Jelenlegi hely

Jön a Libegők Éjszakája!

Romantikus, csillagos éjszakán már 6 magyarországi libegő is nyitva tart majd sötétedés után is július 15-én. A Libegők Éjszakáján a zugligeti felvonó is várja a különleges nyáresti élményre vágyó látogatókat, akik nem csak a csillagokat, a kivilágított Budapestet is megcsodálhatják.

Utazz éjszaka a libegőn!

Az első Libegők Éjszakáját 2018-ban rendezték meg, amelynek az ötletét a nagy sikerű Sípályák Éjszakája adta. Idén már hat helyen, a Mátrában, a Bükkben, a Budai-hegységben, a Zempléni-hegységben és a Bakonyban várják a látogatókat.

Zugligeti Libegő

Tölts egy estét a Zugligeti Libegőn, Budapest éjszakai panorámájában gyönyörködve! Nyitvatartás: 19.00 – 01.00 (00.30 percig lehet a völgyállomásról a hegyállomásra utazni).

Tudnivalók: A rendezvény külön erre az alkalomra szóló 4000 Ft-os retúrjeggyel lesz látogatható. A jegyek már elővételben is megvásárolhatóak június 23-tól a Deák téri Földalatti Vasúti Múzeumban (Deák Ferenc téri metró aluljáró). 3 év alatti gyerekek díjmenetesen utazhatnak. Az elővételben el nem fogyott jegyek megvásárlására a rendezvény ideje alatt a Libegő jegypénztárában, a helyszínen lesz lehetőség. Csak készpénzért lehet jegyet vásárolni!

További információ

Vidéki helyszínek

  • Sípark – Mátraszentistván
  • Libegőpark - Lillafüred
  • Zemplén Kalandpark - Sátoraljaújhely
  • Síaréna Vibe Park - Eplény
  • Oxygén Adrenalin Park - Sástó

A szervezők minden érdeklődőt, kirándulót várnak a fenti helyszíneken. További részletes információk a rendezvény előtti héten leszek elérhetők a szervezők honlapján.

Forrás

- Budapestimami -

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Nőnap idézetek: Rólunk szól

Nőnap idézetek: Rólunk szól

A nemzetközi nőnapot először 1911-ben ünnepelték meg Clara Zetkin javaslatára, majd rá 2 évre március 8. lett a napja. Hazánkban 1914 óta emlékeznek meg hivatalosan is a nőkről. Virág, bombon, apró ajándékok helyett álljon itt néhány idézet, ami rólunk, nőkről szól.
Víz Világnapja 2024 - Rajz, versíró és fotópályázat gyerekenek!

Víz Világnapja 2024 - Rajz, versíró és fotópályázat gyerekenek!

Pályázat típusa:  rajz, versíró és fotópályázatBeküldési határidő: 2024. március 8.Korcsoport: általános és középiskolás diákok, akik az EDUVIZIG területén tanulnak (Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom Vármegye valamint Vas és Veszprém Vármegye egy része)
„Ha nagy leszek, Bohócdoktor leszek!”

„Ha nagy leszek, Bohócdoktor leszek!”

Pályázat típusa: rajzpályázatBeküldési határidő: 2024. április 15.Korcsoport: 8 - 15 év közötti általános iskolás diákok 2 kategóriában
Az egyszülős család - nehézségek és segítség

Az egyszülős család - nehézségek és segítség

A KSH jelentése szerint jelenleg közel félmillió olyan szülő van Magyarországon, akik egyedül nevelnek körülbelül 700 ezer gyermeket, akik naponta számos kihívással néznek szembe. Sokszor még most is láthatatlanok a magyar társadalom számára.
Ugrás az oldal tetejére