Jelenlegi hely

Hogyan varázsolj tökéletes kislány szobát?

Gyermekünk szobájának berendezése sok szülő számára kiemelt figyelmet érdemel. Hiszen idejük jelentős részét töltik itt, emiatt fontos, hogy személyiségükhöz és igényeikhez igazodó környezetet biztosítsunk számukra. Legyen szó valamilyen szuperhősról, versenyautókról vagy hercegnőkről, a megfelelő bútorok kiválasztásával és a tökéletes színpaletta összeállításával nagyszerű összhangot érhetsz el.

Ebben a cikkben összegyűjtöttük a legfontosabb cikkeket, hogy hogyan varázsolj tökéletes kislány szobát gyermekednek. Nézzük tehát együtt, hogy miket kell majd beszerezned és átalakítanod.

Bútorok

Kezdjük talán a gyerek bútorok között, hiszen ezek beszerzése vagy átalakítása nagyobb energiát igényel majd. Az egészen biztos, hogy egy ágyra, egy ruhás szekrényre, valamint egy íróasztalra szükségük lesz. Ezek jó eséllyel már megtalálhatók otthon, tehát kérdés, hogy ezeket inkább lecserélnéd vagy csak átalakítanád. Az átalakítás több idő, ezzel szemben az új bútorok beszerzése nagyobb kiadás lesz majd. Amennyiben a gyorsabb megoldást választod, az új bútorok beszerzése könnyen megoldható. 

Az íróasztalok között érdemes egy kisebb és kompakt darabot választani, hiszen gyerekek számára nem szükséges az extra méretű asztal beszerzése – mindezt fehér vagy bézs színben. Ennél fontosabb talán a tökéletes gyerekágy megtalálása, amelynél érdemes gyermekünket is bevonni. Az üzletek kínálatában ugyanis számos méretet és kialakítást találhatunk. Hercegnős szoba esetén érdemes a kisebb és kifinomultabb darabok között válogatnunk, melyek lehetőleg fehér, bézs, esetleg halvány rózsaszín vagy barack színűek. 

A kinézet mellett természetesen a kényelem és a biztonság a legfontosabb szempont. Emiatt fontos, hogy megfelelően stabil és jó minőségű anyagot válasszunk. A tömör fa ágyak nagyobb teherbírással rendelkeznek, emiatt az olyan erősebb igénybevétel sem árt majd nekik, mint az ágyon ugrálás. Emellett a kialakításra figyelve érdemes a lekerekített széleket és sarkokat választani, hiszen ezekkel könnyen elkerülhetők a kisebb-nagyobb balesetek.

Színek és dekorációk

A színvilágot igazán könnyű kiválasztanod, hiszen a hangulatos kislány szobához mindenképpen a rózsaszín halvány árnyalatait használd majd. Ehhez tökéletesen fognak illeni a fehér vagy bézs bútorok, de a halvány árnyalathoz a dekoráció is nagyszerűen illik majd. Itt gondolhatunk különböző mintás gyerekpárnák elhelyezésére, melyek kényelmesek, praktikusak és dekoratívak is. Emellett számos falimatricát és színes lámpát tudunk beszerezni.

A fenti tanácsok megfogadásával tökéletes birodalmat varázsolhatsz lányod számára.

A fotó forrása: New Africa / Shutterstock.com

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Gyermekkori karácsonyok emléke a 80-as évekből

Gyermekkori karácsonyok emléke a 80-as évekből

Habcsók az ágon, csillagszóró, képeslapok, Rubik kocka, bakelit lemezről szóló „Mennyből az angyal” és a szülői ház karácsonyfadíszei… Múltidézés retro képekkel.
SOS KARÁCSONY 2020 -  Adventi tippek, nyomtatható tervezők az Imamitól!

SOS KARÁCSONY - Adventi tippek, ingyenes nyomtatható tervezők az Imamitól!

Az idei karácsony megint egy kicsit más lesz: tudatosabb, pazarlásmentesebb, visszafogottabb, talán bensőségesebb is. Már most is érezzük, ha ránk is zúdul minden oldalról a karácsony marketingje, nem rohanunk boltról-boltra, meggondoljuk, átgondoljuk és még egyszer, vagy ezerszer végiggondoljuk. Pont ezért hoztuk létre ezt a tervezőt, hogy ezzel is segítsük a tudatosabb jelenlétet.
Ingyenesen látogatható az elképesztő karácsonyi fényben úszó csodaház

Ingyenesen látogatható Eta néni elképesztő karácsonyi fényben úszó csodaháza

Eta néni 2022-ben ismét sok szeretettel vár mindenkit! Nyitva a ház az adventi időszakban.Dabason van egy ház, ami varázslatos ünnepi fényárban úszik. De nem egyszerűen tujákra aggatott fényfüzéreket kell elképzelni, hanem egy olyan színes csillogást, mintha becsöppentél volna egy karácsonyi Hollywoodi rajzfilm közepébe. Eta néni több mint tíz éve díszíti fel házát és udvarát az ünnepek közeledtével.
Karácsonyi fényárban úszó csodaházak, avagy a legszebb karácsonyi kiránduló helyek

Karácsonyi fényárban úszó csodaházak, avagy a legszebb karácsonyi kirándulóhelyek

Karácsony gondolatán, nincs az a fényár, amitől besokallnék, még ha az egész ország egy csillogó villogó nagy meseházzá öltözne, én azt is gyönyörűnek látnám. Lassan a porták ünnepi kivilágításba borulnak, ám vannak, akik igazán kiemelkedő módon öltöztetik fel házaikat, és turistalátványossággá növik ki magukat kicsik és nagyok örömére egyaránt.
Ugrás az oldal tetejére