Jelenlegi hely

Öt forintért bob vagy akciós könyv, játék... sokat érhet a bizonyítványod!!

Tudjuk, hogy mindannyian nagyon sokat dolgoztatok egész évben! Azok, akik a legtöbbet, most akár komoly kedvezményekre is válthatják országszerte több helyen! Összegyűjtöttük, hova és miért érdemes menni!

Szeretsz olvasni?

Az általános és középiskolás diákok részére többféle kedvezményt is ad a Líra a jó bizonyítványra! Kitűnő bizonyítvány esetén 20%, legfeljebb 5 db ötöstől eltérő jegyet tartalmazó bizonyítvány esetében pedig 15% egyszeri kedvezményt biztosítanak.

Elég, ha bemutatjátok a 2021/22-es tanév végi bizonyítványt (vagy annak fénymásolatát) az üzletben.

A kuponok megtalálhatók a Líra könyvesboltokban. Az akció augusztus 31-ig tart. 

Inkább játékot szeretnél?

Június 15. és július 31. között küldd be vagy mutasd be bizonyítványodat és fixen 15% kedvezményt kapsz a Játéksziget üzletekben vagy a webáruházban, továbbá a kitűnő bizonyítványért +5% kedvezmény jár.

Beküldheted e-mailben és a webshopba szóló kedvezményre jogosító kuponkódot kapsz; vagy, ha üzleteik bármelyikében mutatod be a bizonyítványt vagy arról egy fotót, a helyszínen azonnal be is válthatod kedvezményedet.

Strandolj ingyen a biziddel!

Cápabarlang, élménymedencék, kinti és benti csúszdák sora, vizes játszótér, vízi kosárlabdapálya, sportpályák... Te melyiket választanád? Most bármelyiket kipróbálhatod 2022. június 15. és július 15. között! Minden kitűnő bizonyítvánnyal rendelkező általános iskolás ha kitűnő bizonyítványát felmutatja ingyen fürdőzhet a Bükfürdő Thermal & Spa-ban!

A kedvezményhez a kitűnő bizonyítvány másolatát vagy fotóját kell bemutatni a pénztárnál.

Nyaraláskor is jól jöhet!

Ha a Danubius gyerekbarát szállodáinak egyikében nyaralsz Bükön, Balatonfüreden vagy Hévízen, mesekönyvet szerezhetsz!

Az akció 2022. június 15 - július 25. között érvényes: hozd el 4-es átlag feletti bizonyítványodat, mutasd meg nekünk, és válassz Sárkánykalandok mesekönyvet! 4-es bizonyítvány felett 1 mesekönyvet választhatsz jutalmul, mert jól tanultál. Idén a Sárkánykalandok II. és III. kötete közül választhatsz.

5-ös bizivel 5 forintért bobozhatsz

Egész évben szorgalmasan tanultál és az év végi bizonyítványod eredménye meghaladja a 4,5-ös átlagot? Ha igen, van egy jó híre az Oxygen Adrenalin Parkban a Mátrában.

A bobpályán 2 db jegyet vásárolhatsz, így 5 forintba kerül egy csúszás. Ha kitűnő lett a bizonyítványod, a bobozáson felül 2 darab függőhíd jegy is vásárolható kedvezményes áron, darabja mindössze 5 forintért. Az ajánlat 2022. június 25-26-án 10:00-17:00 óra között érvényes!

Állatkerti séta Debrecenben

Júniusban minden általános iskolásnak egyszeri vidámparki, a tanévet kitűnő eredménnyel záró diákoknak pedig egyszeri állatkerti belépést biztosít a Debreceni Állatkertje és Vidámparkja.

A kedvezmény igénybevételéhez mindössze a gyermek év végi bizonyítványának eredeti példányát, másolatát vagy a Kréta mobilalkalmazásban megjelenő digitális változatát kell bemutatni a pénztárnál.

 

ADL - Debrecenimami

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Az egyszülős család - nehézségek és segítség

Az egyszülős család - nehézségek és segítség

A KSH jelentése szerint jelenleg közel félmillió olyan szülő van Magyarországon, akik egyedül nevelnek körülbelül 700 ezer gyermeket, akik naponta számos kihívással néznek szembe. Sokszor még most is láthatatlanok a magyar társadalom számára.
Hamvazószerda, a nagyböjt kezdete_monor.imami

Hamvazószerda, a nagyböjt kezdete

Hamvazószerda keresztény ünnep, a farsangi időszak utáni első nap. Ezen a napon kezdődik a Húsvét előtti 40 napos böjt, a Szent Negyvennap, a Nagyböjt. 
Karácsonytól karácsonyig c. irodalmi e-antológia pályázat

Karácsonytól karácsonyig c. irodalmi e-antológia pályázat

Pályázat típusa:  irodalmi pályázatBeküldési határidő: 2024. április 30.Korcsoport: 25 év alatti fiatalok
VIII. Nits Márta Országos Népdaléneklési Verseny

VIII. Nits Márta Országos Népdaléneklési Verseny

Pályázat típusa:  média pályázatBeküldési határidő: 2024. március 15. és 31.Korcsoport: 25 év alatti fiatalok
Ugrás az oldal tetejére