Jelenlegi hely

Kaposvári Kodály Zoltán Központi Általános Iskola Toldi Lakótelepi Tagiskolája

Cím: 7400 Kaposvár, Szondi utca 3.
Telefon: 82/ 511-627
E-mail: toldiiskola@gmail.com
Webhttps://toldi-kap.edu.hu/
OM azonosító: 033966

 

Tagintézmény-vezető: Héra Zoltán

Fenntartó: Kaposvári Tankerületi Központ

 


 

A Kaposvárimami 2012 őszi "A mi iskolánk" című pályázata keretében 260 szülő osztotta meg gyermeke iskolájával kapcsolatos tapasztalatait. Az akkor beküldött véleményeket ITT OLVASHATOD

Hozzászólások

A  Kaposvárimami 2015/16. évi „A mi iskolánk” pályázatában szülők adtak választ arra a kérdésre, hogy „Miért szeretitek gyermeked iskoláját?” A válaszok itt olvashatók.

 

Nagyon szuper iskola! Olyan mint egy nagy család! Mindenki ismer mindenkit, a gyerekkel szeretettel bánnak. Az oktatás színvonala nagyon jó.

A Toldi csodálatos!!! :) Mindenki vigyáz a másikra!Empatikus tanárok akik tényleg a gyerekekért vannak!Családias a légkör!!!Örömmel lép be szülő és gyerek egyaránt az iskola ajtaján!!

Amikor iker lányaimnak iskolát kerestem ide betérve éreztem azt hogy ITT JÓ LENNI!!! Vidám gyerekek, mosolygó tanárok, falon sok-sok gyerekmunka!!! Annyira barátságos és családias! Mindig szépen díszitik, kiállításoknak adnak helyet, tehetségeket támogatnak és mindent megtesznek a gyerekekért! Azok a fantasztikus farsangok!!!!!Még szülőként is szuper jól érzem magam és egy nehéz nap után is feltöltődöm! Gyerekeim szívesen mennek iskolába , fantasztikus alapokat kaptak a jól felkészült tanítóiktól.Nagyon sok színes program van ( pl bajusz nap, Mihály nap, Luca vásár stb és minden pályázatot figyelnek és pályáznak! A vezetőség nagyon jó!!!! Nagyon empatikusak, segítenek bármikor , bárkinek, mert szeretnek adni és örömöt szerezni! Még valami .....az az összetartás ami ebben az iskolában van szerintem egyedülálló!!! SZUPER KÖZÖSSÉG!!!

Köszönet odaadásukért, munkájukért! További sok sikert nekik!

Ez az iskola már akkor is szuper volt, amikor én jártam ide, immáron 20 éve annak, hogy először átléptem az iskola küszöbét, idén pedig a kisfiam kezdte itt az első osztályt. Imádom a toldis hagyományokat, programokat, olyan ez a csapat, mint egy hatalmas család, a tanári kar, igazgatóság, az szm, gyerekek, minden jó.Szeret ide járni a gyermekem, reggelente örömmel megy iskolába, alig várja, hogy mindig valami újat tanulhasson. Szeretjük a Toldit! 

Gyermek centrikus nincs megkülönböztetés mindegyik gyermekből kihozzák a legjobbat nekem mind három gyermekem oda járt 1997 szeptemberébe kezdtük és 2016 juniusába fejezibe a legkisebb gyermekem 19 év és ha lesz valaha unokám vagy unokáim szeretném ha ő vagy ők is ide járnának 

Mivel én is ide jártam általános iskolába, kérdéses sem volt, hogy a gyermekeim is ide fognak járni, hisz nekem ez volt a 2. otthonom. Az otthon szóval kapcsolatos összes szó eszembe jut: bizalom, bátorítás, segítőkészség, reggel a "hazaértem" érzés, és a legfontosabb: a szeretet. Sírva búcsúztam 8. végén, és amikor az első gyermekkel mentünk beiratkozni, megcsapott a Toldi illat, a szívem majd kiugrott a helyéről és alig vártam, hogy valamelyik volt tanárom szembejöjjön és a nyakába ugorhassak meglett anyukaként. Nekem EZ a Toldi suli! És örömmel látom, hogy gyermekeimnek is! TOLDI FOREVER!

nagyon szeretem és a közösség a gyermekem számára jó ajálom nagyon ezt az iskolát!!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Szeretethiányban felnőni

Szeretethiányban felnőni

Amikor anyává válunk, minden megváltozik. Lelkünk egy része „testünkön kívülre” kerül, megtapasztaljuk, hogy a szeretetünk sosem fogy el, hanem egyre nagyobb és több lesz. Szülőként az élet legtermészetesebb dolga, hogy bármit megtennénk a gyermekünkért, ő számunkra a legfontosabb, születésétől kezdve úgy próbálunk élni, cselekedni, hogy neki majd jobb és könnyebb élete legyen, mint a miénk volt.
Csomagolj zölden karácsonykor!

Csomagolj zölden karácsonykor!

Még bőven van idő felkészülni az ajándékok csomagolására. Miért ne lehetne ezt megtenni környezettudatosan? Ehhez hoztam otthon vagy a természetben is fellelhető alapanyagokat.
20+1 karácsonyi idézet: ajándékkártyára is tökéletes!

20+1 karácsonyi idézet: ajándékkártyára is tökéletes!

Ha Te is szereted idézettel ellátni az ajánddékkártyákat, üdvözlőlapokat, és gondot okoz egy-egy érzés, gondolat megfogalmazása, használd ezeket!
Szabad-e büntetni a gyereket?

Szabad-e büntetni a gyereket?

Arra a kérdésre, hogy „Szabad-e büntetni a gyereket?”, a családok többségében a szülők egyenes választ adnak, de ezek három csoportba sorolhatók. Nem is maradunk meg a három jellemző válasznál, hanem inkább megnézzük, mit okoz a büntetés, és mennyire éri el a célját. - Novák Ferenc pedagógiai viselkedéskutató​ írása.
Ugrás az oldal tetejére