Jelenlegi hely

Béke utcai Tagóvoda

Cím: 7400 Kaposvár, Béke utca 51.
Telefon: 82/411-639
E-mail: bekeovoda@gmail.com>
Webwww.kaposvaribekeovi.hu

Nyitvatartás: 6.30 – 17.30

Óvoda igazgató: Bóla Mária
Tagóvoda igazgató: Tóth-Jakab Judit

Fenntartó: Kaposvár Megyei Jogú Város Önkormányzata
A Béke utcai Tagóvoda a Kaposvári Fésűs Éva Központi Óvoda egyik Tagintézménye

A Kaposvárimami 2012 őszi "A mi óvodánk" című pályázata keretében 480 szülő osztotta meg gyermeke óvodájával kapcsolatos tapasztalatait.
Az akkor beküldött véleményeket ITT OLVASHATOD.

 

Hozzászólások

A Kaposvárimami 2012 őszi és 2015/16. évi "A mi óvodánk" című pályázatában több száz szülő osztotta meg gyermeke óvodájával kapcsolatos tapasztalatait. A 2012. évi véleményeket ITT OLVASHATOD, 2015/16-ban erről az óvodáról az alábbiakat írták:

 

A kisfiam 3 ève jàr ebbe az óvodába.Nekünknagyon nehezen ment az óvodai beszoktatás az első 2 èvben.Mostanra amikor az utolsò èvet járjuk elèrtük hogy a kisfiam imád oviba menni alì várja a reggeleket.Mindezt megszeretnèm köszönni a katica csoport óvónênijeinek és a dadusnak Zsuzsi néninek akik nagyon sok türelemmel ès kedvessèggel swgìtettek nekünk azovis èletet megszokni megtanulni .És ezenfelül az ovi nagyon sokat tanìt a gyerekeknek hogy kellőképp megtanulják ès megismerjék nem utolsó sorban megértsék körülöttük zajló vilàgot

köszönjük!!

Három éve ebbe az óvodába járunk. a kisfiam nagyon szereti, minden nap boldogan jön haza, és tele van jó élményekkel. Az óvónők nagyon kedvesek, odaadóak. Nem a pénztárcánkat nézik, próbáénak mindent minél alacsonyabb költségekből kihozni. Nagy hangsúlyt fektetnek a hagyományőrzésre (pl. Mihály napi vásár, szüret stb.). Ebben az oviban is lehetőség van úszásra, korcsolyázásra, néptáncra és angolt is tanulhatnak. Van gyógytorna, és logopédus is órarendszerűen fogalakozik a gyermekekkel. Szoktak menni színházba, kirándulni, és karácsony előtt a szülőkkel közös adventi készülődés szokott lenni minden évben. Egyszóval nekünk ez a tökéletes óvoda!!!

Itt nagy hangsúlyt fektetnek a népi hagyományok megismertetésére.Az óvónénik és a dadusok is nagyon kedvesek.Jól felszereltek a csoportok is.Manócska csoport

Mint szülő most rengeteg dolgot feltudnék sorolni, ami miatt szeretem ezt az óvodát. Úgy gondoltam megkérdezem az én 5 éves kisfiamat, végül is ő van ott egész nap, mondja el ő mit szeret az oviban! :)

- Ha megkérdeznék Tőled mit szeretsz az oviba, mit válaszolnál?

-A barátaimat!

És az óvónénikben mit szeretsz?

- A szívüket!

Hm! Barátság és szeretet! Kell ennél több egy gyereknek!? Hát ezért szeretünk mi a Béke utcai óvodába járni :) <3 <3

Manócska csoport

Mi azért szeretjük nagyon ezt az óvodát, mert nagyon kedvesek, aranyosak, közvetlenek az óvonénik ill. a dadusnénik, és a fiam nagyon szeret ide járni.

Luca 4 évet a Kisó most középsős a Manócska csoportba.Mindketten imádják az ovit a Luca még most is vissza sírja az óvónéniket és a dadus nénit.Az óvónők nagyon kedvesek, odaadóak. Nagy hangsúlyt fektetnek a hagyományőrzésre. Ebben az oviban is lehetőség van úszásra, korcsolyázásra, néptáncra és angolt is tanulhatnak.A gyerekek fejlesztése folyamatos(gyógytorna,logopédus)  Nekünk ez a tökéletes óvoda!!!

Mindkét kisfiam 4 éve(t) jár(t) az óvodába.Mivel szeret óvodába járni,az sem okoz problémát,hogy elsőként érkezik a Manócska csoportba!Az Óvónők és a Dadus is mindent megtesznek a gyerekeinkért,változatos programokkal teszik szebbé,gazdagabbá a gyerekek életét.Ezért köszönet is Nekik!

Nagyon jó óvóda, fiam is szereti, kedvesek a dolgozók.

