Jelenlegi hely

Szántó utcai Tagóvoda

Cím: 7400 Kaposvár, Szántó u. 15/a.
Telefon: 82/526-213
E-mail: szanto.ovoda@cbn.hu
Web: szantoovi.hu

Nyitvatartás: 7.00 – 17.00

Óvodavezető: Máté Mártonné Korb Erzsébet
Tagóvoda vezető:  Fodor Zoltánné

Fenntartó: Kaposvár Megyei Jogú Város Önkormányzata
A Szántó utcai Tagóvoda a Kaposvári Tar Csatár Központi Óvoda egyik Tagintézménye

Hozzászólások

A Kaposvárimami 2012 őszi és 2015/16. évi "A mi óvodánk" című pályázatában több száz szülő osztotta meg gyermeke óvodájával kapcsolatos tapasztalatait. A 2012. évi véleményeket ITT OLVASHATOD, 2015/16-ban erről az óvodáról az alábbiakat írták:

 

Azért szeretem, mert a kisfiam nagyon szereti. 

Azért is szeretem, mert lehetőség van a gyerekeknek különböző foglalkozásokon részt venni . Pl : úszás, korcsolya, színház , angol. Ezért az óvónőknek külön köszönet.  Természetesen a fiam is nagyon szeret ide járni. ☺

Az óvoda környezete barátságos, nagy udvara van, családias a hangulat. Életkori sajátosságoknak megfelelő nevelést kapnak a gyerekek, a nevelők kedvesek és segítőkészek. Sok érdekes programot szerveznek a gyerekeknek, mindig új élményekkel gazdagodhatnak és különböző foglalkozásokon is részt vehetnek  (korcsolya, úszás, néptánc, angol).

Anno szívből döntöttünk a Szántó ovi és a Maci csoport mellett,ez volt az első ovi és csoport,amit megnéztünk. Tünde néni személyisége miatt tettük le mellette a voksunkat, nem bántuk meg,a nagyobbik után a pici lányunk is ide fog járni,meleg szívvel tudom ajánlani.

Köszönettel,dr.Kiss Adrienn

Kislányommal egy másik óvodából érkeztünk a Szántó Utcai Óvoda Cinke csoportjába. Az előző oviból, ahová két évet járt, úgy jöttünk el, hogy a lányomnak beilleszkedési zavarai voltak, szó szerint utált óvodába járni. A lehető legjobb döntést hoztuk meg annak idején, amikor átírattuk ebbe az oviba, hiszen itt nagy tudású, magasan képzett, igazi gyermekszertő fejlesztő pedagógusok kezébe adtuk őt. Hála az óvónők fáradságos és áldozatos munkájának az én kicsim pár hónap alatt remekül beilleszkedett a közösségbe, újra élvezte a játékot, nagyon megszerette az óvónéniket, és szeret oviba járni. Mára a csoport nagycsoportosaként az iskolára készülünk!  Nagyon köszönjük!

Mi azért szeretjük, mert a Kisfiam is jól érzi magát itt, szereti az óvó néniket, nagyon jó programokat szerveznek, könyvtárba is járnak. Szívből ajánlom mindenkinek a Katica csoportot.

A szántó utcai óvoda és azon belül a cinke csoport, amit nagyon szeret a Kislányom és Én is. Az óvó nénik, nagyon kedvesen állnak a gyerekekhez és sok élvezetes programot szerveznek a részükre. Továbbá a legtöbb hónap – feladatai, versei, foglalkozásai - valamilyen téma köré vannak csoportosítva. Csak hogy egy példát kiemeljek a sokból: ami nekem és kislányomnak is különösen elnyerte a tetszésünket a „miből lesz a kenyér” hónap. Saját kezűleg foghattak búza szemeket, szitáltak, dagaszthattak… Voltak pékségben, kirándultak, ahol kemencébe sült kenyér készítésével és kóstolásával ismerkedtek, voltak bolt jellegű pékségben, ehhez a témához meseolvasás - művész úr előadásában -, magyar népmesék és saját kezűleg is készítettek pl: pogácsát amit meg is ettek…Ami még kiemelendő, hogy a kicsik 2,5-3 évesek sincsenek kihagyva semmilyen programból. Ezt az ovit csak ajánlani tudom.

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Amikor jön a kérdés: Tényleg van Mikulás?

Amikor jön a kérdés: Tényleg van Mikulás?

Mindannyian szembetaláltuk már magunkat ezzel a kérdéssel. Első alkalommal, mikor mi magunk szerettük volna tudni, most meg a ló másik oldalán állva. Amennyire gyerekként szerettük volna tudni, épp annyira szeretnénk most elkerülni a válaszadást.
Szeretethiányban felnőni

Szeretethiányban felnőni

Amikor anyává válunk, minden megváltozik. Lelkünk egy része „testünkön kívülre” kerül, megtapasztaljuk, hogy a szeretetünk sosem fogy el, hanem egyre nagyobb és több lesz. Szülőként az élet legtermészetesebb dolga, hogy bármit megtennénk a gyermekünkért, ő számunkra a legfontosabb, születésétől kezdve úgy próbálunk élni, cselekedni, hogy neki majd jobb és könnyebb élete legyen, mint a miénk volt.
Csomagolj zölden karácsonykor!

Csomagolj zölden karácsonykor!

Még bőven van idő felkészülni az ajándékok csomagolására. Miért ne lehetne ezt megtenni környezettudatosan? Ehhez hoztam otthon vagy a természetben is fellelhető alapanyagokat.
20+1 karácsonyi idézet: ajándékkártyára is tökéletes!

20+1 karácsonyi idézet: ajándékkártyára is tökéletes!

Ha Te is szereted idézettel ellátni az ajánddékkártyákat, üdvözlőlapokat, és gondot okoz egy-egy érzés, gondolat megfogalmazása, használd ezeket!
Ugrás az oldal tetejére