Jelenlegi hely

Augusztus 20-i ünnepi program a Bikali Élménybirtokon, Kaposvárimami kedvezménnyel

Aki volt az Élménybirtok valamely ünnepteremtő eseményén, már tudja, hogy idén is ott kell töltenie Augusztus 20-át. Mi a titok? Formabontó, mégis hagyományteremtő előadáson vehetsz részt, érezni fogod, hogy közöd van hozzá, belekerültél az ünnepbe.

Kik azok, akik segítenek ebben?

Ismeritek már őket:
A Nothing Special (a P. Mágnes fantasztikus zenészei), az élő megszólalásban lenyűgöző rock zenekar, Boudny Lídia, az Ének iskolája időközben felnőtt dívája, aki oly gyönyörűen és vadul énekel, hogy sírni kell, a lenyűgöző hangú Orlik István (Luke), Sárközi György, ugye őt nem kell, bemutassam? Lovasaink, Ferenc Gábor vezetésével száguldanak, Gál Éva táncos-koreográfus és tanítványai (Pécsi Kodály Zoltán Gimnázium) pedig megigéznek téged. Rendező: Ágens

Program:

 • 11:00 - Nyitás
 • 11:00-18:00 - Interaktív házak a Faluban: Varázsfestő háza, Boszorkányház, Kovácsműhely.
 • 11:00-18:00 - Állatudvar – Hallgasd meg egy magyar népmesénket A kiskakas gyémánt félkrajcárját illetve, La Fontaine híres tanmeséjét, A róka és a holló történetét
 • 11:00-18:00 - Nézz be a birtok összes kézműves műhelyébe, tekints bele a mesteremberek munkájába és vásárolj portékáik közül! Várnak a Mesefaluban egy kis kézműveskedéssel a “Zöld Diófa Csárda” – Kézműves Udvarban és Vízimalomban. Az óvárosi műhelyekben szívesen lát a mézeskalács készítő, a karikatúra készítő, a bőrműves, az ötvös, tűzzománc és üvegkép készítő, az ólomkatona festő, a könyvkötő, a szabóműhelyben a reneszánsz ruha készítő, kanál díszítő, valamint a városka egy kanyaros fordulatában a fafaragó.
 • 11:00-18:00 - INGYENES Kincskereső MOBIL APP az Élménybirtokon! TÖLTSD LE a mobilodra most! A garantált ajándékok mellett, kincsesládánk tartalma is a Tiéd lehet!
 • 11:00-15:00 - „Labirintus” játék a Birtok területén – Fedezd fel a 7,5 hektáron elterülő Birtokot, s közben keresd a középkori világ emblematikus képeit ábrázoló kártyákat!
 • 11:00-15:00 - Titkos jelek, talányos helyek – Fejtsd meg a rejtélyes kódot a kincses térkép segítségével! A játékra a Mézeskalácsos műhelyben jelentkezz!
 • 11:00-12:00 - Kézművesek órája – Légy te is kézműves egy órára, tedd próbára képességed!
 • 12:00-12:30 - Ugi mama varázsakadémiája – gyakorló varázslóknak és ifjú boszorkányoknak – zenés varázsmese az aprónépnek és korodbélieknek az Apródképző Színháztermében
 • 12:00-15:00 - Finom falatok órája – fenséges fogásokkal várnak a Fehér Hattyú Fogadóban
 • 13:00-13:45 - Fegyverbemutató élő történelemóra – Tamás lovag ismeretterjesztő előadása a középkori harcászatról és István királyról a Puchner Pódiumon (Rossz idő esetén a György teremben.)
 • 14:00-15:00 - Kurtizánképzés Zinával – szerelmi okosítás hölgyeknek és érdeklődő uraknak, középkori stand up comedy az Apródképző Színháztermében. „Babukák, ne késsetek, szigorú tanár vagyok!” Zina
 • 14:00-15:00 - Mesemozi és játék Uni Világában – gyermekfelügyelet az Apródképző déli termében, 2 Fabatka/ fő fejében, maximális létszám 25 fő, 3 éves kortól.
 • 16:00 - Napi játékok eredményhirdetése a Lovagi Arénában
 • 16:00-17:00 - IN MEMORIAM István, ahol belekerülsz az ünnepbe – lenyűgöző énekesek (Boudny Lídia, Zsolnai-Faragó Tina, Orlik István, Sárközi György), lovasok és táncosok nem mindennapi előadása a Lovagi Arénában
 • 17:00-18:00 - Kézművesek órája – Vásárfia a műhelyekben!
 • 18:00 - Zárás

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Helyszín: Puchner Birtok, Bikal, Rákóczi u. 22.JEGYEK:
A belépőjegy a helyszínen a pénztárnál és online is megvásárolható.

Jó tudni!
Az előadások gondtalan élvezetét szeretnénk Nektek biztosítani. Így kérünk, hogy előzetesen foglald le belépőjegyeteket telefonon vagy e-mailben.
Szélsőséges időjárás esetén az érkezés reggelén a + 36 72 459 546-os telefonszámon érdeklődj a nyitva tartásról!

És ha ez még mindig nem lenne elég, szuper hírünk van:

Kaposvárimamisoknak most is kivételes kedvezmény jár!

Nincs más dolgod, mint kitölteni az alábbi űrlapot, majd kinyomtatni és a pénztárnál felmutatni az 1500 forintos belépő vásárlására jogosító, névre szóló kuponodat: 

KÉREM AZ 1500 FORINTOS ÉLMÉNYBIRTOK BELÉPŐT!

Jó szórakozást, kellemes időutazást kívánunk:

a Kaposvárimami csapata

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Dubánci, avagy Petr Vaclavek MakkMarcijai, a háromgyermekes prágai apuka zseniális szüleményei.
Rajzpályázat Én és az állatok címmel

Rajzpályázat Én és az állatok címmel

A Debreceni Állatkert több mint 17 hektáron szolgál a környezeti nevelés színteréül és biztosít lehetőséget a tantervhez illeszkedő vagy tanórán kívüli foglalkozások megtartására. Az Állatok Világhete alkalmából rajzpályázatot hirdetett.
Hortobágyi Nemzeti Park Alkotópályázata

Hortobágyi Nemzeti Park Alkotópályázata

A Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság alkotópályázatot hirdet általános iskolás és középiskolás gyerekek, valamint felnőttek számára, melynek témája a LIFE IP GRASSLAND-HU  területek rovarvilága.
Illóolajokkal a megfázás ellen

Illóolajokkal a megfázás ellen

Elérkezett az influenza és a megfázások ideje.Egyre több gyerek hiányzik az iskolából, óvodából, előfordul, hogy egy teljes osztály fele otthon lábadozik.
Ugrás az oldal tetejére