az állóképességem, erősödtem, tónusosabbnak érzem magam, ezáltal jobb a közérzetem is. Nagyon tetszik, hogy változatos, sokféle eszközt használunk. Pörgős, az edzőknek van kapacitásuk a vendégekre figyelni, hiszen egyszerre maximum hárman vagyunk.

Milyen a környezet? Könnyen megközelíthető?

Számomra jól megközelíthető, mivel közel lakom, eddig mindig biciklivel mentem. Nagyon barátságos, kellemes a környezet, még a gyereknek is van egy külön kis kuckó kialakítva. 

Szakmailag hogy ítéled meg az edzők munkáját? 

Az edzők nagyon kedvesek, figyelmesek, jól felkészültek. Mindig jól megdolgoztatnak! Mindenkinek az aktuális erőnlétéhez igazítják az edzéseket. 

Milyen a társaság, közösség?

Az edzések jó hangulatban telnek, főleg ha régi kedves ismerősökkel edzünk együtt. :) Van, aki még kávét is kap, ha ügyes volt :P. (itt amúgy rám gondolt*)

Ajánlanád másoknak is?

Természetesen szívesen ajánlom másoknak, sőt mindenkinek. Kismamák, férfiak, súlyfelesleggel küzdők számára is kiváló lehetőség. És mindenkinek, akinek olyan kevés ideje van, mint nekem!

Kedvet kaptál, hogy kipróbáld? 7+1 ok, amiért a Perfect Shape alakformáló edzését válaszd!

Itt vannak az elérhetőségek:

Perfect Shape Alakformáló Szalon

Cím: Kaposvár, Honvéd utca 4.  (Volt Domussal szemben)

Tel.: 0630 373 5450
E-mail: ancsi.alakformalas@gmail.com
facebook.com/perfectshapealakformalas

*Elsner-Szentesi Mónika - Kaposvárimami

 

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Minden gyereknek jár a mese

Minden gyereknek jár a mese

...a lét nagy kérdéseire sokszor találhatunk válaszokat gyógyító, segítő, terápiás mesékben is. A mese tehát nagyon fontos szerepet játszik az életünkben: adjuk meg a módját a gyerekkori mesélésnek és engedjük, hogy felnőttként is elkísérjen bennünket a varázsa, ameddig csak lehet. Pszichológus szakértő gyűjti csokorba gondolatait arról, hogy miért meséljünk, mikor milyen mesére lehet szüksége a gyerekeknek, oviskortól kamaszkorig egyaránt.
Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Gyorsan változó világunkban, ahol a gyerekekre nap mint nap számos kihívás vár és könnyen elfoghatja őket a bizonytalanság érzése, az önbizalom az egyik legnagyobb ajándék, amit egy szülő adhat.
Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Itt a tavasz, vele együtt az egyre több időt is töltünk a szabadban.  Szülőként komoly kihívás, hogy a kamasz gyerkőcök is valóban élvezzék a kinti tartózkodást, és ne állandóan a mobiljukat akarják nyomogatni.
Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Az alvás kulcsfontosságú a test-lelki egészségünk szempontjából. Mégis sokan úgy vélik, hogy nincs szükségük túl sok alvásra.
Ugrás az oldal tetejére