Jelenlegi hely

Élménytáborok a Digitális Tudásközpontban

Helyszín: Agóra 3. emelet, 7400 Kaposvár, Nagy Imre tér 2.
Korosztály: 8 -15 éves korig
Turnusok: 6 turnus

GAME-ON – Játékok a főszerepben

Ajánlott korosztály: 2-4. osztályosoknak
Táborok időpontjai:
2023. június 26-30. 08:00-16:00
2023. augusztus 14-18. 08:00-16:00

Gyere és ismerkedj meg hozzád hasonló érdeklődésű játékosokkal, próbáld ki magad változatos programjainkon! A játék mellett elsajátíthatod az ezekhez elengedhetetlen angol kifejezéseket, új stratégiákat fedezhetsz fel és oszthatsz meg a többiekkel, emellett lehetőséged lesz használatba venni a Tudásközpont eszközeit! A tábor alatt a gyerekek játékos foglalkozások keretében fejleszthetik digitális tudásukat, logikai, problémamegoldó és kommunikációs készségüket. A szükséges eszközöket a Tudásközpont biztosítja!

Programok

- digitális játékok (Roblox, Fall Guys, Among Us)
- LEGO
- VR
- programozás (Kodu Game Lab)
- 3D tervezés és nyomtatás
- csapatépítő játékok
- ismerkedés a Tudásközpont eszközparkjával

A tábor díja: 30.000 Ft + étkezés/5 nap/fő. A tábor minimum 8 fő jelentkezésével indul. Az étkezés és a tábor díját a tábor kezdetét megelőzően előre szükséges megfizetni, ennek menetéről bővebb információt a regisztrációt követően e-mailben küldünk.
Étkezés: Ebéd az aktuális menüből választva igényelhető a földszinten található étteremben (Gábor Asztala). Tízórai és uzsonna biztosítása önellátással.
Jelentkezés
2023. június 26-30.

2023. augusztus 14-18.

Digitális detektívek

Ajánlott korosztály: 5-6. osztályosoknak
Táborok időpontjai
2023. június 19-23. 08:00-16:00
2023. július 3-7. 08:00-16:00

Légy része Te is detektívcsapatunknak és próbáld ki magad változatos programjainkon: nyomozz a LEGO, digitális platformok és csapatépítő játékok segítségével; programozz micro:bitet, tervezz és nyomtass 3D-ben, vegyél részt egy VR versenyen és szerezz felejthetetlen élményeket és új barátokat! A tábor alatt a gyerekek játékos foglalkozások keretében fejleszthetik digitális tudásukat, logikai, problémamegoldó és kommunikációs készségüket. A szükséges eszközöket a Tudásközpont biztosítja!

Programok

- LEGO
- digitális játékok
- VR
- 3D tervezés és nyomtatás
- programozás (micro:bit mikrokontroller/ Kodu Game Lab)
- csapatépítő játékok
- ismerkedés a Tudásközpont eszközparkjával


A tábor díja: 32.000 Ft + étkezés/5 nap/fő. A tábor minimum 8 fő jelentkezésével indul. Az étkezés és a tábor díját a tábor kezdetét megelőzően előre szükséges megfizetni, ennek menetéről bővebb információt a regisztrációt követően e-mailben küldünk. Étkezés: Ebéd az aktuális menüből választva igényelhető a földszinten található étteremben (Gábor Asztala). Tízórai és uzsonna biztosítása önellátással.

Jelentkezés
2023. június 19-23.
2023. július 3-7.

A Jövő városa

Ajánlott korosztály: 5-8. osztályosoknak
Táborok időpontjai:
2023. július 10-14. 08:00-16:00
2023. augusztus 7-11. 08:00-16:00

Légy része egy csapatnak, amely megalkotja egyedi, saját városát! Válaszd ki szektorodat, tervezd meg és nyomtasd ki az épületeit, melyeket a tábor végén haza is vihetsz! "A Jövő városa egy olyan hely, ahol a foglalkozás résztvevői el tudnák képzelni az életüket a jövőben. Egy okos város lekicsinyített mása, melynek arculata a gyerekek képzelete és ötletei szerint formálódik. … olyan kérdéseket is körbejárunk, mint a városok problémái a jelenben és a jövőben, az irányíthatóságuk vagy a fenntarthatóság, a megújuló energia témaköre. A résztvevők olyan technológiákat használnak fel a városmodell és a kapcsolódó tárgyak létrehozásához, amiket szerintük a saját életük során is használni fognak a jövőben." makersredbox.com A szükséges eszközöket a Tudásközpont biztosítja!

Programok

- 3D tervezés és nyomtatás
- lézervágás
- programozás (micro:bit mikrokontroller)
- csapatépítő játékok
- VR
- ismerkedés a Tudásközpont eszközparkjával

A tábor díja: 34.000 Ft + étkezés/5 nap/fő
A tábor minimum 8 fő jelentkezésével indul. Az étkezés és a tábor díját a tábor kezdetét megelőzően előre szükséges megfizetni, ennek menetéről bővebb információt a regisztrációt követően e-mailben küldünk. Étkezés: Ebéd az aktuális menüből választva igényelhető a földszinten található étteremben (Gábor Asztala). Tízórai és uzsonna biztosítása önellátással.
Jelentkezés
2023. július 10-14.
2023. augusztus 7-11.

E-mail: kaposvar@digitalis-tudaskozpont.hu
Telefon: +36-20/2569457
Facebook

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Rázva, keverve... jeges tea és kávé italok forró napokra

Rázva, keverve... jeges tea és kávé italok forró napokra

A nagy nyári melegben gyakran úgy érezzük, hogy könnyebb lenne egy kávéval, vagy teával. Forró helyzetekre jól jön néhány jeges korty akár mindkettőből.
Bolhazsákok és könyvmolyok

Bolhazsákok és könyvmolyok

Emlékszel még gyerekkorodból az összebújós meseolvasásokra? Az első kiböngészett betűkre, mikor végre összeállt egy szó? A takaró alatt zseblámpával olvasott regényekre? A könyvek világába belépés élménye egy életre elkísér bennünket.
Így lesz ügyes kezű gyereked

Így lesz ügyes kezű gyereked

Sok szülő csak az iskolaérettségi vizsgálatok során szembesül azzal, hogy óvodás gyermekének a rajzkészsége, vonalvezetése még nagyon távol áll attól, amilyen készségekre az első osztályban szüksége lesz. Kézenfekvőnek tűnhet ilyenkor színezők és feladatlapok garmadájával elárasztani a gyereket, ám a mozgások finomodásához nem erre van szükség.
Grillszezonban az édességet is együk grillezve!

Grillszezonban az édességet is együk grillezve!

A gyümölcsök magas cukortartalma szinte kiabál a grillezésért. Imádnivaló ízt ad a finom karamellizált réteg mindenféle gyümölcsnek.
Ugrás az oldal tetejére