Jelenlegi hely

György hercegről új fotók jelentek meg első születésnapja alkalmából

Újabb fotók jelentek meg Cambridge hercegének és hercegnőjének első gyermeke, a brit trónutódlási sorban harmadikként szereplő György herceg első születésnapja alkalmából.

A hétfőn este közzétett két új hivatalos fotó egyikén a kis herceg édesanyja ölében ülve nyúl egy pillangó után, amely apja, Vilmos herceg kézfején pihen. A másik kép szintén szüleivel együtt ábrázolja Györgyöt, anyja tartja karjaiban, onnan figyel érdeklődve valami érdekes dologra. A fényképek a londoni Természettudományi Múzeumban készültek néhány hete.

Katalin hercegnő áprilisban lett a múzeum védnöke. "Igazi öröm volt vendégül látni július elején pártfogónkat és családját. Úgy tűnt, hogy élvezték a látogatást, színpompás pillangók repkedtek körülöttük, miközben megtekintették a trópusi növényeket" - idézte a BBC a vizitről Sir Michael Dixtont, a múzeum igazgatóját.

Vilmos herceg és Katalin hercegnő közleményben köszönte meg a sok jókívánságot, amelyet a kis herceg születésnapja alkalmából kaptak. Úgy fogalmaztak: szeretnék megragadni az első születésnapot arra, hogy mindenkinek megköszönjék a Györgynek és családjuknak szóló meleg és nemeslelkű jókívánságokat, amelyek otthon és a tengerentúlon is áradtak feléjük, bármerre is jártak.

A királyi párt és gyermekét meleg fogadtatásban részesítették első közös külföldi útjukon Új-Zélandon és Ausztráliában is.

A cambridge-i hercegi pár kedden tart születésnapi partit György hercegnek a Kensington-palotában. A díszvendég a dédnagymama, II. Erzsébet brit királynő lesz.

György herceget először 2013. július 23-án mutatták be a nyilvánosságnak a londoni St. Mary kórház lépcsőin. A kis herceg a harmadik a brit trónutódlási sorrendben, és a királynő, valamint az uralkodó elsőszülött fia, Károly trónörökös és Károly elsőszülött fia, Vilmos herceg után majdan ő is az Egyesült Királyság uralkodója lesz.

 

Forrás: MTI

Fotók: bbc.com

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Igyekezz már, hol a cipőd, el fogunk késni, miért most jut eszedbe, hogy pisilni kell, jajj kell az úszás cucc, megőőőőrülöööök hogy minden reggel ez megy! Na tegye a szívére a kezét, akinél még nem hangzottak el ezek vagy ennél változatosabb, neaggyisten cifrább napindító mondatok. Ugyhogy ugye? Szerintem bátran és általánosan kijelenthetjük: a reggeli készülődés, és intézménybe-munkahelyre kerülés a nap egyik legstresszesebb része – minden résztvevőnek! No de, tudjuk-e hogy miért? Kis-Kovácsné Vancsa Barbi írása.
Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Itt a Vágatlan Május! Na ez igazán tetszeni fog a családnak, akárki is vágja a füvet nálatok! A nemzetközi kezdeményezés még 2019-ben Angliából indult, célja, hogy felhívja a beporzóbarát kertek jelentőségére a figyelmet.
Az Édesanya teremtése

Az Édesanya teremtése

Azt tudjuk, hogy 6 pár keze és 3 pár szeme van, gyógyítani is tud, de ki teremtette a könnycseppet?
Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy… tudom, hogy ebben a hónapban még nem hívtalak, de még csak elseje van. Nem azért akarom letenni, mert már legszívesebben a temetőben tudnálak.
Ugrás az oldal tetejére