Tipikus ételek ezen a napon a libaleves, a libasült párolt káposztával és zsemle- vagy burgonyagombóccal, a libamáj és a ludaskása.
Az étekből a helyi papnak is illet adni, méghozzá a "hátsó részből", innen származik a püspökfalat kifejezés.
A ropogósra sült libapecsenye mellcsontjából a vacsora végén a jövőre következtettek: ha a mellcsont fehér és hosszú, akkor lesz elég hó a télen. Ha a „Márton-lúd mellcsontja veres, száraz tél jő.
Kapos Hotel Étterem
2024. október 31 - november 17.
La Prima Trattoria
2024. november 7 - 11.
La Pergola
2024. november 8 - 11.
L' Altro
2024. november 8 - 11.
A Bárány
2024. november 8 - 11.
Kassai fogadó
2024. november 8 - 11.
Jó étvágyat kívánunk a libakóstolókhoz!