Jelenlegi hely

Az orvos-edző is a Perfect Shape alakformálást választotta

Dr. Balogh Orsolya talán sokatoknak ismerős lehet, ő lett az Év Női Példaképe Somogy megyében pályázat nyertese. Orsi radiológus szakorvos és ritmikus gimnasztika vezetőedző. Nagyon meglepődtem, amikor mentem lefaragni a kilóimat a Perfect Shape Alakformáló Szalonba és összetalálkoztam vele. Nagyon kemény edzést nyomott éppen. Egy edző-sportoló mit keres is? Azt hittem csak a gyorsan fogynivágyók és azok választják ezt a mozgásformát, akiknek nagyon kevés az idejük. Megkérdeztem Dr. Balogh Orsolyát, miért a Power Plate edzés mellett tette le a voksát? 

Hogy találkoztál a power plate edzéssel? Miért ezt választottad? 

(nevet) Pont nálatok olvastam a hírlevélben a lehetőségről, kicsit tájékozódtam a Perfect Shape facebook oldalán, és úgy döntöttem, kipróbálom. Már az első alkalom is tetszett, látszott,hogy valami nem megszokott, érdekes, változatos edzésforma.

Mást is sportolsz rendszeresen? 

Igazából jelenleg nem sportolok mást, viszont igyekszem mindenhová biciklivel járni, nagyon ritkán ülök autóba. 

Mivel győzött meg ez az edzés, hogy elköteleződj mellette? Milyen jótékony hatásokat észlelsz magadon mióta ezt a morgásformát választottad?

Nagyon megszerettem ezeket az edzéseket. Úgy érzem, folyamatosan fejlődök, javul az állóképességem, erősödtem, tónusosabbnak érzem magam, ezáltal jobb a közérzetem is. Nagyon tetszik, hogy változatos, sokféle eszközt használunk. Pörgős, az edzőknek van kapacitásuk a vendégekre figyelni, hiszen egyszerre maximum hárman vagyunk.

Milyen a környezet? Könnyen megközelíthető?

Számomra jól megközelíthető, mivel közel lakom, eddig mindig biciklivel mentem. Nagyon barátságos, kellemes a környezet, még a gyereknek is van egy külön kis kuckó kialakítva. 

Szakmailag hogy ítéled meg az edzők munkáját? 

Az edzők nagyon kedvesek, figyelmesek, jól felkészültek. Mindig jól megdolgoztatnak! Mindenkinek az aktuális erőnlétéhez igazítják az edzéseket. 

Milyen a társaság, közösség?

Az edzések jó hangulatban telnek, főleg ha régi kedves ismerősökkel edzünk együtt. :) Van, aki még kávét is kap, ha ügyes volt :P. (itt amúgy rám gondolt*)

Ajánlanád másoknak is?

Természetesen szívesen ajánlom másoknak, sőt mindenkinek. Kismamák, férfiak, súlyfelesleggel küzdők számára is kiváló lehetőség. És mindenkinek, akinek olyan kevés ideje van, mint nekem!

Kedvet kaptál, hogy kipróbáld? 7+1 ok, amiért a Perfect Shape alakformáló edzését válaszd!

Itt vannak az elérhetőségek:

Perfect Shape Alakformáló Szalon

Cím: Kaposvár, Honvéd utca 4.  (Volt Domussal szemben)

Tel.: 0630 373 5450
E-mail: ancsi.alakformalas@gmail.com
facebook.com/perfectshapealakformalas

*Elsner-Szentesi Mónika - Kaposvárimami

 

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Pöttyös Panni alkotói pályázat

Pöttyös Panni alkotói pályázat

Pályázat típusa: alkotói pályázat óvodsoknak és kisiskolásoknak Beküldési határidő: 2023. április 23.
"Ez a gyerek egyszerűen csak épp kamasz, elindult a nővé cseperedés rögös útján" - egy nem kitűnő bizonyítvány margójára

"Ez a gyerek épp csak kamasz, elindult a nővé cseperedés rögös útján" - egy nem kitűnő bizonyítvány margójára

Esik a havaseső és fagyos szél csípi arcom a délutáni szürkületben, mikor várom a villamost egy hosszú és megterhelő januári munkanap után.Annyira elfáradtam ma, csak bámulni szeretnék ki az ablakon, és nézni, ahogy a város elhalad mellettem.Éppen csak lehuppanok az ülésre, mikor két korombeli nő foglal helyet előttem.
Szeleburdi gyerekek cinkos anyái - avagy szülők, akik titokban színeznek

Szeleburdi gyerekek cinkos anyái - avagy szülők, akik titokban színeznek

Szeptembertől a gyerekeink házi feladata okozza az egyik legnagyobb stresszforrást a családokban. Bár ugye a legtöbb szakember már nyíltan hangoztatja: "az otthoni házi feladat rossz hatással van a gyerek és a szülő kapcsolatára", még sincs ilyen irányú változás a rendszerben.
Életmódváltás 10 egyszerű lépésben

Életmódváltás 10 egyszerű lépésben

Ha január, akkor sokak fogadalmában az életmódváltás szerepel. Hogy egészségesebben fognak táplálkozni, esetleg bevezetik a rendszeres testmozgást az életükbe. Ehhez szeretnék nektek segítséget nyújtani 10 egyszerű lépésben.
Ugrás az oldal tetejére