Jelenlegi hely

Gyere játszani a Playnook játéktérbe! - Fejlődést támogató játékélmény és szórakozás

Képzelj el egy olyan helyet Kaposvár szívében, ahol te is és gyermeked is egyaránt jól érzitek magatokat! Itt nem csak játszani, hanem tanulni és alkotni is lehet. A Playnook játéktér számos szolgáltatást nyújt, hogy megkönnyítse mindennapjaitokat. Legyen szó gyermekmegőrzésről, szabad játékról, szülinapi partyról, vagy akár változatos workshopokról, itt minden megtalálsz!

Fejlődjetek szabadon, élvezzétek a játékot a saját tempótokban!

Erre nyújt kíváló lehetőséget a Playnook. A játéktér kialakításakor kiemelt hangsúlyt kapott a slow-living hangulat, így biztosított számotokra a barátságos, stresszmentes kikapcsolódás.

A legkisebbekre gondolva külön pelenkázóval, gyermekekre berendezett mosdóval várnak benneteket.

Kizárólag a PlanToys és Djeco környezetbarát fejlesztőjátékai várják itt a kicsiket, melyeket akár meg is lehet vásárolni, mint egy játékboltban, vagy megrendelhetőek a webshopban.

 

Minden játék fejleszt valamilyen képességet:

 • finommotorikus képességeket,
 • kéz-szem koordinációt,
 • színfelismerést
 • koncentrációt
 • képzeletet
 • logikus gondolkodást,
 • problémamegoldást
 • kommunikációt
 • szocializációt.

Gyermekmegőrzés

Ha nincs segítséged, ha nem tudod kire hagyni a gyermekedet míg szépségszalonba, orvoshoz, bevásárolni mennél, itt nem csak biztonságban lesz, de jól is fogja magát érezni.

Mivel a játéktér a kórházzal szemben van - és a kisgyermekek legtöbb esetben nem látogathatják, - erre az esetre is remek választás lehet.

Néhány óra kettesben

Nem tudod megoldani a gyerekek felügyeletét?

Itt a megoldás! Nyugodtan élvezhetitek a szabad estéket, miközben gyermekeitek továbbra is biztonságban és szórakozva időznek a saját otthonukban. Még a legnépszerűbb játékok is házhoz mennek! ;)

Szülinapi party

Ne az otthonodban legyen felfordulás és rendetlenség!

Minden adott, a hely, a dekoráció és a terítés is. Az árak tartalmazzák a szülinapi tortát, a limonádét és a snacket, akár workshopot is kérhetsz.

Workshopra fel!

Kreatív workshopok a fejlődést támogató játékélményért. A képzőművészek által tervezett Djeco termékekkel való kreatívkodás különleges élménnyé teszik a hétvégéket.

Az ünnepnapokon tematikus foglalkozásokon, valamint profi cukrász technikával készülő keksz/mézeskalács dekoráló eseményeken is részt vehettek.

 

Női szerepekről anyukáknak cukormáz nélkül

Új szolgáltatás a Playnooknál!

Dobos-Kiss Tímea tanácsadó, szakpszichológus segíti az anyukákat az anyaszerepen túlmutató kérdésekben havonta egy alkalommal, melyre a gyerekeket is várják szeretettel egy közös játékra. Az aktuális programról tájékozódj a Playnook közösségi platformjain.

Elérhetőség:

 • Helyszín: 7400 Kaposvár, Németh I. fasor 49.
 • Bejelentkezés, időpontfoglalás: +36 70 582 9595
 • www.playnook.hu

Közösségi média:

Élményekkel teli, vidám, játékos pillanatokat kívánunk a Playnook játéktérben!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Minden gyereknek jár a mese

Minden gyereknek jár a mese

...a lét nagy kérdéseire sokszor találhatunk válaszokat gyógyító, segítő, terápiás mesékben is. A mese tehát nagyon fontos szerepet játszik az életünkben: adjuk meg a módját a gyerekkori mesélésnek és engedjük, hogy felnőttként is elkísérjen bennünket a varázsa, ameddig csak lehet. Pszichológus szakértő gyűjti csokorba gondolatait arról, hogy miért meséljünk, mikor milyen mesére lehet szüksége a gyerekeknek, oviskortól kamaszkorig egyaránt.
Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Gyorsan változó világunkban, ahol a gyerekekre nap mint nap számos kihívás vár és könnyen elfoghatja őket a bizonytalanság érzése, az önbizalom az egyik legnagyobb ajándék, amit egy szülő adhat.
Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Itt a tavasz, vele együtt az egyre több időt is töltünk a szabadban.  Szülőként komoly kihívás, hogy a kamasz gyerkőcök is valóban élvezzék a kinti tartózkodást, és ne állandóan a mobiljukat akarják nyomogatni.
Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Az alvás kulcsfontosságú a test-lelki egészségünk szempontjából. Mégis sokan úgy vélik, hogy nincs szükségük túl sok alvásra.
Ugrás az oldal tetejére