Jelenlegi hely

Ez a legtutibb alakformáló duó most az Adra Szalonban!

Jobbnál jobb alakformáló kezelésekkel találkozhatunk az Adra Szalonban, azonban, ami az eddigiek során a leghatásosabbnak bizonyult az a HIEMT és a lipolézeres zsírégetés kombinációja. Gyors, látványos változás, nagyon rövid időn belül!

Lipolézeres zsírégetés

Gyors, innovatív eljárás, amely hatékonyan segít eltávolítani a felesleges zsírpárnákat a kívánt területekről. A kezelés során a speciális lézer folyamatának köszönhetően a zsírsejtek felszakadnak, és a folyékony zsír eltávozik a szervezetből. Rövid időtartama és az azonnali alakformáló hatás különösen vonzó azok számára, akik gyors változást szeretnének. Olvass többet a Lipolézeres alakformálásról, itt.

HIEMT - Izomépítés és zsírbontás egyszerre

Olyan elektromágneses technológia, amely egyszerre végzi el az izomépítést és a zsírbontást, stimulálva az izmokat 100%-os intenzitással. A szupermaximális izomaktivitás során a zsírsejtek lebontása energiát biztosít az izmoknak, így a kezelés intenzív zsírégetést és izomnövekedést eredményez, miközben a 30 perces kezelés alatt közel 20.000 izomösszehúzódás történik, ami felgyorsítja az anyagcserét. Olvass többet a HIEMT alakformálásról, kattints ide!

Miért olyan hatásos e két kezelés kombinációja?

A Lipolézeres zsírégetés és a HIEMT (High-Intensity Electromagnetic Muscle Stimulation) alakformálás kombinációjának előnyei:

  • Egymást kiegészítve, még hatékonyabb: A Lipolézeres zsírégetés célzottan hat a zsírpárnákra, míg a HIEMT a mélyebb rétegekben stimulálja az izmokat. E két módszer kombinálása lehetővé teszi, hogy mind a zsírégetést, mind az izomerősítést és formálást egyidejűleg célozzák meg. A Lipolézeres kezelés a zsírsejtek lebontására összpontosít, míg a HIEMT elektromágneses stimulációja az izmokat aktiválja és megerősíti. 
  • Még gyorsabb eredmények: A Lipolézeres kezelés által biztosított gyors eredményeket a HIEMT még hatékonyabbá teheti. Mivel a HIEMT a mélyebb izomrétegeket stimulálja, a testtömeg csökkenése mellett az izmok feszessége is növekedhet, ami további látványos és gyorsabb eredményekhez vezethet.
  • Teljes testkontúr kezelés: A Lipolézeres zsírégetés és a HIEMT együttes alkalmazása lehetővé teszi a teljes testkontúr kezelését, ami fontos lehet, ha valaki egyenletes és átfogó alakváltozást keres.
  • Személyre szabható kezelési terv: A kezeléseket az egyéni igényekhez és célokhoz igazítva alkalmazzák, és együtt alakítják ki a legjobb tervet. Cél, hogy elérd a kívánt eredményeket és elégedett legyél az alakformáló kezelésekkel!

"Teljesen véletlenül, derült ki, hogy mennyire eredményes ez a két alakformáló kezelés együtt. Két barátnő szeretett volna hozzám jönni egy időben, így amíg az egyiket a HIEMT-tel kezeltem a másik hölgy lipolézeres alakformálást kapott. Pár alkalom után leesett az állunk, hogy mennyit formálódtak. Azóta alkalmazom hatalmas eredményekkel ez a kombinációt." (Timi, Adra szalon)


5 alkalom Hiemt és lipolézer kúra együttes eredménye

Mit érdemes tudnod a kezelésekről?

A legjobb eredmény elérése érdekében heti két alkalommal érdemes a kezeléseket elvégezni, időtartamuk: 30-30 perc. A kombinált kezelés ára: 10.000 Ft/alkalom.

Menjetek párban!

Barátnővel, testvérrel, anyukával - szépüljetek együtt! Páros kezelés esetén az ár is kedvezőbb. 

Elérhetőségek:

Kaposvár, Nemzetőrsor 7.
Csehné Klung Tímea - 0670 392 4530
adraszalon@gmail.com
www.facebook.com/adraszalon 


Elsner-Szentesi Mónika - Kaposvárimami

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Minden gyereknek jár a mese

Minden gyereknek jár a mese

...a lét nagy kérdéseire sokszor találhatunk válaszokat gyógyító, segítő, terápiás mesékben is. A mese tehát nagyon fontos szerepet játszik az életünkben: adjuk meg a módját a gyerekkori mesélésnek és engedjük, hogy felnőttként is elkísérjen bennünket a varázsa, ameddig csak lehet. Pszichológus szakértő gyűjti csokorba gondolatait arról, hogy miért meséljünk, mikor milyen mesére lehet szüksége a gyerekeknek, oviskortól kamaszkorig egyaránt.
Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Gyorsan változó világunkban, ahol a gyerekekre nap mint nap számos kihívás vár és könnyen elfoghatja őket a bizonytalanság érzése, az önbizalom az egyik legnagyobb ajándék, amit egy szülő adhat.
Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Itt a tavasz, vele együtt az egyre több időt is töltünk a szabadban.  Szülőként komoly kihívás, hogy a kamasz gyerkőcök is valóban élvezzék a kinti tartózkodást, és ne állandóan a mobiljukat akarják nyomogatni.
Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Az alvás kulcsfontosságú a test-lelki egészségünk szempontjából. Mégis sokan úgy vélik, hogy nincs szükségük túl sok alvásra.
Ugrás az oldal tetejére