Jelenlegi hely

Felajánlanád adód 1%-át a Kaposvárimaminak?

Támogatásodat még több hasznos információ és színvonalas rendezvény megvalósítására fordítanánk! Mutatjuk, hogyan segíthetsz:

Támogatnád adód 1%-ával a Kaposvárimamit?

Adószámunk: 18218350-1-14

Az adószámunkat is tartalmazó rendelkező nyilatkozatot

IDE KATTINTVA LETÖLTHETED, NYOMTATHATOD

A rendelkezést benyújthatod:

  • a személyi jövedelemadó-bevallás részeként 2017. május 22-ig (ügyfélkapun keresztül elektronikusan, postai úton vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen),
  • munkáltatói adómegállapítás esetén 2017. május 10-ig lezárt borítékban leadva a munkáltatónak, (Fontos, hogy a lezárt borítékon rajta legyen az adóazonosító jeled, a leragasztás helyén pedig átnyúlóan a saját kezű aláírásod!)
  • a bevallástól elkülönülten 2017. május 22-ig közvetlenül a NAV-hoz, a 16EGYSZA jelű nyomtatványon (ügyfélkapun keresztül elektronikusan vagy postai úton vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen, lezárt, adóazonosító jellel ellátott borítékban).

ÚJ!  Az 1+1%-ról rendelkező nyilatkozatodon megadhatod a nevedet és postai, illetve elektronikus levelezési címedet és kérheted, hogy értesítsék az általad megjelölt civil szervezetet a felajánlásodról.

Miben segít a Kaposvárimami Közhasznú Egyesület?

Rendezvények: Eddig négy alkalommal rendeztük meg a mára hagyománnyá vált Kaposvárimami Családi és Információs Napot. Szerveztünk „Különóra Expot” családoknak, ingyenes bemutatókkal. 
Tartottunk családtámogatási ellátásokat bemutató információs napot, Gyermekeink LélekRajzáról szóló előadásokat, a vállalkozást tervező nőket segítő előadás sorozatot és klubfoglalkozásokat. Rendezvényeinken nem csak az anyákra, hanem a gyerekekre is gondoltunk. Ingyenes Csiri-biri tornával, játékos angol foglalkozással, játszóházzal vártuk a gyerekeket. Családi napunk témájához kötődően két alkalommal rajzversenyt hirdettünk, melyre a város és környéke óvodás- és kisiskolás korú gyermekei több száz alkotást küldtek nekünk. Az értékes nyeremények mellett a legszebb alkotásokat kiállítottuk.

Családoknak szóló, hasznos helyi információk folyamatos gyűjtése és közvetítése internetes úton, a www.kaposvarimami.hu honlapon és hírlevelén keresztül (családi programok, nyílt napok, iskolanyitogató foglalkozások, beiratkozási információk, nyári táborok, hivatali ügyintézéssel, egészségügyi ellátással, oktatással kapcsolatos helyi információk, családokat érintő helyi és országos hírek, magazinos tartalmak stb.). Honlapunkat havonta 25 000 helyi szülő látogatja, hírlevél olvasóink száma közel 4 000, Facebook oldalunkat közel 2000-en követik. 

Köszönjük a támogatásod, aminek segítségével még több hasznos információval és színvonalas rendezvénnyel igyekszünk segíteni a gyermekes családok mindennapjait!

A Kaposvárimami csapata

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

A humor és a nevetés nemcsak jól esik, de egészséges is!

A humor és a nevetés nemcsak jól esik, de egészséges is!

Május első vasárnapja Anyák napja mellett a nevetés világnapja is. Egy szívből jövő nevetés jót tesz az egész testnek és léleknek. Nem csupán a stresszt csökkenti vagy az immunrendszert erősíti, hanem segít megelőzni a depressziót és javítja az önértékelést is.
Munkások vagy a munka ünnepe? Mióta ünnepeljük május 1-ét Magyarországon?

Munkások vagy a munka ünnepe? Mióta ünnepeljük május 1-ét Magyarországon?

Itthon május elsejéről először 1890-ben emlékeztek meg, az első felvonulást a Városligetben tartották. De miért május 1-én ünneplünk?
Május első vasárnapja: a nevetés világnapja is

Május első vasárnapja: a nevetés világnapja is

Tudtad, hogy május első vasárnapja a nevetés világnapja is? És azt, hogy először 1998-ban Indiában egy úgynevezett nevető klubban tartották meg?
Anyai küldetések – te melyik film műfajába illessz be?

Anyai küldetések – te melyik film műfajába illessz be?

Egy kisgyermekes anya napja egy akciófilmbe illő kihívások sorozata: reggeltől estig pelenkacsaták, katasztrófaelhárító műveletek, békítő bírák testületi ülései és mentőexpedíciók sokasága a játszótéren. Sok sírással, bizonytalansággal, puszival és öleléssel.
Ugrás az oldal tetejére