Jelenlegi hely

Most alakítjátok ki a gyerekszobát? Erre figyeljetek!

Aligha akad szívmelengetőbb feladat a gyerekszoba megálmodásánál, végül pedig az álmok valóra váltásánál. Általában a látványra ható részletek azok, amik első körben letisztulnak, és amiknek a megtervezése igazi öröm. Viszont a funkcionalitással összefüggő tényezőket is érdemes számba venni. Főleg, hogy ezek közül nem egy kényezteti a szépérzéket.

Mi az a feladat, ami elmaradhatatlan?

A nyílászáró csere. Ez az, amit nem ildomos elnapolni, vagy későbbre hagyni. Hogy miért? Azért, mert a kiviteleztetésével megannyi előny zsebelhető be. Egyrészt megteremthető általa a gyerekszoba nyugalma, csendje, intimitása. Hiszen az új ablakok nemcsak hőszigetelésben verhetetlenek, a zavaró neszeket is párkányon kívülre zárják. A gyermek nyugodt álmánál pedig nem igazán létezik nagyobb ajándék. Úgyhogy önmagában ezért megéri elgondolkodni a cserén. De ez tulajdonképpen még csak a jéghegy csúcsa, hiszen ezen felül lényeges az anyagi hasznot is kihangsúlyozni.

Az ablakok beépíttetése jár egy adott költséggel, aminek a nagysága nyilván többtényezős kérdés. Viszont ami talán a legfontosabb, hogy ez egy egyszeri díjtétel, ugyanakkor a cseréltetés nyomán sorjázó előnyök folyamatosan élvezhetőek. A rááldozott összeg tehát idővel sokszorosan megtérülhet. Hiszen ha az ablakok szigetelése kitűnő, akkor az egyet jelent az energiafelhasználás mértékének jelentős csökkenésével. Konkrétabban nyáron a hűtésre, télen a fűtésre sokkal kevesebb energiát kell felhasználni, mint korábban. S ez bizony súlyos tízezrekben érzékelhető pozitívum.

Melyik márkára célszerű voksolni?

Nyilván az egyéni preferenciák az elsődlegesek akkor, amikor a „legjobb” brand megtalálása a cél. De a tapasztalatok alapján nyugodt szívvel kijelenthető, hogy a Veka ablak nem kínál zsákba macskát, ellenben magas minőséget annál inkább, minden egyes fent is említett területen. Ráadásként, ahogy arra a bevezetőben is utaltunk, megjelenés terén sem vall szégyent, vagyis a gyerekszobának nem pusztán a praktikus, hanem az esztétikus részévé is válhat az egész család legnagyobb örömére.

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Rázva, keverve... jeges tea és kávé italok forró napokra

Rázva, keverve... jeges tea és kávé italok forró napokra

A nagy nyári melegben gyakran úgy érezzük, hogy könnyebb lenne egy kávéval, vagy teával. Forró helyzetekre jól jön néhány jeges korty akár mindkettőből.
Bolhazsákok és könyvmolyok

Bolhazsákok és könyvmolyok

Emlékszel még gyerekkorodból az összebújós meseolvasásokra? Az első kiböngészett betűkre, mikor végre összeállt egy szó? A takaró alatt zseblámpával olvasott regényekre? A könyvek világába belépés élménye egy életre elkísér bennünket.
Így lesz ügyes kezű gyereked

Így lesz ügyes kezű gyereked

Sok szülő csak az iskolaérettségi vizsgálatok során szembesül azzal, hogy óvodás gyermekének a rajzkészsége, vonalvezetése még nagyon távol áll attól, amilyen készségekre az első osztályban szüksége lesz. Kézenfekvőnek tűnhet ilyenkor színezők és feladatlapok garmadájával elárasztani a gyereket, ám a mozgások finomodásához nem erre van szükség.
Grillszezonban az édességet is együk grillezve!

Grillszezonban az édességet is együk grillezve!

A gyümölcsök magas cukortartalma szinte kiabál a grillezésért. Imádnivaló ízt ad a finom karamellizált réteg mindenféle gyümölcsnek.
Ugrás az oldal tetejére