Jelenlegi hely

Az Év Családbarát Vállalata 2018 pályázat

Még egy hónapig lehet pályázni! Idén is várja a családbarát vállalat díjra pályázó kis-, közepes és nagyvállalatok jelentkezését a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom. A mozgalom a kitüntetéseket 2013 óta adományozza olyan cégeknek, amelyek a munka és a magánélet egyensúlyát támogató működésükkel hozzájárulnak a társadalom családbarát szemléletének erősítéséhez, megkönnyítve ezzel a gyermekvállalást.

Túl a munkáltatói brandingen - a családbarát HR stratégia térhódítása

A család- és emberbarát vállalati kultúra, valamint Az Év Családbarát Vállalata pályázat mércéje lett annak, mennyire áll készen a vállalat a munkaerő piac kihívásaira, fenntartható lesz-e humán szempontból.  „Az Év Családbarát Vállalata” -díj és a "Családbarát Vállalat"-cím adományozásának a célja, hogy a vállalatok családbarát szemléletének elismerésén keresztül értéket teremtsen.

A mozgalom a díjakat olyan cégek számára adományozza, akik családbarát, munka-magánélet egyensúlyát támogató működésükkel hozzájárulnak a társadalom családbarát szemléletének erősítéséhez, végső soron a gyermekvállalás támogatásához.

Tudnivalók a pályázatról

  • Pályázat beküldési határideje: 2018. szeptember 19. 
  • Pályázat beküldése: elektronikus formában, balansz@haromkiralyfi.hu e.mail címre.
  • Regisztráció: folyamatos,  www.csaladbaratvallalat.hu
  • Eredményhirdetés: 2018. november 16., a Családbarát Vállalat Gála 2018 keretében.
  • További információk a pályázatról és a korábbi nyertesekről: www.csaladbaratvallalat.hu

A Kopp Mária által 2009-ben alapított Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom abban vállal szerepet, hogy megszülessenek a kívánt, tervezett gyermekek, és a fiatalok a karrier mellett a családdal kapcsolatos álmaikat is megvalósíthassák. A civil szervezet ezért egyebek mellett társkereső programokat és konferenciákat is szervez.

A díjat olyan vállalatoknak ítéli oda a szakmai zsűri, akik kategóriájukban kiemelkedően fontosnak tartják a kisgyermekes munkavállalók támogatását, a gyermekvállalást, a kiegyensúlyozott családi és munkahelyi környezetet, valamint jövőbeli céljaik között fontos szerephez jut a családbarát működés kialakítása is. A mozgalom által díjazott cégek a társadalmi szemlélet, gondolkodás és közbeszéd formálását is végzik. A kategória győztesek mellett a szakmai zsűri előterjesztése alapján az újszerű ötleteket, egyedi megoldásokat különdíjakkal értékelik.

2016-tól kiemelt Családbarát Vállalat Stratégiai Partnerséget kötött a mozgalom olyan Családbarát Vállalat díjjal rendelkező szerevezetekkel, akik saját erejükből a családbarát szemlélet magyarországi elterjedéséért is erőfeszítéseket tesznek.

A pályázatra jelentkező vállalatok a Balansz Partnerség keretében számos szakmai programon, találkozón és konferencián vehetnek részt, és megmutathatják jó gyakorlataikat, hogy a családbarát szemlélet mind jobban elterjedhessen a vállalatok között.

További információ

Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom

- Budapestimami -

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Igyekezz már, hol a cipőd, el fogunk késni, miért most jut eszedbe, hogy pisilni kell, jajj kell az úszás cucc, megőőőőrülöööök hogy minden reggel ez megy! Na tegye a szívére a kezét, akinél még nem hangzottak el ezek vagy ennél változatosabb, neaggyisten cifrább napindító mondatok. Ugyhogy ugye? Szerintem bátran és általánosan kijelenthetjük: a reggeli készülődés, és intézménybe-munkahelyre kerülés a nap egyik legstresszesebb része – minden résztvevőnek! No de, tudjuk-e hogy miért? Kis-Kovácsné Vancsa Barbi írása.
Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Itt a Vágatlan Május! Na ez igazán tetszeni fog a családnak, akárki is vágja a füvet nálatok! A nemzetközi kezdeményezés még 2019-ben Angliából indult, célja, hogy felhívja a beporzóbarát kertek jelentőségére a figyelmet.
Az Édesanya teremtése

Az Édesanya teremtése

Azt tudjuk, hogy 6 pár keze és 3 pár szeme van, gyógyítani is tud, de ki teremtette a könnycseppet?
Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy… tudom, hogy ebben a hónapban még nem hívtalak, de még csak elseje van. Nem azért akarom letenni, mert már legszívesebben a temetőben tudnálak.
Ugrás az oldal tetejére