Jelenlegi hely

Prevenció az immunrendszernek kombuflavonoidokkal

A megőrzött egészség nagyobb kincs, mint a legyőzött betegség!
Jelenlegi életmódunk részletes elemzése szükségtelen: lépten-nyomon mérgekbe ütközünk, még az élelmiSZEReink kapcsán is…

Jakab István termékfejlesztő azt mondja:  ". Az embereknek vissza kell térni a természethez, és az ehhez vezető úton lehet az egyik ösvény az a különleges spray, melyet ő maga fejlesztett ki.
A természet folyamatosan megújul, ahogy a sejtjeink, és a szervezetünk is. Persze, ha megzavarják ezt a folyamatot, akkor a megújulás nem működik. Segítsünk az immunrendszerünknek!"

"A regenerációban mérföldkő a jól működő immunrendszer, amely érzékeli és kijavítja a hibákat a sejtek szintjén. Ez a mostani világ ugyanis célzottan zavarja meg az immunrendszer helyes működését az élelmiszereinkbe, az ivóvízbe, a levegőbe rejtett vegyszerekkel, adalékanyagokkal – nem véletlen, hogy már az újszülöttek jó része is allergiában szenved és immunhiányos."

Új generációs: a nyálkahártyán keresztül szívódik fel!

Ez a spray az étrend-kiegészítő készítmények egy új generációjához tartozik, ugyanis a készítményben lévő hatóanyagok közvetlenül a száj nyálkahártyáján keresztül szívódnak fel. A tanács a fejlesztőtől röviden így hangzik: fújjon a sprayből a szájába, tartsa a nyelve alatt egy pár másodpercig és a hatóanyagok a szájnyálkahártyán keresztül azonnal felszívódnak, kikerülve a teljes gyomor- és bélrendszert! Szinte azonnal hat, hisz a feljesztő szerint a spray lehetővé teszi, hogy a bejuttatott anyagok perceken belül eljussanak a véráramon keresztül a sejtekig, maximálisan támogatva ezzel immunrendszerünk működését is.

Mit tartalmaz?

Az Immune Protect Spray a Kombuflavonoidok és négyféle gyógygomba (Mandula gomba, Shiitake, Reishi és Kínai hernyógomba) teljes spektrumú hatóanyag-tartalmának kombinációit tartalmazza, melynek eredményeképpen a hatóanyagok szinergiában, azaz egymás hatását felerősítve fejtik ki hatásukat.
Mit jelent ez a szinergia?
A Kombuflavonoidok és a gombakivonatok összes hatóanyagtartalma együttes kombinációban vannak jelen a készítményben, így valószínű, hogy a hatóanyagok közötti kölcsönhatások is fontos szerepet játszanak a termék egészségvédő, betegség-megelőző hatásaiban.

Az Immune Protect Spray hatóanyagai:

 • Kombuflavonoidok magas antioxidáns státusszal. (Erről csak egy mondat: az antioxidánsok leegyszerűsítve a szervezet „rozsdásodását” okozó káros szabadgyökök ellenségei, tehát a mi „barátaink”)
 • Poliszacharidok: 1-3, 1-6 béta-glükánok változó arányban
 • Piros, sötétvörös, lilás fekete színű gyümölcsök flavonoidjai (a csipkebogyótól a feketeribiszkén át a meggyig)
 •  B12, Folsav és C-vitamin

A spray előnyei:

 • Vegetáriánus fogyasztók is alkalmazhatják
 • Gyorsan hat és nem tartalmaz kötő- vagy töltőanyagokat
 • Egész nap maximumon tarthatja az energiaszintet és az immunrendszert gyors és egyszerű befújásokkal, napi négy vagy több alkalommal
 • A poliszacharidok esetében dupla hasznosulásról van szó, mert nem csak a szájnyálkahártyán keresztül szívódnak fel, hanem a vékonybél nyálkahártyáján keresztül is.
 • A spray alkalmazásakor nem jelentkeznek nyelési problémák.
 • A felszívódás szinte azonnal megtörténik a száj nyálkahártyáján keresztül.
 • Kellemes, gyümölcsös íze igazi élménnyé teszi a fogyasztását.

És talán még kettő

Mármint előny: könnyen kezelhető (belefér a női táskába vagy a zakó zsebébe is), valamint kedvező az ára is, igazi koncentrátumot adva a kézbe, nagyjából egy hónapra. Ha egy kis felfrissülésre vágyunk (ráadásul, az egészségünket védő-támogató módon), előkaphatjuk az Immune Protect Spray-t és máris szereztünk magunknak néhány kellemes pillanatot. 


Részletekért keress bizalommal!

Tóth Gabi - Kaposvárimami
0620 479 5380
ggabber@gmail.com

 


Tóth Gabriella

Gyakorló édesanyaként napi szinten szembesülök a gyerekek egészségére leselkedő veszélyekkel. Törekszem arra, hogy a minket körülvevő közösség figyelmét is felhívjam az egészséges életmód fontosságára. Hiszem, hogy apró lépésekkel is jelentős változást tudunk elérni!

Csatlakozz a facebook csoportunkhoz és tudj meg még többet arról, hogy kerülhetsz Harmóniába önmagaddal!

 

 

 

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Amikor jön a kérdés: Tényleg van Mikulás?

Amikor jön a kérdés: Tényleg van Mikulás?

Mindannyian szembetaláltuk már magunkat ezzel a kérdéssel. Első alkalommal, mikor mi magunk szerettük volna tudni, most meg a ló másik oldalán állva. Amennyire gyerekként szerettük volna tudni, épp annyira szeretnénk most elkerülni a válaszadást.
Szeretethiányban felnőni

Szeretethiányban felnőni

Amikor anyává válunk, minden megváltozik. Lelkünk egy része „testünkön kívülre” kerül, megtapasztaljuk, hogy a szeretetünk sosem fogy el, hanem egyre nagyobb és több lesz. Szülőként az élet legtermészetesebb dolga, hogy bármit megtennénk a gyermekünkért, ő számunkra a legfontosabb, születésétől kezdve úgy próbálunk élni, cselekedni, hogy neki majd jobb és könnyebb élete legyen, mint a miénk volt.
Csomagolj zölden karácsonykor!

Csomagolj zölden karácsonykor!

Még bőven van idő felkészülni az ajándékok csomagolására. Miért ne lehetne ezt megtenni környezettudatosan? Ehhez hoztam otthon vagy a természetben is fellelhető alapanyagokat.
20+1 karácsonyi idézet: ajándékkártyára is tökéletes!

20+1 karácsonyi idézet: ajándékkártyára is tökéletes!

Ha Te is szereted idézettel ellátni az ajánddékkártyákat, üdvözlőlapokat, és gondot okoz egy-egy érzés, gondolat megfogalmazása, használd ezeket!
Ugrás az oldal tetejére