Jelenlegi hely

Nyári és Iskolára Hangoló Táborok a Csodapadláson

Helyszín: Csodapadlás Alapítvány Kaposvár, Dózsa Gy.u.16.
Korosztály: 6-10 éves korig
Turnusok: 8 turnus

NYÁRI TÁBOROK A CSODAPADLÁSON

“MINT A NAGYINÁL” TÁBOR, ahol főszerepet kap a lego

I. turnus: 2023. június 19-23.
II. turnus: 2023. július 17-21.
A Csodapadlás nyár eleji tábora a gyerekek számára a feltöltődésről és a pihenésről szól. Vidám élményeken alapuló programokra épül, mely közvetlenül suli után, egy igazi lazulós, feltöltő tábor lesz, sok olyan programmal, melyet a gyerekek nagyszülőknél élhetnek át. Itt olyan nagyis kényeztetések és meglepetések várnak rájuk, amire minden gyerkőc vágyik. Lesznek benne kellemes időtöltések a szabadban, játszótéri kalandok, lustálkodás, mozi, társasozás, kártyajátékok, legózás, szituációs játékok és mese minden formában. Ellátogatunk egy frissen sült nagyi konyhájába, ahol finom gyümölcsös pitét fogunk együtt készíteni. Mindezt egy családias, vidám hangulatú, kislétszmú gyerekcsapattal fogjuk megvalósítani. Kb., mint amikor az unokatesók összejönnek a nagyszülőknél. Ebbe a táborba 6-10 év közötti gyerekeket várunk.
Tábor díja: 33000 Ft. A TKP Tanulást Könnyítő Program és a Csodapadlás Alapítvány foglalkozásaira járó gyerekeknek 28000 Ft.


LEGOMÁNIA TÁBOR 2023.június 26-30.

Minden gyermek kedvenc játéka a lego. Aki esetleg nem kedveli, ebben a táborban megszeretheti. Amikor a gyerekek Legóval játszanak, akkor számtalan olyan képességük fejlődik a játék által, amely életük minden területére jó hatással lesz. Kezdve a teljes elmélyülés képességétől, amely a figyelem koncentrációt fejleszti. Az általuk elképzelt dolgok megépítése, mely kreativitásukat erősíti, a minta alapján készített építmények építése, mely a szabálykövetésüket, a téri és síkbeli tájékozódásukat fejleszti, a sok- sok apró ujjacska fejlesztése, amivel finommotorikájuk alakul. Az általuk megépített játékokkal történő szerep és egyéb játékok, érzelmi intelligenciájukra lesznek jó hatással, a közös építmények pedig a csapatmunkát fejlesztik. Teret biztosítunk és olyan játékokat fogunk becsempészni a tábori napokba, amivel a matematikai képességeik, pl. szorzótábla összefüggéseit fedeztetik fel. A napi projekt feladatoknál, a csapatmunka mellett a szövegértést is fogjuk fejleszteni, és természetesen ránézünk a Lego világ érdekes történelmére is. Ebbe a táborba 6-10 év közötti gyerekeket várunk.
Tábor díja: 33000 Ft. A TKP Tanulást Könnyítő Program és a Csodapadlás Alapítvány foglalkozásaira járó gyerekeknek 28000 Ft.


“ÍGY TARTS HÁZIKEDVENCET” TÁBOR 2023. június 03-07.

Rengeteg családban kérdés. hogy legyen, vagy ne legyen házi kedvenc? Ebben a táborban a gyerekek megismerkedhetnek a felelősségteljes kisállat tartással, mint pl. törpehörcsög, papagáj, díszhal és egy kistestű kutya, mely valójában minden otthonban tartható. A gyerekek megismerhetik ezeknek az állatoknak a helyes tartására fontos ismereteket, melyet saját élményű tapasztalattal fogjuk számukra biztosítani. Érdeklődési körüknek megfelelően elmélyülhetnek 1-1 kisállathoz kapcsolódó ismeretek megszerzésében. miközben nem titkolt szándékunk, hogy ezzel jó hatással legyünk tanulási képességeik fejlesztésére is. Természetesen ebben a táborban is helyet kapnak az izgalmas kalandok, sok-sok mozgással és vidám kihívásokkal fűszerezve, gazdagítva. Ebbe a táborba 6-10 év közötti gyerekeket várunk.
Tábor díja: 33000 Ft. A TKP Tanulást Könnyítő Program és a Csodapadlás Alapítvány foglalkozásaira járó gyerekeknek 28000 Ft.

KALÓZOS KALANDTÁBOR 2023.július.10-14.

