Jelenlegi hely

Bébiruha mosópor - nem csak bébiruhához!

Szeretnél egy olyan mosóport, amely ideális a család összes ruhájának, ágyneműjének, törülközőjének, sőt a mosható pelenkák tisztításához is? Az SA8 BABY Bébiruha-mosópor koncentrált, foszfátmentes mosószer, amelyet kifejezetten az érzékeny bőrűek számára fejlesztettek ki.

Szeretnél egy olyan mosóport, amely ideális a család összes ruhájának, ágyneműjének, törülközőjének, sőt a mosható pelenkák tisztításához is?  


Az SA8 BABY Bébiruha-mosópor koncentrált, foszfátmentes mosószer, amelyet kifejezetten az érzékeny bőrűek számára fejlesztettek ki. Tökéletesen kitisztítja és eltávolítja a legmakacsabb foltokat is a ruhákból, takarókból, törülközőkből és pelenkákból, nem hagy a ruhaneműben szemcséket, amelyek irritálhatnák a bőrt.

 

• Tökéletesen kiöblíthető - Nem maradnak irritáló szemcsék a ruhákban.
• Aktív oxigénalapú fehérítőt és színélénkítőt tartalmaz - Bőrgyógyászok által, gyermekgyógyászati és allergológiai szempontok szerint tesztelt. A ruhák mosás után még a legérzékenyebb bőrt sem irritálják.
A terméknek erős enzimes tisztítóhatása van és a színeket megtartó fehérítő aktivátorokat tartalmaz, a hatékony folteltávolítás érdekében.
• Minden hőfokon hatékony.
• Koncentrátum - kis térfogatú, 3 kg-os kiszerelés, 1 doboz = min.100 mosás. Azaz heti két mosással 1 évig elég!
• Biológiai úton lebomló felületaktív anyagokat és természetes vízlágyítót tartalmaz - A biológiailag lebomló felületaktív anyagok olyan összetevőkre bomlanak le, amelyek eredeti formában léteznek a természetben. 
• Hatóanyaga természetes mosószóda és szódabikarbóna.
A ruhák kellemesen puhák maradnak.


Kaposvárimami Kártyával 12.600 Ft
helyett mindössze 11.000 Ft,
melyért 100 mosásra, azaz legalább 1 évre való mosóport vehetsz!

Bébiruha mosópor - nem csak bébiruhához!

 

Rendelj most!
20/288 6947
patakne.gyongyver@gmail.com

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Már látogatható a Vörsi Betlehem

Idén újra látogatható a Vörsi Betlehem

Tudtad, hogy egy Balaton melletti kis faluban látható Közép-Európa legnagyobb betleheme? Idén 72. alkalommal építette fel Vörsön a falu apraja-nagyja Jézus születésének pillanatát megörökítő bibliai jelenetet, aminek csodájára járnak a világ minden részéről.
„Hagyj el egy mikulás csomagot” és csalj mosolyt egy kisgyermek arcára

„Hagyj el egy mikulás csomagot” és csalj mosolyt egy kisgyermek arcára

Ha felerősödik a vágy, hogy segíts másokon, akkor itt egy remek lehetőség, amivel bizony nagy mosolyt csalhatsz egy gyermek arcára! Nincs más dolgod, csak egyszerűen december 6-ára készíts egy mikulás csomagot, és rakd le egy padra, egy párkányra, bárhová, ahol egy kisgyermek megtalálhatja.
Fénylő ablakok nyílnak – Világító adventi kalendárium

Fénylő ablakok nyílnak – Világító adventi kalendárium

Élő adventi naptárrá változnak azok a települések, ahol a házak ablakait ünnepi fénybe és díszbe öltöztetik, számmal jelölve a napokat december elsejétől karácsonyig. A várakozás izgalma igazi közösségi élménnyé válik. Testi-lelki egészséget szolgáló program lehet ilyenkor az esti séta lakóhelyünk utcáin.
Sorozatfüggő, gasztromán, kirakós vagy kitalálós... adventi kalendárium ötletek

Sorozatfüggő, gasztromán, kirakós vagy kitalálós... adventi kalendárium ötletek

Avagy last minute adventi kalendáriumok. Míg határidők léteznek, a last minute kifejezés örök szóhasználatban marad. Percek alatt kell megoldanunk 24 egyformát és a belevalókat. Hidd el, nem olyan nagy ördöngősség, már ha van inspiráció.
Ugrás az oldal tetejére