Jelenlegi hely

Kaposvári Kodály Zoltán Központi Általános Iskola Gárdonyi Géza Tagiskolája

Cím: 7400 Kaposvár, Madár utca 16.
Telefon: 82/ 512-402
E-mail: iskola@gardonyi-kaposvar.edu.hugardonyiiskola1@gmail.com
Webhttps://www.gardonyi-kaposvar.edu.hu/
OM azonosító: 033966

Tagintézmény-vezető: Bódog-Csek Judit

Fenntartó: Kaposvári Tankerületi Központ

 

 

Iskolánk a város északnyugati szegletében a városközponttól távol, ideális, tiszta levegőjű, zöldövezetben található. A parkosított, játszóterekkel, sportpályákkal osztott udvaron álló modern épületben évfolyamonként 2-2 osztályban 359 gyermek tanul.

Az intézmény tantestülete korunk társadalmi elvárásaihoz igazodva az alapkövetelmények teljesítésén túl a következő területek kiemelt gondozását vállalta: sport, vizuális kultúra, matematika, anyanyelv és idegen nyelv.

A fentiek szellemében az első osztálytól nyolcadikig működő sporttagozat és a sportegyesületekkel összehangolt munka rendszeresen kiemelkedő teljesítményeket eredményez városi, megyei, országos- és nemzetközi rendezvényeken, elsősorban az úszás és a röplabda terén.

Az alsó tagozatban elindított vizuális kultúra gondozását, kiemelt terület légjogosultságát az elmúlt évek országos eredményei fémjelzik.

A matematika tantárgy eredményes oktatását 4. osztálytól bontott, 5. osztálytól emelt szintű képzési formában valósítja meg az oktatói közösség. Az eredményességet megyei és országos versenyek előkelő helyezései bizonyítják.

A magyar és idegen nyelv (angol, német) tanítása csoportbontással folyik.

Az intézmény kulturális eseményeire jól működő, népszerű szakkörök keretében készülhetnek fel tanulóink (rajz, kerámia, kézimunka, tánc, színjátszás, énekkar stb.).

Az elért eredmények, valamint a nyolcadik osztály után továbbtanuló diákjaink és szüleik visszajelzései adnak erősítést a pedagógiai tervben vállalt feladatok további megvalósításához.


 

A Kaposvárimami 2012 őszi "A mi iskolánk" című pályázata keretében 260 szülő osztotta meg gyermeke iskolájával kapcsolatos tapasztalatait. Az akkor beküldött véleményeket ITT OLVASHATOD

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Amikor jön a kérdés: Tényleg van Mikulás?

Amikor jön a kérdés: Tényleg van Mikulás?

Mindannyian szembetaláltuk már magunkat ezzel a kérdéssel. Első alkalommal, mikor mi magunk szerettük volna tudni, most meg a ló másik oldalán állva. Amennyire gyerekként szerettük volna tudni, épp annyira szeretnénk most elkerülni a válaszadást.
Szeretethiányban felnőni

Szeretethiányban felnőni

Amikor anyává válunk, minden megváltozik. Lelkünk egy része „testünkön kívülre” kerül, megtapasztaljuk, hogy a szeretetünk sosem fogy el, hanem egyre nagyobb és több lesz. Szülőként az élet legtermészetesebb dolga, hogy bármit megtennénk a gyermekünkért, ő számunkra a legfontosabb, születésétől kezdve úgy próbálunk élni, cselekedni, hogy neki majd jobb és könnyebb élete legyen, mint a miénk volt.
Csomagolj zölden karácsonykor!

Csomagolj zölden karácsonykor!

Még bőven van idő felkészülni az ajándékok csomagolására. Miért ne lehetne ezt megtenni környezettudatosan? Ehhez hoztam otthon vagy a természetben is fellelhető alapanyagokat.
20+1 karácsonyi idézet: ajándékkártyára is tökéletes!

20+1 karácsonyi idézet: ajándékkártyára is tökéletes!

Ha Te is szereted idézettel ellátni az ajánddékkártyákat, üdvözlőlapokat, és gondot okoz egy-egy érzés, gondolat megfogalmazása, használd ezeket!
Ugrás az oldal tetejére