Ez a második évünk az oviba! A kislányom imád oviba járni. Hétvégén is kérdézi , hogy másnap lesz e ovi. A mi Zsuzsa nénink, Judit nénink és Rita nénink nagy szerettel foglalkoznak a kicsikkel. Nagyon sokat foglalkoznak velük! Nagyon örülök, hogy ezt az óvodát választottuk! 

Nekem mind a kettő gyerkőcöm, ebbe az oviba járt-jár.Az óvonénik nagyon kedvesek,dadusnéni mindig mindenben segítőkész,nagyon szeretik a gyerekek őket.Az óvoda sok programot szervez a gyerekeknek és a szülőknek.Ajánlom mindenkinek nekünk bejött ez az ovi!

Béke utcai óvoda Kaposváron a legjobb ovi :) . Aranyos óvonők, dadák, akik szeretik a gyerekeket. Tiszta udvara van. A csoportok fel vannak szerelve, tiszta környezet és nagy hangsúlyt fektetnek a hagyományőrzésre. Minden jeles napot megünnepelnek, együtt készülnek a gyerekekkel. Csak ajánlani tudom mindenkinek!!!

Én is ebbe az óvodába jártam! Imádtam ide járni! Nagyon Kedvesek az ovónők, és barátságos a környezet!. Sosem unatkoztam! A manocska csoportot kedvelem a legjobban, ide is jártam! Mostmar felnőttem, es az ovodába sok új ovonő érkezet!. En mindközül talán legjobban Erikanénit (Dné Erika) szerettem!! Nagyon jó kis ovi! Csak ajánlani tudom!

1 éve jár kislányom a Katica csoportba. Nehezen kezdtük, de hatalmas türelemmel, hozzáértéssel gyorsan túl lettünk rajta. Ma már nagyon szeret járni. Rengeteget tanul. Hagyományoktól kezdve mindent. Köszönjük Judit, Zsuzsi és Rita néni!!! Ha minden jól megy nemsokára öcsi is csatlakozik a csoporthoz :D 

A katica csoport óvonéniei a legjobbak

A kishugom is ebbe az óvodába járt és én is.Kedvesek figyelmesek és segitökészek.Nincs meg különböztetés szegény és gazdag gyerekek között.a kishugom is minden nap vidáman jött haza.a népi hagyományokra is nagy hangsulyt fektetnek.és sok más szép dolgokat tanitanak.de a legszebb dolog az amit adnak még az a sok sok szeretet!!!!és cserébe nem várnak el semmit.ez ritka sajnos de vannak még ilyen intézmények még

A kicsi lányom a Katca csoportba jár! Jó ovónője van , a dadusa szenzációs. 

Kisfiam nagyon nagy örömmel megy nap mint nap.Rengeteg szeretetet kap és odafigyelést.Rendezett tiszta.Csak dícsérni tudjuk és a másik két gyermekemet is oda fogom járatni mikor annyi idősek lesznek.Köszönet az ott dolgozóknak,legfőképp a katica csoport dolgozóinak. 

Kedvesek az óvónénik, és a dadus.

Hagyományőrzés, fegyelem,szeretetteljes légkör. Minden ami egy óvodáskorú gyerek számára szükséges megvan a Béke utcai óvodában. Manócska csoport

A Béke tagóvoda, egy nagyon jól felszerelt óvoda! Az ott dolgozó ovónők, dadusok nagyon kedvesek, felkészültek, önzetlenek, a gyerekeink szeretnek oda járni ( mabnócska csoport ) . Az óvoda nagy hangsúlyt fektett a hagyományőrzésre, a gyerekekkel együtt készülnek minden jelesnap megünneplésére! Ez mellett színes, változatos programokkal igyekeznek szebbé tenni az ott töltött időket.Az óvodát jó szívvel ajánlom minden kedves leendő óvodásnak, és természetesen szüleiknek!!!

Nagyon kedvesek az óvónénik figyelnek ,törődnek és megfelelően foglalkoznak a gyerekekkel. Ami nem utolsó hogy nsgyon kedvesek. Örülök hogy a kisfiam ide járhat.

Mert TUDOM, hogy mindenki, aki ott dolgozik, a Manócskám pótanyukája! Kell ennél több?

Mi 4 évet jártunk ide a Manócska csoportba .Erika néni, Szilvi népni és persze a dadus Kati néni nagyon kedvesek , aranyosak,türelmesek.Gyermekem sok mindent tanult tőlük! Nagy gondot fordítanak  a szeretettel és a szeretetre való nevelésre:Nyugodt,barátságos légkört teremtenek.Nyugodt szívvel hagytam itt gyermekemet,mert tudtam hogy biztonságban van! Kisfiam most már 10 éves,de a mai napig visszajárunk,szerintem ez is magáért beszél ! Ezúton is köszönök mindent !

