Jelenlegi hely

Kajlával hetedhét határon - most ajándék albummal

Csodaszép albumot vagy memóriajátékot is igényelhetsz most Kajla útleveleddel! Így igazán fel tudsz majd készülni, hogy merre menjetek majd kirándulni.

Ugyan ez az időszak sem az időjárás, sem a korona vírus miatt nem egy kifejezetten utazós időszaka életünknek és az évnek, de a Kajlát nem csak valóságos utazásra használhatod.

Kajla7 határban

Határon túli ismeretterjesztő album az egész családnak a Kajla7határban.

Hazánk 1920-ig jóval nagyobb ország volt, mint manapság. Ebben az albumban Kajla olyan helyeket keres fel a szomszédos országokban, amelyek régen Magyarországhoz tartoztak, és manapság is laknak ott magyarok.

Megismerheted a magyar nevezetességeket és a történelmi érdekességeket a Csallóköztől Lékán át Beregszászig, az Erdély területén található csodás várakig egyaránt.

A könyvet ajándékba kapod, ha regisztrálsz. Ne felejtsd el előtte megkeresni a diákigazolványod!

De nem ez az első könyv, amit ingyen igényelhetsz. Kajla, a kíváncsi magyar vizsla kölyök előző könyvében bebarangolta egész Magyarországot.

Szerettek játszani?

Fotózd le Kajla útleveled egyik pecsételős oldalát, küldd be a kajla.hu oldalra, és díjmentesen postáznak neked egy, a téli időszakhoz köthető képeket tartalmazó Kajla memóriajátékot!

Azokat sem szeretnék kizárni a játékból, akik a járványhelyzet miatt nem tudtak eddig pecsétet szerezni. Ezért a memóriajáték bármelyik - régi és új - Kajla útlevéllel és akár pecsét nélkül is igényelhető.

A memóriajátékot ITT tudod igényelni.

Kajla körök

Kajla weboldalán megéri körbenézni, klassz, részletes kirándulási tippeket, tanösvény leírásokat találsz, de akár videós országjárásra is indulhattok a rövid, de az ország természeti és történelmi nevezetességeiről egy-egy érdekességet bemutató videókkal.

Aki sokat túrázik a Kajla-körök ösvényein, ezüst Kajla köröket gyűjthet, melyeket kedvezményekre válthat be.

ADL - Debrecenimami

Forrás: kajla.hu

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Miért nem vagyunk mi szuperanyuk? - Bebetonozott hagyomány, vagy instant anyaság?

Miért nem vagyunk mi szuperanyuk? - Bebetonozott hagyomány, vagy instant anyaság?

Hogy miért kapjuk sokszor meg a „bezzeg az én időmben, mindig rendben volt a ház, finom főtt étellel az asztalon, pedig még ennyi elektromos csodánk sem volt?”. Hogy a mai lányok miért nincsenek felkészítve az életre? Van erre egy teóriám.
A tornaszőnyegről a digitális térbe avagy miért jó az online mozgás

A tornaszőnyegről a digitális térbe avagy miért jó az online mozgás

A bezártság és a beszűkült mozgási lehetőségek alaposan átalakították az edzőtermi kínálatot. Gyakorlatilag mindenki az online térben próbál érvényesülni, ami hatalmas választékot eredményezett. Válogatásunkban a kicsiktől a 60+os tornáig, a jógától a pilates-en át az intimtornáig végigvesszük a kínálatot.
Gyerekrajz pályázat-Kreatív gyerekeket keres a Beango designer márka

Beango stílus designer rajzpályázata gyerekeknek - fődíj egy egyedi szülő-gyerek ruhaszett

Pályázat típusa: rajzpályázatKorosztály: 5-12 évesBeküldési határidő: 2021. március 14.
5 lépés gyermekünk sikeres motiválásához - letölthető jutalomtáblával

4 lépés gyermekünk sikeres motiválásához - letölthető jutalomtáblával

Sok szülő panaszkodik arról, hogy úgy érzi, nincs eszköz a kezében, amivel motiválni tudná gyermekét, legyen szó feladat megoldásáról vagy otthoni teendők ellátásáról. Ez az elmúlt időszakban több családban is kicsúcsosodott. Ehhez próbálunk néhány ötletet, megoldást adni, ami segíthet motiválni gyermekünket. Sőt hoztunk Nektek egy szuper letölthető jutalomtáblát is!
Ugrás az oldal tetejére