Jelenlegi hely

Mosógépek, reszkessetek - elkezdődött a csere!

Az Otthon Melege Program ötödik alprogramjára, a mosógépcsere-programra benyújtott minden, befogadott pályázat megkapja a támogatást - már 23 ezren megkezdhetik a vásárlásokat!

Az elmúlt napokban újabb 13 ezer pályázóhoz jutott el a kedvezményes mosógépcsere vásárláshoz szükséges Támogatói Okirat. A pályázók a dokumentum megküldéséről e-mailben kapnak értesítést. A pályázóknak a Támogatói Okirat kézhezvételétől számítva 60 nap áll rendelkezésükre a vásárláshoz.

A kedvezményes mosógépcserére benyújtott 44 ezer pályázat feldolgozása hamarosan befejeződik, most már összesen 23 ezer pályázati döntést hoztak meg. A pályázók folyamatosan kapják kézhez elektronikus formában, a pályázati portálon keresztül az energiatakarékos mosógépek megvásárlásához szükséges Támogatói Okirataikat. A Támogatói Okiratot nem kell kinyomtatni, elegendő a pályázati azonosító és a pályázatban megadott, személyazonosításhoz szükséges adatok birtokában valamelyik regisztrált kereskedőhöz elmenni.

Mosógépek

A támogatásban részesíthető pályázók listája folyamatosan bővül, döntési körönként megtalálható a Mosógépcsere pályázati portálon érhetőek el.

2015 július elsején kezdődött meg a pályázatok benyújtása az Otthon Melege Program ötödik, mosógépcserét támogató alprogramjában. A lehetőséget a kezdetektől óriási érdeklődés övezte, végül az eredeti, 500 millió forintos keretösszeg négyszeresére érkezett be pályázat.

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium ezért szeptemberben úgy döntött, hogy a keretet az igényekhez alkalmazva, 2 milliárd forintra emeli. Így mindenki támogatásban részesülhet, aki érvényes, formailag megfelelő pályázatot nyújtott be.

FONTOS: TOVÁBBI PÁLYÁZATOK BENYÚJTÁSÁRA EBBEN AZ ALPROGRAMBAN NINCS MÓD!

 

Forrás és további információ: csereprogram.hu

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Igyekezz már, hol a cipőd, el fogunk késni, miért most jut eszedbe, hogy pisilni kell, jajj kell az úszás cucc, megőőőőrülöööök hogy minden reggel ez megy! Na tegye a szívére a kezét, akinél még nem hangzottak el ezek vagy ennél változatosabb, neaggyisten cifrább napindító mondatok. Ugyhogy ugye? Szerintem bátran és általánosan kijelenthetjük: a reggeli készülődés, és intézménybe-munkahelyre kerülés a nap egyik legstresszesebb része – minden résztvevőnek! No de, tudjuk-e hogy miért? Kis-Kovácsné Vancsa Barbi írása.
Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Itt a Vágatlan Május! Na ez igazán tetszeni fog a családnak, akárki is vágja a füvet nálatok! A nemzetközi kezdeményezés még 2019-ben Angliából indult, célja, hogy felhívja a beporzóbarát kertek jelentőségére a figyelmet.
Az Édesanya teremtése

Az Édesanya teremtése

Azt tudjuk, hogy 6 pár keze és 3 pár szeme van, gyógyítani is tud, de ki teremtette a könnycseppet?
Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy… tudom, hogy ebben a hónapban még nem hívtalak, de még csak elseje van. Nem azért akarom letenni, mert már legszívesebben a temetőben tudnálak.
Ugrás az oldal tetejére