Nagyon örülök hogy a kislànyom ide jàr oviba, mert nagyon kedvesek az óvónénik, és nagyon figyelmesek, segítőkészek. Szeretném ha a mi ovink nyerne hogy együtt tudjunk örülni a többi szülővel és óvónénikkel és gyerekekkel. Megérdemlik.

Az én kicsi leánykáim is ebbe az óvodába jártak!!!!AMI A LEGJOBB ebben az óvodában az az óvónők közössége, akik mindent megtesznek a gyerekekért! Szívüket, lelküket adják a jeles napokba és ünnepekbe és azok a FARSANGOK!!!!! Hol CSIM BUM cirkusz, hol Westwrn show  mindig valami olyan ami minden gyermeket mosolyra fakaszt. Családias, barátságos, a lányaim szerettek ide járni! Színesek, nagyon jó hangulatúak a jelesnapok , nagyon nagy élmény ez a gyerekeknek! Köszönet a dadusok munkájáért is  a szerető ölelésekért, törődésükért!

Én is ebbe az óvodába jártam, csak szép emlékeim vannak róla. Az óvónénik, dadusok nagyon kedvesek és segítőkészek, nagy hangsúlyt fektetnek a hagyományok megismertetésére. Unokaöcsém is ebbe az óvodába jár, mindig csupa mosollyal tér haza, és alig várja, hogy másnap újra ott lehessen. 

2 nagyobb gyermekem járt a manòcska csoportba. Ezután természetes volt hogy a legkisebb gyermekem is ide járjon., hiszen amit fontosnak tartok az itt mind megvalòsult.

A legfontosabb, hogy a jelszò: "szeretettel kell mindent megoldani."

Ez a légkör jellemezte végig a csoportot, az òvònénik munkáját. 

Szerették a gyerekeim, hogy hagyományőrző csoportba jártak. Itthon még ma is előkerül néha amit ott tanultak mondókát. Egymás után jókedvűen mondják, mindenki a kedvencét. 

Jó volt a manócska csoportba járni! 

Ez az ovi nyagon családias. Jó, hogy vegyes csoportban vannak a gyerekek, így megtanulják egymást segíteni.A hagyomány őrzés, a csoportszobákban lévő tárgyak hozzásegítík a gyerekeket, hoyg megimerjék szüleink, dédszüleink életét a megőrzött hagyományok alapján.Az óvo nénik nagyon szeretik a gyerekeket és ez visszatükrőződik a gyerekek magatartásán is.

Ez az ovi nagyon családias. Jó, hogy vegyes csoportban vannak a gyerekek, így megtanulják egymást segíteni.A hagyomány őrzés, a csoportszobákban lévő tárgyak hozzásegítík a gyerekeket, hogy megismerjék szüleink, dédszüleink életét a megőrzött hagyományok alapján.Az óvó  nénik nagyon szeretik a gyerekeket és ez visszatükrőződik a gyerekek magatartásán is.Két gyermekem közül a kisebbik járt ide, sokkal pozitívabb a tapasztalatunk, mint a másik oviban.Már nem jár a lányom oviba, de még mindig tartjuk a kapcsolatot a nevelőkkel.

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Nőnap idézetek: Rólunk szól

Nőnap idézetek: Rólunk szól

A nemzetközi nőnapot először 1911-ben ünnepelték meg Clara Zetkin javaslatára, majd rá 2 évre március 8. lett a napja. Hazánkban 1914 óta emlékeznek meg hivatalosan is a nőkről. Virág, bombon, apró ajándékok helyett álljon itt néhány idézet, ami rólunk, nőkről szól.
Víz Világnapja 2024 - Rajz, versíró és fotópályázat gyerekenek!

Víz Világnapja 2024 - Rajz, versíró és fotópályázat gyerekenek!

Pályázat típusa:  rajz, versíró és fotópályázatBeküldési határidő: 2024. március 8.Korcsoport: általános és középiskolás diákok, akik az EDUVIZIG területén tanulnak (Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom Vármegye valamint Vas és Veszprém Vármegye egy része)
„Ha nagy leszek, Bohócdoktor leszek!”

„Ha nagy leszek, Bohócdoktor leszek!”

Pályázat típusa: rajzpályázatBeküldési határidő: 2024. április 15.Korcsoport: 8 - 15 év közötti általános iskolás diákok 2 kategóriában
Az egyszülős család - nehézségek és segítség

Az egyszülős család - nehézségek és segítség

A KSH jelentése szerint jelenleg közel félmillió olyan szülő van Magyarországon, akik egyedül nevelnek körülbelül 700 ezer gyermeket, akik naponta számos kihívással néznek szembe. Sokszor még most is láthatatlanok a magyar társadalom számára.
Ugrás az oldal tetejére