Jelenlegi hely

Kaposvári Petőfi Sándor Központi Óvoda

Cím: 7400 Kaposvár, Petőfi Sándor utca 20.
Telefon: 82/512-759
E-mail: petofi.ovoda20@gmail.com
Webhttps://www.petofiesbuzaviragovi.hu/
OM azonosító: 033759

Nyitvatartás: 6.30 – 17.30

Óvodaigazgató: Tavali Gabriella

Fenntartó: Kaposvár Megyei Jogú Város Önkormányzata

A Kaposvárimami 2012 őszi "A mi óvodánk" című pályázata keretében 480 szülő osztotta meg gyermeke óvodájával kapcsolatos tapasztalatait. Az akkor beküldött véleményeket ITT OLVASHATOD

 

 

Hozzászólások

A Kaposvárimami 2012 őszi és 2015/16. évi "A mi óvodánk" című pályázatában több száz szülő osztotta meg gyermeke óvodájával kapcsolatos tapasztalatait. A 2012. évi véleményeket ITT OLVASHATOD, 2015/16-ban erről az óvodáról az alábbiakat írták:

 

Kisfiam büszke Csiga csoportos, ahol összetartó közösség, kedves, lelkiismeretes óvónök, és dadus néni vigyáznak gyerekeinkre:), emellett klassz választható, és tehetséggondozó foglalkozások vannak. Remélem nyernek valami kis Csigák :)

Szerintem nagyon jó óvoda. Odafigyelnek a gyerekekre, sok lehetőség van sportolásra vagy egyéb foglalkozásra. Ingyenesen rendelkezésre áll logopédus, aki megfelelően foglalkozik a gyerkőccel. Az óvonénik a dadussal együtt odafigyelnek a gyerekekre. 

22 évvel ezelőtt is szerettem a Petőfi Óvodát, mint óvis, és most is elégedett vagyok, mint szülő. 

Azért szeretjük a mi óvodánkat, mert vegyes korcsoportú gyerekek vannak, így egymástól tanulnak, és segítik a nagyok a piciket. Több foglalkozás is van, amely speciális, többek között a lábtorna, ami a lúdtalpas gyerekeknek segít, valamint a mozgáskotta, amely játékos, zenés, mozgásfejlesztés, összehangolja a jobb és bal agyféltekék működését. A reggeli nem kötött, minden gyerek akkor eszik, amikor éhes, ha egyáltalán éhes! :-) Már a harmadik gyerkőcöm jár ide. és mindegyik szerette! 

Sziasztok! 3. kislányom jár a Petőfi ovi, csiga csoportjába. Már 2010 óta koptatjuk folyamatosan a kisszékeket a csoportban, szerintem egy nagyon jó kis közösség a mi csoportunk, én úgy érzem, hogy az óvónénik jól összetartják a gyerekeket és a szülők is összetartanak a közösségért. Nagyon szeretem az óvónéniket és természetesen a dadusunkat is. Természetesen itt is előfordulnak kisebb nézeteltérések, de eddig mindig, mindent emberi módon meg lehetett beszélni, el lehetett rendezni. A gyerekek őszinte mosolya pedig magáért beszél.

Azért szeretem a gyerekek óviját mert minden gyermekkel foglalkoznak.sokat tanulnak és játszanak.nagyon kedves az összes óvo néni.dajka nénik és az összes foglalkoztató nénik.mindig együtt müködnek a szülökkel.ha esetleg valamit nem tud a szülö tisztességel segitséget nyújtanak.az én manóim is szeretik ezt az ovit

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Nőnap idézetek: Rólunk szól

Nőnap idézetek: Rólunk szól

A nemzetközi nőnapot először 1911-ben ünnepelték meg Clara Zetkin javaslatára, majd rá 2 évre március 8. lett a napja. Hazánkban 1914 óta emlékeznek meg hivatalosan is a nőkről. Virág, bombon, apró ajándékok helyett álljon itt néhány idézet, ami rólunk, nőkről szól.
Víz Világnapja 2024 - Rajz, versíró és fotópályázat gyerekenek!

Víz Világnapja 2024 - Rajz, versíró és fotópályázat gyerekenek!

Pályázat típusa:  rajz, versíró és fotópályázatBeküldési határidő: 2024. március 8.Korcsoport: általános és középiskolás diákok, akik az EDUVIZIG területén tanulnak (Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom Vármegye valamint Vas és Veszprém Vármegye egy része)
„Ha nagy leszek, Bohócdoktor leszek!”

„Ha nagy leszek, Bohócdoktor leszek!”

Pályázat típusa: rajzpályázatBeküldési határidő: 2024. április 15.Korcsoport: 8 - 15 év közötti általános iskolás diákok 2 kategóriában
Az egyszülős család - nehézségek és segítség

Az egyszülős család - nehézségek és segítség

A KSH jelentése szerint jelenleg közel félmillió olyan szülő van Magyarországon, akik egyedül nevelnek körülbelül 700 ezer gyermeket, akik naponta számos kihívással néznek szembe. Sokszor még most is láthatatlanok a magyar társadalom számára.
Ugrás az oldal tetejére