Jelenlegi hely

Kaposvári Kodály Zoltán Központi Általános Iskola Gárdonyi Géza Tagiskolája

Cím: 7400 Kaposvár, Madár utca 16.
Telefon: 82/ 512-402
E-mail: iskola@gardonyi-kaposvar.edu.hugardonyiiskola1@gmail.com
Webhttps://www.gardonyi-kaposvar.edu.hu/
OM azonosító: 033966

Tagintézmény-vezető: Bódog-Csek Judit

Fenntartó: Kaposvári Tankerületi Központ

 

Iskolánk a város északnyugati szegletében a városközponttól távol, ideális, tiszta levegőjű, zöldövezetben található. A parkosított, játszóterekkel, sportpályákkal osztott udvaron álló modern épületben évfolyamonként 2-2 osztályban 359 gyermek tanul.

Az intézmény tantestülete korunk társadalmi elvárásaihoz igazodva az alapkövetelmények teljesítésén túl a következő területek kiemelt gondozását vállalta: sport, vizuális kultúra, matematika, anyanyelv és idegen nyelv.

A fentiek szellemében az első osztálytól nyolcadikig működő sporttagozat és a sportegyesületekkel összehangolt munka rendszeresen kiemelkedő teljesítményeket eredményez városi, megyei, országos- és nemzetközi rendezvényeken, elsősorban az úszás és a röplabda terén.

Az alsó tagozatban elindított vizuális kultúra gondozását, kiemelt terület légjogosultságát az elmúlt évek országos eredményei fémjelzik.

A matematika tantárgy eredményes oktatását 4. osztálytól bontott, 5. osztálytól emelt szintű képzési formában valósítja meg az oktatói közösség. Az eredményességet megyei és országos versenyek előkelő helyezései bizonyítják.

A magyar és idegen nyelv (angol, német) tanítása csoportbontással folyik.

Az intézmény kulturális eseményeire jól működő, népszerű szakkörök keretében készülhetnek fel tanulóink (rajz, kerámia, kézimunka, tánc, színjátszás, énekkar stb.).

Az elért eredmények, valamint a nyolcadik osztály után továbbtanuló diákjaink és szüleik visszajelzései adnak erősítést a pedagógiai tervben vállalt feladatok további megvalósításához.


 

A Kaposvárimami 2012 őszi "A mi iskolánk" című pályázata keretében 260 szülő osztotta meg gyermeke iskolájával kapcsolatos tapasztalatait. Az akkor beküldött véleményeket ITT OLVASHATOD

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Miért nem tudsz fogyni? Dr Gyöngy Andrea belgyógyász, diabetológus tanácsai

Miért nem tudsz fogyni? Dr Gyöngy Andrea belgyógyász, diabetológus tanácsai

"Miért nem tudok fogyni?" Nézzük, van-e jó válasz, szakértői válasz a kérdésre!
Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Igyekezz már, hol a cipőd, el fogunk késni, miért most jut eszedbe, hogy pisilni kell, jajj kell az úszás cucc, megőőőőrülöööök hogy minden reggel ez megy! Na tegye a szívére a kezét, akinél még nem hangzottak el ezek vagy ennél változatosabb, neaggyisten cifrább napindító mondatok. Ugyhogy ugye? Szerintem bátran és általánosan kijelenthetjük: a reggeli készülődés, és intézménybe-munkahelyre kerülés a nap egyik legstresszesebb része – minden résztvevőnek! No de, tudjuk-e hogy miért? Kis-Kovácsné Vancsa Barbi írása.
Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Itt a Vágatlan Május! Na ez igazán tetszeni fog a családnak, akárki is vágja a füvet nálatok! A nemzetközi kezdeményezés még 2019-ben Angliából indult, célja, hogy felhívja a beporzóbarát kertek jelentőségére a figyelmet.
Az Édesanya teremtése

Az Édesanya teremtése

Azt tudjuk, hogy 6 pár keze és 3 pár szeme van, gyógyítani is tud, de ki teremtette a könnycseppet?
Ugrás az oldal tetejére