Jelenlegi hely

7+1 ok, amiért a Perfect Shape alakformáló edzését válaszd!

Be kell, hogy valljam az elmúlt egy évben nem tudtam rávenni magam az edzésre, pedig már nagyon hiányzott a mozgás, mégis a lustulást választottam. Mindig arra vártam, hogy jöjjön el velem valaki edzeni, egyedül nem akartam nekiindulni. Körülbelül egy hónapja azonban megkeresett Ancsi, a Perfect Shape Alakformáló Szalon tulajdonosa és addig beszélt, míg ki nem próbáltam nála az edzést. Rájöttem, hogy ez az, amit kerestem, és amit Neked is szívből ajánlok! (Még ha edzés közben ezt is kérdezem Ancsitól: hogy tudtál erre rávenni???)

Íme 7+1 ok, amiért a Perfect Shape Alakformáló edzését válaszd!

1. Csupán 30 perc!

A professzionális Power Plate gépeknek köszönhetően mindössze 30 perc alatt az egész testet átmozgató edzést tudhatsz magadénak. 

Ezt úgy képzeld el, hogy bemelegítéssel és nyújtással együtt: Csupán 30 perc!

Mitől olyan hatékony a Power Plate edzés?
A Power plate professzionális modelljei - melyek a Perfect Shape szalonban is vannak - az egyetlen vibrációs tréner a piacon, ami orvostechnikai eszköz besorolást kapott.
A gép alapbeállítása olyan erősségre van állítva, amire már reagál az emberi test, szemben az olcsóbb vibrációs trénerekkel. A vibráció hatására az edzés során, azok az izmok is dolgoznak, melyek a talajon nem. Minden megfeszített izom reagál a vibrációra, ezért felel meg fél óra edzés 1-1,5 órás konditermi edzésnek.
Az edzést nem úgy kell elképzelni, hogy ráállunk a gépre és a gép végzi helyettünk a munkát, bizony nekünk is oda kell tenni magunkat, a gép csupán a hatékonyságért felel.
A testedzés mellett a rehabilitációban is használják, gyorsítja a felépülést, hatékonyan alkalmazzák a terhesség utáni regenerációban is.


Ancsi várandósan

2. Nem vagy egyedül!

Személyi edző mutatja be és felügyeli a gyakorlatok kivitelezését a bemelegítéstől a nyújtásig. Önálló edzésre nincs lehetőség. A bérlet, vagy az edzés ára tartalmazza a személyi edző díját is.

3. Családias légkör

Ha nem szereted a zsúfolt konditermeket, a Perfect Shape a tökéletes hely a számodra. Privát stúdió jellegének köszönhetően maximum négyen vagytok az edzővel.

4. Sosem unod meg!

Ha kedveled a változatos edzéseket jó helyen jársz, rengeteg kiegészítő edzés eszközzel tudják színesíteni az órát. Ilyen például a trx, a futópad, bosuk, kettlebellek, kézi súlyzók, gumiszalagok, kötelek, mini bandek, pilatesz karikák, steppadok, stb.

5. Egyéni Életmódprogramot kaphatsz

Az edzésen kívül az életmódváltás többi területén is tudnak segítséget nyújtani Neked, testanalizálással, saját 3 hónapos életmódprogrammal és cellulit masszázssal is várnak. 

Az életmódprogram egy saját testre szabott program, amely magában foglalja a kérdőíves felmérést, a típusodnak megfelelő étrendet, a javasolt mozgást, a heti konzultációt és a javasolt és tiltott ételek listáját.

6. Viszlát narancsbőr!

A cellulit masszázst speciális zsírégető krémmel a power plate gépek és smr henger segítségével végzik, így fellazítják a bőr alatti lerakódásokat.

7. Gyereksarok

Ha nem tudod, kire bízd a gyermeked, amíg Te edzel, gyerek sarok várja a gyerekeket, míg az anyukájuk tornázik.

+ 1 INGYENESEN KIPRÓBÁLHATOD!

Ha nem hiszed, hogy 30 perc alatt el lehet fáradni, légy vendégük az első edzésre, ugyanis a kipróbálás ingyenes. (és akkor itt jegyezném meg, hogy rólam 15 perc után folyik a víz...)

Mire van szükséged az edzéseken?

  • Időpont foglalás:
    Az edzésekre minden esetben időpontot kell egyeztetni. Lehetőség van korai edzésre is, reggel 6 órás az első, ha valaki munka előtt szeretne edzeni. Általában este 7 órás az utolsó időpont, mindenki igényére találnak megoldást.
  • Váltócipő vagy zokni. A gépeken utcai cipővel nem lehet edzeni, vagy váltócipőben vagy zokniban lehet edzeni.
  • A kitartásodra. Sajnos csodaszer nincsen, a gépek is akkor fejtik ki jótékony hatásukat, ha Te is odateszed magad a gyakorlatok kivitelezése közben.
  • Törülköző és sportital. Ha otthon hagyod, ők is tudnak törülközőt és ásványvizet biztosítani.

Kipróbálnád?

Itt vannak az elérhetőségek:

Perfect Shape Alakformáló Szalon

Cím: Kaposvár, Honvéd utca 4.  (Volt Domussal szemben)

Tel.: 0630 373 5450
E-mail: ancsi.alakformalas@gmail.com

facebook.com/perfectshapealakformalas

Elsner-Szentesi Mónika - Kaposvárimami

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

A népmese napja és apró történetek a meséről

A népmese napja és apró történetek a meséről

Idén 17 éve, hogy szeptember 30., Benedek Elek születésnapja a népmese napja. Hoztunk Nektek sok apró érdekességet a népmesékről.
3 tipp, hogy szinten tartsuk a szeretettankunk!

3 tipp, hogy szinten tartsuk a szeretettankunk!

Vajon mennyire figyelünk oda, hogy tele legyen a saját és társunk szeretettankja? Mennyire befolyásolják a külső események, hírek a saját szerelmi életünket? Mit tehetünk azért, hogy boldogan éljünk, szeretetben? Van még ilyen? – Ihász Anita párkapcsolati tréner írása.
Amikor gördeszkától zajos a tér - legújabb kamaszoknak szóló könyvéről beszélgettünk Egressy Zoltán íróval

Amikor gördeszkától zajos a tér - legújabb kamaszoknak szóló könyvéről beszélgettünk Egressy Zoltán íróval

Nem sok közöm volt valaha a gördeszkás sporthoz, persze hogy deszkás fiatalokról szóló könyvet sem olvastam. Ahogy felnőttként kamaszoknak szólót se. Így igazi üdítő könyves kaland volt Egressy Zoltán új, (nem csak) kamaszoknak szóló könyve, A virágot jelentő deszkák.
Hogyan meséljünk a kamaszoknak? Létezik közös pont a szuperhősök és a mitológia között?

Hogyan meséljünk a kamaszoknak? Létezik közös pont a szuperhősök és a mitológia között?

Kamaszoknak mesélni? Kell nekik egyáltalán a mese? És a felnőtteknek? Zalka Csenge Virággal beszélgettünk a mesélés titkairól. Csenge maga is egy tüneményes mesélő. Főállásban mesevilág uralkodónője, mellékállásban pedig A MESEVILÁG nagykövete.
Ugrás az oldal tetejére