Jelenlegi hely

Valentin napi ajándék ötlet a Roxínháztól

Szerelmes előadás a szerelmesek napjára a Roxínháztól, február 11-én, vasárnap.

Hamarosan elérkezik a szerelem napja, azonban a tökéletes meglepetés még várat magára?

Lepd meg kedvesed szerelemmel fűszerezett színház élménnyel!

Mi is lehetne jobb ajándék, mint a közösen eltöltött minőségi idő! Ha kedvesed szívében előkelő helyet foglal el a romantika, az alábbi előadás biztosan mosolyt csal az arcára.

Vajda Katalin: ANCONAI SZERELMESEK A BALATONON

Ha már láttad az Anconai szerelmesek első részét, a második is garantáltan belopja a magát a szívedbe! Jól ismert intrikák, bonyodalmak és szerelmi sokszögek folytatódnak egy “apró” csavarral: az első rész óta 20 év eltelt a helyszín pedig egy balatoni SZOT üdölő! Azonban egy dolog ez alatt a hosszú idő alatt nem változott, a szerelem és a párválasztás továbbra sem sétagalopp.

Éld át a szerelem elsöprő elejét az Anconai szerelmesek 2. előadással, ahol a történet során a régi és az új szerelmek fellángolnak sok-sok olasz sláger kíséretében.

  • Előadás időpontja: 2023.02.11. 17:00 
  • Helyszín: Roxínház (Kaposvár, Somssich P. u 18.)

Rendszerváltás, Balaton, SZOT-üdülő, fütyülős barack, és egy csapat olasz. Meg magyar. De az olasz nem egészen olasz, a magyar se színmagyar … ahogy annak lennie kell.  A szereplők közötti kapcsolati háló tovább bonyolódik, ember legyen a talpán, aki kibogozza, hogy ki - kivel - mikor - és miért - vagy miért nem…
Az előadásból kiderül, hogy az olaszok és a magyarok már régről ismerik egymást. Keresztül-kasul rokoni szálak fűzik őket össze, így senkinek nem könnyű a párválasztás. Eközben Németországban leomlik a Fal, Magyarországon kikiáltják a köztársaságot. Felcsendülnek újabb slágerek Adriano Celentano-tól, Toto Cotugno-tól, de Karel Got-tól is.
És lesznek régi, régen emlegetett és új szereplők is … és persze lesz tánc és tánckar … és felhőtlen szórakozás … és DOLCE VITA … édes élet, ahogy az olasz mondaná, ha nem lenne magyar …

12 éves kortól ajánljuk


Online jegyvásárlás

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Miért nem tudsz fogyni? Dr Gyöngy Andrea belgyógyász, diabetológus tanácsai

Miért nem tudsz fogyni? Dr Gyöngy Andrea belgyógyász, diabetológus tanácsai

"Miért nem tudok fogyni?" Nézzük, van-e jó válasz, szakértői válasz a kérdésre!
Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Igyekezz már, hol a cipőd, el fogunk késni, miért most jut eszedbe, hogy pisilni kell, jajj kell az úszás cucc, megőőőőrülöööök hogy minden reggel ez megy! Na tegye a szívére a kezét, akinél még nem hangzottak el ezek vagy ennél változatosabb, neaggyisten cifrább napindító mondatok. Ugyhogy ugye? Szerintem bátran és általánosan kijelenthetjük: a reggeli készülődés, és intézménybe-munkahelyre kerülés a nap egyik legstresszesebb része – minden résztvevőnek! No de, tudjuk-e hogy miért? Kis-Kovácsné Vancsa Barbi írása.
Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Itt a Vágatlan Május! Na ez igazán tetszeni fog a családnak, akárki is vágja a füvet nálatok! A nemzetközi kezdeményezés még 2019-ben Angliából indult, célja, hogy felhívja a beporzóbarát kertek jelentőségére a figyelmet.
Az Édesanya teremtése

Az Édesanya teremtése

Azt tudjuk, hogy 6 pár keze és 3 pár szeme van, gyógyítani is tud, de ki teremtette a könnycseppet?
Ugrás az oldal tetejére