Jelenlegi hely

Harmincnál is több programot kínál a "Miénk a város" Kaposváron

Neves előadók koncertjeivel, ismeretterjesztő rendezvényekkel, kiállítással, színházi előadással, összesen több mint harminc programmal várja az közönséget Kaposváron szeptember 4. és 6. között a Miénk a város fesztivál.

A háromnapos esemény három fő helyszíne a Kossuth tér, a Szivárvány Kultúrpalota előtti Szivárvány-terasz és a Noszlopy utcai Hangár-terasz lesz - áll a szervezőknek az MTI-hez eljuttatott tájékoztatójában.
Fellép Bogi & the Berry, Szikora Róbert és az R-GO, az Alma együttes, a Be:lga, a Halott Pénz és az Edda Művek is.
A fesztiválon szerepelnek táncstúdiók tagjai, énekegyüttesek, fúvószenekarok, lesz fitneszbemutató, utcazene, fényfestés, továbbá meseolvasás és mesekvíz a Takáts Gyula megyei könyvtárban, kutyás felvonulás, belvárosi séta idegenvezetővel.

Piroska és a Farkas címmel zenés gyermekszínházi darabbal jelentkezik a Pódium Színház, kiállítás nyílik Malgorzata Chomicz lengyel grafikusművész alkotásaiból a Kapos Art Galériában, és a felelős állattartás jegyében ötödik alkalommal rendezik meg a Kaposvári Szuper-eb Fesztivált a volt MHSZ-lőtér mögött. A fesztivál kísérőprogramjainak résztvevői megismerkedhetnek Somogy népművészetével, a honfoglalás időszakának és a középkornak az ételeivel, étkezési szokásaival, bekapcsolódhatnak a Rippl-Rónai Múzeum múzeumpedagógiai foglalkozásaiba.

A rendezvény ideje alatt vásárt tartanak kézműves portékákból, borudvar nyílik, szabadtéri vendéglátóhelyek működnek, és fel lehet ülni a városnéző kisvonatra.
A Miénk a város fesztivált először 2010-ben, a somogyi megyeszékhely belvárosának felújítása alkalmából szervezték meg, azóta is minden évben nagy sikert arat a kaposváriak és a turisták körében.

forrás: MTI

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy… tudom, hogy ebben a hónapban még nem hívtalak, de még csak elseje van. Nem azért akarom letenni, mert már legszívesebben a temetőben tudnálak.
A humor és a nevetés nemcsak jól esik, de egészséges is!

A humor és a nevetés nemcsak jól esik, de egészséges is!

Május első vasárnapja Anyák napja mellett a nevetés világnapja is. Egy szívből jövő nevetés jót tesz az egész testnek és léleknek. Nem csupán a stresszt csökkenti vagy az immunrendszert erősíti, hanem segít megelőzni a depressziót és javítja az önértékelést is.
Munkások vagy a munka ünnepe? Mióta ünnepeljük május 1-ét Magyarországon?

Munkások vagy a munka ünnepe? Mióta ünnepeljük május 1-ét Magyarországon?

Itthon május elsejéről először 1890-ben emlékeztek meg, az első felvonulást a Városligetben tartották. De miért május 1-én ünneplünk?
Május első vasárnapja: a nevetés világnapja is

Május első vasárnapja: a nevetés világnapja is

Tudtad, hogy május első vasárnapja a nevetés világnapja is? És azt, hogy először 1998-ban Indiában egy úgynevezett nevető klubban tartották meg?
Ugrás az oldal tetejére