Jelenlegi hely

Hogyan válasszak sportágat? – Megjelent a "Join The Sport" online platform

Informatív online útmutató a megfelelő sport kiválasztásához: már digitális formátumban is elérhető a nemzetközi sportágválasztó enciklopédia "Hogyan válasszak sportágat?" című angol és magyar nyelven megjelent kiadványa.

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság "Olympic World Library How to Choose a Sport" weboldalán angol nyelven, a "Join The Sport" honlapon pedig magyar nyelven olvasható a tartalom. 

Hivatalosan is elindult a JoinTheSport.com, egy korszerű online platform, mely a "Hogyan válasszak sportágat?" című nemzetközi sportágválasztó enciklopédia digitális örökségét viszi tovább. A szakmai útmutató első kiadása nagy sikerrel jelent meg 2010-ben, néhány évvel később nem csupán a sportolók és a sport iránt érdeklődők körében vált népszerűvé, hanem nemzetközi szervezetek részéről is elismerést nyert.

"Ez és számos más egyén, szervezet és alapítvány széleskörű támogatás biztosította a szükséges alapokat a jointhesport.com létrehozásához, amely a digitális kor igényeinek megfelelően kínálja a sportágak széles spektrumát" - áll a tájékoztatóban, amely szerint az új platform lehetőséget biztosít a sport iránt érdeklődők számára, hogy megtalálják és mélyebben megismerjék az őket leginkább érdeklő sportágakat.

Ezen a weboldalon megtalálhatók a sportágakkal kapcsolatos legfontosabb információk (pl. praktikus tanácsok, iránymutatások és inspiráló ötletek), emellett pedig segít megmutatni, hogyan lehet belevágni a különböző sportokba.

Az útmutató lépésről lépésre végigvezet a folyamaton a sportág kiválasztásától, az alapvető edzéstervezéstől kezdve a felszerelés kiválasztásán és az egészséges táplálkozáson át, egészen a motiváció fenntartásáig.

Forrás

- Budapestimami -

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Miért nem tudsz fogyni? Dr Gyöngy Andrea belgyógyász, diabetológus tanácsai

Miért nem tudsz fogyni? Dr Gyöngy Andrea belgyógyász, diabetológus tanácsai

"Miért nem tudok fogyni?" Nézzük, van-e jó válasz, szakértői válasz a kérdésre!
Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Igyekezz már, hol a cipőd, el fogunk késni, miért most jut eszedbe, hogy pisilni kell, jajj kell az úszás cucc, megőőőőrülöööök hogy minden reggel ez megy! Na tegye a szívére a kezét, akinél még nem hangzottak el ezek vagy ennél változatosabb, neaggyisten cifrább napindító mondatok. Ugyhogy ugye? Szerintem bátran és általánosan kijelenthetjük: a reggeli készülődés, és intézménybe-munkahelyre kerülés a nap egyik legstresszesebb része – minden résztvevőnek! No de, tudjuk-e hogy miért? Kis-Kovácsné Vancsa Barbi írása.
Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Itt a Vágatlan Május! Na ez igazán tetszeni fog a családnak, akárki is vágja a füvet nálatok! A nemzetközi kezdeményezés még 2019-ben Angliából indult, célja, hogy felhívja a beporzóbarát kertek jelentőségére a figyelmet.
Az Édesanya teremtése

Az Édesanya teremtése

Azt tudjuk, hogy 6 pár keze és 3 pár szeme van, gyógyítani is tud, de ki teremtette a könnycseppet?
Ugrás az oldal tetejére