Jelenlegi hely

A komfortzónán túl - találkozás a Stílusikonnal

Immár harmadszor rendeztük, szerveztük meg az Év Női Példaképe versenyt és hozzá a díjátadót. Minden jelölt számára ez a megmérettetés egy komoly önismereti utazás is egyben. Segítő, támogató jelenléttel állunk mellettük a bemutatásuk első pillanatától a díjadó végéig. Évről évre mindig többet tettünk hozzá és íly módon egyre többet is kaptunk. Idén már-már úgy éreztük, túlnőtt rajtunk az esemény, így nagy segítség volt Pasztusics Nikoletta, "STÍLUSIKON" támogatása.

Minden évben komoly dilemma a szekrényajtó előtt állás. 

Mit vegyünk fel?

Ezen már tavaly is sokat tanakodtunk, idén azonban az egyik ajándék felajánlás a STÍLUSIKONTÓL érkezett. Így kerültünk kapcsolatba Nikivel és így ajánlott fel nekünk egy-egy ruhát a díjátadóra.

És jött a  S T Í L U S I K O N ! 

Tudtuk, hogy Niki nem szimplán egy divatáru boltot üzemeltet, ő ennél sokkal többet nyújt! Szín- és stílustanácsadással, testalkatelemzéssel is foglalkozik, valamint élményvásárlás is van a szolgáltatásai között. Ráadásul mindezt óriási lelkesedéssel és szakértelemmel teszi.

Mottója: "Légy önmagad legszebb verziója!"

Ha Nikit, mint jelöltet kellene bemutatnuk, az első mondat biztosan az lenne, hogy gyermekkorában gyakran játszott hercegnőset és ezzel meg is alapozta a mai sikereit. 

Nikivel ellentétben soha nem akartam hercegnő lenni, ezért nekem egyáltalán nem komfortos egy ilyen csajos, ruhapróbálgatós délután.

Egy héttel a díjátadó előtt mentünk Nikihez a ruhapróbára. Moncsi nagyon várta ezt a délutánt, hatalmas volt a  lendülete én pedig gondolkodás nélkül vele tartottam. Erre szükség is volt, mert úgy rendesen kiugrottam a komfortzónámból és bevallom távcsővel sem nagyon találtam az eredeti helyem utána még hosszú órákig...ez a ruhapróba egy hatalmas önismereti utazással is felér.

Konkrétan bementünk egy olyan üzletbe, ahová én önként tuti be nem tettem volna a lábam, hihetetlen színes volt minden... Azzal a nyugalommal mentem be, hogy na ha itt lesz olyan, amit felveszek, akkor tud valamit a csajszi... Én, aki reggel 20 perc alatt menetkész - mert minden a praktika és az egyszerűség mentén történik nálam-,a belépést követően 10 perc múlva a "libafosződ" (elnézést kérek) nadrágomból és pólómból kiugorva egy olyan dizájnos ruhában találtam magam, hogy pislogni is elfelejtettem... és utána is...

Amikor azt látod a tükörben, hogy az ott egy NŐ - ez így gyenge... inkább DÍVA... baromira hasonlít rám... de ez tényleg én vagyok? 


játszósba/csinibe

Természetesen Moncsi ismer, úgyhogy pontosan tudta mi zajlik bennem :-). Biztos, ami biztos, még a nagy esemény előtti napon megkérdezte, hogy "De ugye felveszed?" 

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem fordult meg a fejemben. Megfordult, Többször is! De mivel "együtt ugrunk" nem hagytam magamnak más lehetőséget. Van egy szupi fodrászunk, aki minden évben kreatívan áll hozzá a frizuránkhoz. A sminkemmel vagy 40 percet "szórakoztam", így sikeresen kitöltöttem az agyalás lehetőségére fennálló időkeretet arra a délutánra.

Nem maradt már más, mint a kapott ruhakölteménybe beleugrani. És kb így is történt. Családi drukkercsapatom megrángatta rajtam elől és háttul is és onnantól sikeresen kizártam az összes körítést. Jöttek a lányok és az este nekem csak róluk szólt. A díjátadó pedig fergetegesre sikerült. 

A legnagyobb nyeremény pedig az volt, hogy Moncsi jobban örült az én ruhámnak, mint a sajátjának.

Ő amúgy egy számára nagyon komfortos királykék ingruhát kapott.


A díjátadón

A ruháinkban nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük még egyszer Pasztusics Nikinek, hogy elővarázsolta belőlünk a NŐT, és ruhakölteményeivel tovább emelte a rendezvényünk színvonalát.

A Stílusikon szolgáltatásai:

  • Szín-és Stílustanácsadás
  • Testalkatelemzés
  • Élményvásárlás
  • Gardróbrendezés
  • Webshop

Elérhetőségek:

8630 Balatonboglár Dózsa György út 1.
Pasztusics Nikoletta - +36 30 855 5416
www.facebook.com/stilusikon
www.instagram.com/stilusikon_balaton
web: stilusikon.hu


Gutheil Gabriella - Kaposvárimami

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Miért nem tudsz fogyni? Dr Gyöngy Andrea belgyógyász, diabetológus tanácsai

Miért nem tudsz fogyni? Dr Gyöngy Andrea belgyógyász, diabetológus tanácsai

"Miért nem tudok fogyni?" Nézzük, van-e jó válasz, szakértői válasz a kérdésre!
Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Igyekezz már, hol a cipőd, el fogunk késni, miért most jut eszedbe, hogy pisilni kell, jajj kell az úszás cucc, megőőőőrülöööök hogy minden reggel ez megy! Na tegye a szívére a kezét, akinél még nem hangzottak el ezek vagy ennél változatosabb, neaggyisten cifrább napindító mondatok. Ugyhogy ugye? Szerintem bátran és általánosan kijelenthetjük: a reggeli készülődés, és intézménybe-munkahelyre kerülés a nap egyik legstresszesebb része – minden résztvevőnek! No de, tudjuk-e hogy miért? Kis-Kovácsné Vancsa Barbi írása.
Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Itt a Vágatlan Május! Na ez igazán tetszeni fog a családnak, akárki is vágja a füvet nálatok! A nemzetközi kezdeményezés még 2019-ben Angliából indult, célja, hogy felhívja a beporzóbarát kertek jelentőségére a figyelmet.
Az Édesanya teremtése

Az Édesanya teremtése

Azt tudjuk, hogy 6 pár keze és 3 pár szeme van, gyógyítani is tud, de ki teremtette a könnycseppet?
Ugrás az oldal tetejére