Jelenlegi hely

Indíts Te is Tiszta Otthon ÖkoKört!

Kétes hatású tisztítószerek helyett környezetkímélő megoldások, tiszta és zöld otthon? Ha érdekel a téma, és szeretnél változásokat elérni nem csak otthon, de a környezetedben is, az ÖkoKör csoportvezetést Neked találták ki!

Jelentkezz a Tudatos Vásárlók Egyesülete szeptemberi,  kétnapos ÖkoKör csoportvezető képzésére, hogy Te is elindíthasd saját csoportodat!

  A Green&Safe LIFE-styles projektjébe 2019 őszén elindított nagy sikerű ÖkoKör és ÖkoKör Kamra folytatásaként a vegyszermentes háztartás téma köré szerveződő Tiszta otthon ÖkoKör programba kapcsolódhattok be ezúttal.

  A Tiszta otthon ÖkoKör résztvevői kiscsoportban, személyes élményeken keresztül tapasztalják és tanulják meg, hogyan lehet egészségesebben és környezetkímélőbben tisztán tartani az otthonunkat, és elkerülni sok felesleges pénzkiadást és szemétkupacot. A képzés során a leendő ÖkoKör csoportvezetők megtanulhatják hogyan lehet egy 5-8 fős csoportot hatékonyan elindítani és végigvezetni a környezetbarát változás útján.

  A Tiszta otthon ÖkoKör saját lehetőségeid keretein belül mutatja meg az egyéni megoldásokat, nem kész megoldásokat kínál.

  Téged is várunk a Tiszta otthon ÖkoKör csoportvezető képzésre, ha szeretnéd…

  • kevésbé terhelni a Bolygót és egészségeteket a tisztítószerekkel;
  • ugyanannyi, vagy kevesebb pénzből egészségesebben, környezetkímélőbben tisztán tartani az otthonod;
  • azt gondolod, hogy a takarítás, mosás, mosogatás nem arról szól, amit a reklámok sugallnak;
  • mások praktikáit eltanulni;
  • megosztani másokkal a saját tapasztalataidat egy jó hangulatú csoportban.

  IDŐPONT: 2020. szeptember 18. – szeptember 19.
  JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: Szeptember 13., vasárnap éjfél

  Regisztrálni ITT tudsz.
  A regisztráció 5000 Ft regisztrációs díj befizetésével véglegesedik, melyet a saját csoportod indulása után visszatérítünk.

  A képzés helyszínével kapcsolatban a regisztrációs díj befizetése után küldünk pontos információt.

  A csoportlétszám korlátozott: max. 30 fő. A jelentkezések elfogadása a regisztrációs díj befizetési sorrendjében történik, és a regisztrációs díj befizetésével válik véglegessé.

  A képzés hatékonysága érdekében kérjük, csak akkor jelentkezz, ha mindkét napon részt tudsz venni. Felhívjuk figyelmedet, hogy a képzésen nincs lehetőség gyerekkel részt venni. Kérjük, próbáld megoldani máshogy a gyerekfelügyeletet. Köszönjük a megértést!
  A helyszínen mindent megteszünk a járványveszély minimalizálása érdekében. Erről részletes útmutatót küldünk majd, és kérjük a közreműködésedet.

  Interjú Amrein Tamásné Miskolczi Boglárkával, aki már elvégezte a csoportvezető képzést és sikeres ÖkoKöröket tartott:

   

  Forrás: Tudatos Vásárlók Egyesülete
   

  Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

  Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
  Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Neked ajánljuk!

  Iskolai zaklatások, bullying, cyberbullying - Tehetünk ellene?

  Iskolai zaklatások, bullying, cyberbullying - Tehetünk ellene?

  Az elmúlt hetek történései, tragédiája sokunkat sokkolta. Egyre több eset lát napvilágot az iskolai zaklatás témakörében, sajnos időnként tragikus végkifejlettel. Megelőzhető lenne a probléma? Mit tehetünk szülőként? Erről kérdeztük Szigeti Mónika, klinikai szakpszichológust, a Somogy Megyei Pedagógai Szakszolgálat főigazgatóját.
  Cinkos anyák - avagy kinek a feladata a házi feladat?

  Cinkos anyák - avagy szülők, akik titokban színeznek

  Szeptembertől a gyerekeink házi feladata okozza az egyik legnagyobb stresszforrást a családokban. Bár ugye a legtöbb szakember már nyíltan hangoztatja: "az otthoni házi feladat rossz hatással van a gyerek és a szülő kapcsolatára", még sincs ilyen irányú változás a rendszerben.
  Őszi bakancslista - pogramajánló

  Bakancslista őszre: keressük a kalandokat!

  Nehéz az őszre hangolódni egy ilyen ajándékba kapott csodálatos strandidővel szeptember elején. Őszi bakancslistánkra összegyűjtöttünk sok-sok kalandlehetőséget és ötletet. Kiránduljatok sokat, gyűjtsétek be az utolsó meleg napsugarakat!
  Csak pozitívan - az osztályban! Ajándék letölthető plakátok iskolásoknak!

  Csak pozitívan - az osztályban! Ajándék letölthető plakátok iskolásoknak!

  Rosszabb pillanatokban sokat tud segíteni egy jó szó, kedves gondolat. Erősebbé tesz, ha tudjuk, hogy a felhők felett mindig kék az ég. Készítettünk Nektek egy kis ajándékot az iskolába, hogy ne felejtsétek el az ég színét a szürke napokon se!
  Ugrás az oldal tetejére