Jelenlegi hely

Most alakítjátok ki a gyerekszobát? Erre figyeljetek!

Aligha akad szívmelengetőbb feladat a gyerekszoba megálmodásánál, végül pedig az álmok valóra váltásánál. Általában a látványra ható részletek azok, amik első körben letisztulnak, és amiknek a megtervezése igazi öröm. Viszont a funkcionalitással összefüggő tényezőket is érdemes számba venni. Főleg, hogy ezek közül nem egy kényezteti a szépérzéket.

Mi az a feladat, ami elmaradhatatlan?

A nyílászáró csere. Ez az, amit nem ildomos elnapolni, vagy későbbre hagyni. Hogy miért? Azért, mert a kiviteleztetésével megannyi előny zsebelhető be. Egyrészt megteremthető általa a gyerekszoba nyugalma, csendje, intimitása. Hiszen az új ablakok nemcsak hőszigetelésben verhetetlenek, a zavaró neszeket is párkányon kívülre zárják. A gyermek nyugodt álmánál pedig nem igazán létezik nagyobb ajándék. Úgyhogy önmagában ezért megéri elgondolkodni a cserén. De ez tulajdonképpen még csak a jéghegy csúcsa, hiszen ezen felül lényeges az anyagi hasznot is kihangsúlyozni.

Az ablakok beépíttetése jár egy adott költséggel, aminek a nagysága nyilván többtényezős kérdés. Viszont ami talán a legfontosabb, hogy ez egy egyszeri díjtétel, ugyanakkor a cseréltetés nyomán sorjázó előnyök folyamatosan élvezhetőek. A rááldozott összeg tehát idővel sokszorosan megtérülhet. Hiszen ha az ablakok szigetelése kitűnő, akkor az egyet jelent az energiafelhasználás mértékének jelentős csökkenésével. Konkrétabban nyáron a hűtésre, télen a fűtésre sokkal kevesebb energiát kell felhasználni, mint korábban. S ez bizony súlyos tízezrekben érzékelhető pozitívum.

Melyik márkára célszerű voksolni?

Nyilván az egyéni preferenciák az elsődlegesek akkor, amikor a „legjobb” brand megtalálása a cél. De a tapasztalatok alapján nyugodt szívvel kijelenthető, hogy a Veka ablak nem kínál zsákba macskát, ellenben magas minőséget annál inkább, minden egyes fent is említett területen. Ráadásként, ahogy arra a bevezetőben is utaltunk, megjelenés terén sem vall szégyent, vagyis a gyerekszobának nem pusztán a praktikus, hanem az esztétikus részévé is válhat az egész család legnagyobb örömére.

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Nem akar több gyereket? Akkor "kikapjuk"!

Nem akar több gyereket? Akkor "kikapjuk"!

Már négy éve nem lenne méhem, ha a nőgyógyászom lesújtó mondatai után nem találok rá véletlenül az inteneten a mióma embolizáció lehetőségére.
Min múlik gyermeked sikere?

Min múlik gyermeked sikere?

Saját magunkról alkotott hiedelmeink befolyásolják a személyiségünkről alkotott képünket, illetve, hogy mit akarunk és mit tudunk elérni az életünkben. Gondolkodásmódunk hatással van teljesítményünkre, motiváltságunkra. Sokan azt gondolják, hogy a tehetség, az intelligencia alapvetően garantálja a sikert. Bizonyosan nagy hatása van, de csak ezen múlhat, hogy ki mire viszi az életben?
A jó szó öröme

A jó szó öröme

Hiánycikk. Semmibe sem kerül, mégis nagyon sokat ér. Nélküle nehezen lehetne túlélni a hétköznapokat.
Tippek, hogyan legyen élményekkel teli már az utazás is vonattal, ha gyerekkel indultok el

Tippek, hogyan legyen élményekkel teli már az utazás is vonattal, ha gyerekkel indultok el

Évek óta vonattal megyünk nyaralni. Először csak kettesben a férjemmel, majd csatlakozott a fiúnk 12 éve, 7 éve a lányunk is. Ehhez hoztam jól bevált „praktikákat”, hogy stressz helyett valóban élményekkel legyen teli már az utazás is.
Ugrás az oldal tetejére