Ebben a táborban a sok-sok kihívást nyújtó mozgásé lesz a főszerep, hiszen minden gyereknek lételeme a mozgás. A gyerekek igazi kis kalózokká válhatnak, szuper kalandokat élhetnek át, miközben kincsvadászat közben rengeteg új dologgal ismerkedhetnek meg és saját élményen fedezhetik fel azokat. (Valójában ez egy jól megtervezett szenzomotoros jellegű mozgásfejlesztő tábor lesz, ahol a nagymozgások mellett még a finommotorika fejlesztése fog kiemelt szerepet kapni.) A Csodapadlás jól felszerelt termei rendkívül gazdag mozgásélményekre nyújtanak lehetőséget, melyeket szabadtéri játékokkal fogunk színesíteni. Ebbe a táborba elsősorban olyan nagycsoportos, 1-2. osztályos gyerekeket várunk, akiknek e területen élményekre és fejlesztésre van szükségük.
Tábor díja: 33000 Ft. A TKP Tanulást Könnyítő Program és a Csodapadlás Alapítvány foglalkozásaira járó gyerekeknek 28000 Ft.

Jelentkezés honlapunkon: https://tanulasorommel.hu/nyari-taborok-a-csodapadlason/

ISKOLÁRA HANGOLÓ TÁBOR

Iskolára hangoló táboraink a Tanulás Könnyítő Program módszertanára épülnek – ahol öröm a tanulás! A táborokat minden évben az iskolakezdés előtti hétre szervezzük meg. Ajánlott az általános iskola 1. 2. 3. 4. 5. osztályos tanulóinak, és leendő elsősöknek is.

Azoknak a gyermekeknek ajánljuk, akik:

 • motiváltabban, jókedvűen szeretnék elkezdeni az iskolát.
 • ügyesek, és még ügyesebbek szeretnének lenni.
 • nehezebben pörögnek fel a tanulásra.
 • mire ráhangolódnának a tanulásra, addigra itt az őszi szünet.
 • az elmúlt évben képességeikhez viszonyítva alul teljesítettek.
 • az elmúlt tanév során hiányosságokat halmoztak fel (nehezebben tudták tartani az iskolai tempót).
 • egyszerűen jól szeretnék magukat érezni.
 • Ajánljuk továbbá minden gyereknek, akinek velünk van kedve ráhangolódni az iskolakezdésre!

A tábor programja:

 • játékos, élvezetes matematika,
 • vidám, gondolkodtató és logikai készségfejlesztő játékok,
 • a gyakorlati élet helyzeteit megoldani segítő gyakorlatok,
 • kommunikációs és nyelvi képességek fejlesztése játékos formában,
 • számolási és szövegértési képességeket élvezetes formában fejlesztő gyakorlatok,
 • kreatív képességek fejlesztése fogalmazással, beszélgetéssel,
 • érvelés és meggyőzőképesség fejlesztése,
 • kreatív képesség fejlesztése alkotással,
 • játék, mozgás- és ügyességfejlesztő vidám percek, a közeli parkban meglepetés,
 • kreatív foglalkozások,
 • csillámfestés
 • legovilág

I. turnus: 2023. augusztus 14-18.
II. turnus: 2023. augusztus 21-25.
III.turnus: 2023. augusztus 28-31.
Ár: I-II. turnus: 39900Ft/hét; III. turnus: 32000 Ft (Az ára az ebédet tartalmazza.)
Jelentkezés honlapunkon: https://tanulasorommel.hu/taborok/iskolara-hangolo-tabor/

Sok szeretettel és szakértelemmel várunk benneteket!

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Miért nem tudsz fogyni? Dr Gyöngy Andrea belgyógyász, diabetológus tanácsai

Miért nem tudsz fogyni? Dr Gyöngy Andrea belgyógyász, diabetológus tanácsai

"Miért nem tudok fogyni?" Nézzük, van-e jó válasz, szakértői válasz a kérdésre!
Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Igyekezz már, hol a cipőd, el fogunk késni, miért most jut eszedbe, hogy pisilni kell, jajj kell az úszás cucc, megőőőőrülöööök hogy minden reggel ez megy! Na tegye a szívére a kezét, akinél még nem hangzottak el ezek vagy ennél változatosabb, neaggyisten cifrább napindító mondatok. Ugyhogy ugye? Szerintem bátran és általánosan kijelenthetjük: a reggeli készülődés, és intézménybe-munkahelyre kerülés a nap egyik legstresszesebb része – minden résztvevőnek! No de, tudjuk-e hogy miért? Kis-Kovácsné Vancsa Barbi írása.
Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Itt a Vágatlan Május! Na ez igazán tetszeni fog a családnak, akárki is vágja a füvet nálatok! A nemzetközi kezdeményezés még 2019-ben Angliából indult, célja, hogy felhívja a beporzóbarát kertek jelentőségére a figyelmet.
Az Édesanya teremtése

Az Édesanya teremtése

Azt tudjuk, hogy 6 pár keze és 3 pár szeme van, gyógyítani is tud, de ki teremtette a könnycseppet?
Ugrás az oldal tetejére