Jelenlegi hely

DIY ötletek és megvalósítás az Eni Virágszalon és Ajándékbolttal

A virágok születésünktől elkísérnek minket örömben, bánatban egyaránt, ünnepekkor, vagy csak a szürke hétköznapok szebbé, színesebbé tételével. Legyen az születésnap, esküvő, keresztelő esetleg temetés, az Eni Virágszalon és Ajándékbolt teljesíti vásárlói kérését, egyedi elképzeléseit.

Ha belépünk az üzletbe, mintha egy mesevilágba csöppennénk és elvarázsolódunk a virágcsokrok, asztali díszek, kopogtatók és egyéb kézzel és szívvel-lélekkel készült ajándéktárgy láttán. A virág mellé pedig  minőségi  csokoládék és pálinkák közül is választhatnak a vásárlók.

Az Eni Virágszalon és Ajándékbolt több mint 3 éve nyitotta meg kapuit Kaposváron a Berzsenyi utca 6 szám alatt. 

- „Nyitás óta számos vásárlónk álma és elképzelése valósult meg.  A legszomorúbbtól a legboldogabb pillanatokig, figyelembe véve vásárlóink kéréseit, az elképzelésüket velünk megosztva készítjük el rendeléseiket.”

Mivel ajándékozónak lenni nem könnyű, ezért az Eni Virágszalon és Ajándékbolt Facebook oldalán képekkel segítenek a választásban és mindig megtalálhatóak az aktuális akciók is.

Az elmúlt években elterjedt a DIY, azaz Csináld Magad! mozgalom. Sokan azonban azt sem tudják, hogyan álljanak neki egy asztali dísznek, vagy kopogtatónak. Az Eni Virágszalon ebben is segít. Rendszeresen szerveznek workshopokat, ahol a résztvevők saját kezükkel válthatják valóra elképzeléseiket - szakmai segítséggel, iránymutatással. Aki tehát szeret kézműveskedni és kreatívkodni, annak érdemes figyelni a Facebook oldalukat, nehogy lemaradjon a műhelyfoglalkozásról.

A virágüzlet szívesen támogatja a helyi kézműveseket, akiknek helyet biztosít a bemutatkozásra, ezáltal az emberek megismerhetik munkáikat.

Figyelmes és közvetlen kiszolgálással várják kedves meglévő és leendő Vásárlóikat hétköznaponként 8:30-17:30 óráig a Berzsenyi utca 6 szám alatt.

E-mail: eniviragszalon@gmail.com

Tel.: +36-20/201-3255

Vásárolj 10% kedvezménnyel az üzlet teljes árukészletéből!

LETÖLTÖM A KUPONT!

A letöltött kupon okostelefonról is bemutatható az üzletben!

 

 

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy… tudom, hogy ebben a hónapban még nem hívtalak, de még csak elseje van. Nem azért akarom letenni, mert már legszívesebben a temetőben tudnálak.
A humor és a nevetés nemcsak jól esik, de egészséges is!

A humor és a nevetés nemcsak jól esik, de egészséges is!

Május első vasárnapja Anyák napja mellett a nevetés világnapja is. Egy szívből jövő nevetés jót tesz az egész testnek és léleknek. Nem csupán a stresszt csökkenti vagy az immunrendszert erősíti, hanem segít megelőzni a depressziót és javítja az önértékelést is.
Munkások vagy a munka ünnepe? Mióta ünnepeljük május 1-ét Magyarországon?

Munkások vagy a munka ünnepe? Mióta ünnepeljük május 1-ét Magyarországon?

Itthon május elsejéről először 1890-ben emlékeztek meg, az első felvonulást a Városligetben tartották. De miért május 1-én ünneplünk?
Május első vasárnapja: a nevetés világnapja is

Május első vasárnapja: a nevetés világnapja is

Tudtad, hogy május első vasárnapja a nevetés világnapja is? És azt, hogy először 1998-ban Indiában egy úgynevezett nevető klubban tartották meg?
Ugrás az oldal tetejére