Jelenlegi hely

Kajlával hetedhét határon - most ajándék albummal

Csodaszép albumot vagy memóriajátékot is igényelhetsz most Kajla útleveleddel! Így igazán fel tudsz majd készülni, hogy merre menjetek majd kirándulni.

Ugyan ez az időszak sem az időjárás, sem a korona vírus miatt nem egy kifejezetten utazós időszaka életünknek és az évnek, de a Kajlát nem csak valóságos utazásra használhatod.

Kajla7 határban

Határon túli ismeretterjesztő album az egész családnak a Kajla7határban.

Hazánk 1920-ig jóval nagyobb ország volt, mint manapság. Ebben az albumban Kajla olyan helyeket keres fel a szomszédos országokban, amelyek régen Magyarországhoz tartoztak, és manapság is laknak ott magyarok.

Megismerheted a magyar nevezetességeket és a történelmi érdekességeket a Csallóköztől Lékán át Beregszászig, az Erdély területén található csodás várakig egyaránt.

A könyvet ajándékba kapod, ha regisztrálsz. Ne felejtsd el előtte megkeresni a diákigazolványod!

De nem ez az első könyv, amit ingyen igényelhetsz. Kajla, a kíváncsi magyar vizsla kölyök előző könyvében bebarangolta egész Magyarországot.

Szerettek játszani?

Fotózd le Kajla útleveled egyik pecsételős oldalát, küldd be a kajla.hu oldalra, és díjmentesen postáznak neked egy, a téli időszakhoz köthető képeket tartalmazó Kajla memóriajátékot!

Azokat sem szeretnék kizárni a játékból, akik a járványhelyzet miatt nem tudtak eddig pecsétet szerezni. Ezért a memóriajáték bármelyik - régi és új - Kajla útlevéllel és akár pecsét nélkül is igényelhető.

A memóriajátékot ITT tudod igényelni.

Kajla körök

Kajla weboldalán megéri körbenézni, klassz, részletes kirándulási tippeket, tanösvény leírásokat találsz, de akár videós országjárásra is indulhattok a rövid, de az ország természeti és történelmi nevezetességeiről egy-egy érdekességet bemutató videókkal.

Aki sokat túrázik a Kajla-körök ösvényein, ezüst Kajla köröket gyűjthet, melyeket kedvezményekre válthat be.

ADL - Debrecenimami

Forrás: kajla.hu

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

„Átalakítás miatt zárva „ - A modern kamasz nevelése, avagy mit kell tudni a szülő-kamasz konfliktusról és annak kezeléséről?

„Átalakítás miatt zárva „ - A modern kamasz nevelése, avagy mit kell tudni a szülő-kamasz konfliktusról és annak kezeléséről?

Statisztikák szerint kb. 1,2 millió kamasz él ma Magyarországon, életkoruk 12-20 év között van. Ez azt jelenti, hogy kb. két millió szülőt érint az ő életük és problémájuk.
"Pesztonkának egy jegyet, legyen szíves!" avagy mozi a 21. században

"Pesztonkának egy jegyet, legyen szíves!" avagy mozi a 21. században

Szombaton a védettségi igazolvánnyal rendelkezőknek és a velük érkező 18 éven aluliaknak kinyithattak a mozik. Vagyis a 18 év alattiak csak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében ülhetnek be a filmekre. Vagy tucatszor elolvastam ezt a két mondatot... na ne már!!!
Májusi bakancslista

Májusi bakancslista

Ebben a szép tavaszi hónapban új élmények, új lehetőségek, várnak: a szürkeséget megtöri a napfény, végre meleg van, virágillattal telik meg a levegő. A hosszú bezártság után jól esik kimozdulni, szabadtéri programokat tervezni, felfedezni természet szépségeit. Ehhez adunk néhány pofonegyszerű tippet!
Egyedülálló lehetőség óvodáknak, iskoláknak: Várépítő pályázat! Ezt kár lenne kihagynod!

Egyedülálló lehetőség óvodáknak, iskoláknak: Várépítő pályázat! Ezt kár lenne kihagynod!

Ha a Ti ovitokra is ráférne a felújítás, vagy az iskolai mosdót kellene rendbetenni, akkor itt a nagy lehetőség: pályázzatok! Az idei évben több, mint 20 vállalat és szervezet csatlakozott a Várépítő pályázat felajánlói közé. Ezzel összesen 13,6 millió forint + ÁFA értékű termékre, 1,9 millió forint készpénzre, és számokban ki nem fejezhető, önkéntes munkában felajánlott szolgáltatásra lehet pályázni. 
Ugrás az oldal tetejére