Jelenlegi hely

Ezek a dolgok egy átlagos ingatlant igazi otthonná változtatnak

Ha eladó lakást keres, kissé csalódott lehet, hogy nem érzi bennük az "otthon melegét". Ez különösen akkor érvényes, ha új épületet vagy régebbi lakást vásárol, amelyet a korábbi tulajdonosok már teljesen elköltöztek. Ne aggódjon, a varázslat a részletekben rejlik.


Kép forrása: Pexels

Szőnyegek és egyéb padlóburkolatok

Kezdjük a padlótól. Ha a lakásban mindenhol hideg csempe és régi linóleum van, ne essen kétségbe. Egy meleg szőnyeg vagy egy új padló mindent feljavít (de ide is megfelel egy kis darab szőnyeg).

A szőnyeg járás közben meleg, ráadásul kellemesen puha elem. Papucs nélkül is nagyon jól fogja érezni magát rajta. Ha nem szeretné az egész helyiséget szőnyeggel beborítani, javasoljuk, hogy legalább az ágy vagy a kanapé köré helyezze azt, de , vagy akár egy fürdőszobai szőnyeget is elhelyezhet. Röviden: a textilnek mindenhol ott kell lennie a padlón, ahol valószínű, hogy mezítláb lép a padlóra, vagy hosszú ideig egy helyen lesz a lábfeje papucs nélkül.

Bútorok - kicsik és nagyok

A csupasz falak nagyon kellemetlen benyomást kelthetnek. De minden megváltozik, amikor az első bútorok beköltöznek a lakásba. Természetesen az elején a legnagyobb darabok segítenek a legtöbbet – a nappali fal és a kanapé, a gardrób, az ágy és természetesen a konyhabútor és az étkezőasztal is. De ezek a bútorok önmagukban nem elegendőek.

Ezért utólag kisebb bútorokat is kell venni. A hálószobában általában egy-két komód, éjjeliszekrény, stb. kerül elhelyezésre, nem hiányozhatnak a különféle polcok, fogasok, fotelek, könyvespolcok sem. A lakás tőlük sokkal jobban fog kinézni.

A következő lépés a kiegészítők

De még mindig nem végeztünk. Kiegészítők segítségével finomhangolásra szorul a lakás. Helyezzen néhány képet egy üres falra, és tegyen fel több polcot, ha talál egy kis szabad helyet.

A szobanövények életet hoznak otthonába. Ne spóroljon velük, és helyezzen el egy-két növényt minden helyiségben. Nem szabad megfeledkezni a különféle szobrokról, vázákról, edényekről vagy a nyaralások emlékeiről sem. Biztosan talál ötleteket ebben az irányban.

Beköltözés

Egy átlagos ingatlan otthonná válik, amint beköltözik. Gyorsan megtudhatja, mely részleteket kell még finomítani, hogy jól érezze magát otthon. Ha este gyertyát gyújt, vagy amikor elkezdődik otthon az első vasárnapi ebéd, és fokozatosan megismeri a szomszédokat, nagyon hamar megszeretheti új otthonát.

De az élmények a legfontosabbak. Egy nap emlékezni fog arra, amit otthon tapasztalt a párjával és a gyerekeivel. Hirtelen rá fog döbbeni, hogy az ingatlan, amely először üresen és hidegen hagyta, természetesen élete szerves részévé vált.

Komódok - https://favi.hu/termekek/kategoria/komodok

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Rajzpályázat a Föld napja alkalmából fogyatékossággal élő gyermekek és fiatalok számára

Rajzpályázat a Föld napja alkalmából fogyatékossággal élő gyermekek és fiatalok számára

Pályázat típusa: alkotópályázat fogyatékossággal élő gyermekek és fiatalok számára Beküldési határidő: 2023. április 23.
Rajzverseny III. Károly király koronázása alkalmából

Rajzverseny III. Károly király koronázása alkalmából

Pályázat típusa: alkotópályázat több korcsoportban Beküldési határidő: 2023. április 23.
Kockashop alkotói verseny felnőtteknek

Kockashop alkotói verseny felnőtteknek

Pályázat típusa: alkotópályázat felnőtteknek Beküldési határidő: 2023. április 23.
Kockashop rajzverseny: „A Föld napja!”

Kockashop rajzverseny: „A Föld napja!”

Pályázat típusa: alkotópályázat óvodásoknak és alsósoknak Beküldési határidő: 2023. április 23.
Ugrás az oldal tetejére